Dnia 2024-01-06 o godz. 18:09 ~MurBeton napisał(a): > Sprzedaj papier w poniedziałek i nie będziesz się martwił o spółkę taką ruinę
Licencje na doradztwo inwestycyjne macie? Jak nie to zamknąć dzioby! Zadałem konkretne pytanie, więc odpowiadać na nie, albo przestać spamować mi wątek.
Stasiek ty nie masz papiera ale miałeś i sprzedałeś z dużą stratą, wiem to na 100% wystarczy krótka analiza twoich wpisów, więc moim zdaniem na koniec roku 5,46 zł, sprawdzimy 31.12 24 r , ok Staszek
Stasiek koniowi na ucho , rozkaz to możesz swoimu synowi jeżeli ci pozwoli , przyszłość pokaże dalszy rozwój lub wg ciebie upadek spółki, zrozumiałeś Stalik , no myślę że tak
Dnia 2024-01-06 o godz. 18:40 ~MurBeton napisał(a): > Stasiek koniowi na ucho , rozkaz to możesz swoimu synowi jeżeli ci pozwoli , przyszłość pokaże dalszy rozwój lub wg ciebie upadek spółki, zrozumiałeś Stalik , no myślę że tak
Nie koniowi tylko osłu i to jednocześnie naraz do obu uszu, ale jak widać nadal nie pojmuje więc się odmelduj i nie spamuj mi wątku.