ja dziś odpaliłem Starfielda od Bethesdy,gralem wiele gier z tego studia,ostatnio Skyrim chyba ze 399 godzin jak nie Pincet godzin ale ten starfield no jakaś masakra,nic nie łapie o co tam KAMAN...także taki Oldskól jak Inkwizytor się przyda oj przyda się...
To rynek azjatycki głównie oceni czy to gniot czy perełka, a oni są specyficzni i rzygają już piękną grafiką bez polotu…. Zobacz dla Ciebie zespół Bayer full pewnie to gniot, a w Azji zrobili największe siano i to w momencie znikomej już popularności w Polsce…
dla zapatrzonych w grafikę powiem że nie widze wielkiej różnicy miedzy starfield a mass efect 4 a to jest 6 lat różnicy,jak ściągałem starfield to grałem w Fable 3 i mimo że tam jest w tym fable grafika jak z gothic 2 to aktualnie wolę sobie jednak pograć te fable jak starfield w oczekiwaniu na THE Inquisitor
Całe 20 osób myśli tak jak ty. No bo jak mamy coś co graficznie wygląda jak projekt studentów na zaliczenie w 2017 a normalna grę to wybierzemy bramkę a
Stary, weź nie wiem, idź się przewietrz czy cos. Gra będzie klapą, raczej mniej niż 1k recenzji na steam w ciągu pierwszych kilku miesięcy. Wszyscy to wiemy.
Szanowne grono, pakujemy pieniądze w przyszłość, ja postawiłem na ten projekt, ponieważ znam Uniwersum, i jeśli to ruszy, będzie dobrze. Oczywiście wygląda to graficznie jak wygląda, ale ma zażreć fabuła i świat, Jeśli tak będzie pojawią się pieniądze na przygotowanie gry we właściwej odsłonie i to jest potencjał tego projektu. Ci co by chcą od razu GTA VI zobaczyć od zaściankowego studia puknijcie się w głowę.
Ja, pozostanę optymistą i liczę na zyski z tego projektu.