Proponuję spotkać się godzinę przez NWZA i omówić kwestie formalne. Ważne też jakie pytania mamy zadać na NWZA. Ja uważam że to jedyna okazja. Koszty prawnika nie będą wysokie a satysfakcja duża.
Myślę że uczciwie będzie zadać pytania o plan działania zarządu oraz cele emisji. Dotychczasowe emisje będą dobrym uzasadnieniem protestu i raczej sąd weźmie pod uwagę stanowisko akcjonariuszy. To też będzie pouczające dla zarzadu Chętnie zobaczę mine przedstawicieli firmy może to ich czegoś nauczy. Swoją drogą może oni pójdą po rozumiem do głowy. Teraz najważniejsze to wziąć zaświadczenie czasu niewiele. Nie może być tak ze na NWZA jeździ kilka osób a reszta biadoli lub pisze głupoty. Ja będę o 10.00 i stawiam wszystkim kawe tam chyba jest jakaś restauracja
Krótkie spotkanie przy kawie. Omówienie pytań oraz szczegolow złożenia skutecznego protestu. Yeraz ważne żeby w terminie zadzwonić po zaświadczenie do biura. To jedyna rzecz która każdy chętny musi zrobić obowiązkowo do zobaczenia.. Ja liczę na minimum 5 osób. Tu jest paru zawodników którym ta spółka leży na sercu. Nie jest ważne co spółka może zrobić dla Ciebie ważne co Ty żeby ratować spółkę i żeby zaczeli uwzgledniac drobnych akcjonariuszy.
Wystarczy wziąć zaświadczenie. Świadomość ze inwestorzy mniejszościowi mają coś do powiedzenia być może spowoduje zmianę polityki informacyjnej. Każdy się zmienia to zależy od okoliczności Po wczorajszym nokaucie dzisiaj PAD prawie płakał w swoim oświadczeniu. Niestety czasem trzeba być skutecznym chociaż wymaga to męskich reakcji które niektórym w tym zniewiescialym współczesnym świecie są zupełnie obce kulturowo i psychologicznie.
Dobrze powiedziałeś co Akcjonariusze dla spółki. Ile razy byłeś już na walnym. Mam nadzieję że Panie Tomku ujawni się na walnym i zgłosi się może na Prezesa i pokaże jak się Zarządza spółka a nie tylko prdl na forach i obraża ludzi
Spotykamy się przy recepcji..hasło Lauren .
Stawiam wszystkim kawe oraz coś mocniejszego. Mam nadzieję że parę osób przyjdzie. Na NWZA to akcjonariusze decydują a mniejszościowym pozostaje PROTEST który będzie na tyle dużym szokiem że zobaczycie że polityka informacyjna szybko się zmieni
Chętnie przyjdę i zobacze co z Ciebie za Grubas, że tak ujadasz, a na walnym okaże się ile masz akcji. Bo po twoich wpisach wynika że z 10 mln co najmniej
Wy coś w ogóle wiecie o spółce? Czytacie komunikaty Janusze? Czy kupiliście trzy akcje i zgrywacie ważnych. Nie róbcie sobie wstydu. Takie obroty robicie na spółce. Czyli macie po 100 akcji hahaha. Ile ty masz akcji co kawę proponujesz Januszu? 1000? No to grubo
Czekamy czy spółka w końcu nakreśli jakieś plany. Alternatywa jest taka że komuś odbije i pokrzyżuje plany na NWZA zobaczymy za 2 dni mogą być jaja bo ludzie wkurzeni to tyle w temacie
Ty stary masz siano zamiast mózgu. Lps i Polymertechu dawno połączeni. Na ostatnim walnym były uchwały o zmianie nazwy i dopisaniu nowego PKD, ale ty Januszu Biznesu 1 akcją wielki znawxa