Jak już wcześniej pisałam po dacie j.w. będą mogli działać. Ogłosić na pewniaka decyzję o budowie i puścić pp żeby była kasa na budowę. Nie wiadomo też czy nie starają się o jakieś dotacje OZE
Droga Lolu a skąd Ci się wzięła taka data ? To są same przypuszczenia a nie fakty, nie mamy informacji o dacie 31.01.2024, innych informacji o pp. Każdy może wróżyć jak Ci co pisali, że po odwieszeniu akcji kurs wyskoczy na 5 PLN. Puki nie ma komunikatu ze strony spółki to mogę napisać że jutro ( niedziela ) bedzie otwarcie po 15 PLN. Wrócenie z fusów i zgadywanie co wg moich obliczeń ma być to jest dziecinne i zarówno śmieszne jak wypisywanie, że kurs będzie po 20 PLN. Czekałem długi czas aż odblokują notowania i mogę drugie tyle czekać, mam czas, ale nie wróżmy z fusów i nie wypisujmy co wg moich obliczeń może być, albo jaki może być kurs. Usiądźcie i obserwujcie. Pozdrawiam Cierpliwych…
Paweł na jakie odcięcie ? Jestem tu długo…. Już słyszałem te Wasze odcięcia.. 5…10…15.. PLN. Jeśli masz coś do napisania to proszę o konkrety a nie dziecinadę, że jutro odetną … już to było na forum te Wasze odcinanie na 20 PLN i że się nie otworzy przez miesiąc, a gdzie jest kurs ? Sam sobie odpowiedz i nie pisz bredni na forum o odcięciu akcji. Za długo je mam…
Dnozgdyni.. a w jakim temacie Ty jesteś ? Sugerujesz się liknkiem szanowanej Loli…. A czytałeś poprzednie linki ? Czy szanowna Lola czytała poprzednie obwieszczenia ze zrozumieniem ? A czy Wy potraficie czytać ze zrozumieniem czy tylko obrażać ludzi na forum??
Stękaj, stękaj, dla mnie szklanka jest do połowy pełna. Giełda jest dla optymistów. Wszystko i tak jest sterowane, ani ty ani ja nie ruszymy kursem, ale jak przyjdzie moment to akcje lepiej posiadać, nieważne za tydzień, miesiąc czy rok. Wkładasz ludziom słowa w usta, uogólniasz, generalizujesz, że ktoś mówi o kilku czy kilkunastu zł za akcje. Takie błazny owszem też tu są, co "wiedzą" jaki będzie kurs, ja natomiast nie wiem jaki będzie kurs, ale wiem, że są tu znakomite perspektywy. Tacy jak ty marudzili jak spółka była zawieszona, że nigdy nie odwieszą, że przekręt itp. itd. Teraz jak powoli notowania wracają to znowu źle bo kurs na dnie etc. Taki jesteś cierpliwy to po co to durne stękanie?? Czekaj, a moim zdaniem nie pożałujesz. Akurat ten kto założył ten wątek zrobił coś konstruktywnego bo podał konkret, informację która nie jest dostępna w ESPI i trzeba trochę poszperać żeby znaleźć. Może dzięki temu komuś z posiadacz lub zainteresowanych pomógł. Jeśli ktoś tutaj wypisuje nic niewnoszące dyrdymały to jesteś to ty.
Paweł czy Ty ogólnie potrafisz czytać ze zrozumieniem ? Gdzie napisałem, że przekręt, kurs na dnie ? Jak tacy jak ja pisali, że cytuję „Tacy jak ty marudzili jak spółka była zawieszona, że nigdy nie odwieszą, że przekręt itp. itd „ Gdzie To napisałem ? Wklej proszę wątek …Czy Ty masz choć ułamek wiedzy o spółce i czy tylko potrafisz czytać po dwa wyrazy w zdaniu? Wg mnie tak. Nie posiadasz wiedzy i nie potrafisz napisać konkretnych argumentów sugerujesz się jedynie wątkami z forum które nic nie wnoszą. Wytnij wklej. I tacy jak Paweł bez wiedzy, bez perspektyw sieją zamęt. Proszę Cię napisz coś mądrego a jak coś piszesz to się odnieś do linku epei lub innych informacji … Pozdrawiam Cierpliwy
Czytam ten wątek i zastanawiam się co miał Paweł na myśli powtarzając wydźwięk wypowiedzi Cierpliwego jednocześnie go krytykując. Ty Pawle chyba masz jakieś deju ve. Nie rozumiesz co czytasz? Pozdrawiam Cierpliwego, który Wam tylko powiedział nie podniecajcie się. Żadna data (nawet wydanie pozwolenia na budowę, a do tego bardzo daleka droga) nie oznacza, że budowa farmy się rozpocznie. Jest to prawdopodobne. Jednak prawdopodobne nie oznacza pewne. Cierpliwy napisał, że warto chyba mieć te akcje i mieć cierpliwość, a przestać epatować forum głupimi pytaniami, które wprowadzają zamęt u nowych inwestorów. Każdy ma swój rozum. Jedni tną stratę inni obkupują się. Jeszcze inni cieszą się że deczko zarobili. Będą tacy co będą robić kółka. Trzeba przyjąć jakąś strategię. Duży, któremu nikt z tego forum nie podskoczy będzie grał tak jak mu to wygodne. Będzie bawił się skupując tanie akcje i po jakimś czasie sprzeda część tych skupionych by podbić kurs. I wtedy znowu rzuci w rynek PKC cząstkę by zwalić kurs. I tak w kółko. Powstrzymać go możecie jedynie zwiększając popyt i nie szczekając na forum. To wie każdy średni Inwestor, który od 2 lat wisi tu na haku. Ale taki Inwestor tu nie szczeka i na pewno nie odda z dużą stratą swoich akcji, gdy w końcu jest kilka jaskółek w sprawie budowy farmy. Tak więc przyłączam się do credo Cierpliwego. Dobrze w perspektywie 1-3 miesięcy posiadać akcje, a nie ich się pozbywać.
I jeśli Cierpliwy to faktycznie rozdygotany Kierowca, to tym razem napisał coś sensownego. A może on to właśnie grubas, który Wami manipuluje? Ja na pewno nie manipuluję . Wyraziłem tylko swój pogląd oceniający fazę w jakiej znalazła się Krzyżanowska.
Dostałem 3 łapeczki czerwone!!! Widać jakie jołopy są na tym forum!!! Pozdrawiam milczącą większość i znowu znikam. Z durniami i trollami nie mam zamiaru polemizować Swoją strategię opisałem. goodbye
Już 14 łapek czerwonych bo chcecie by spadało co? Te 20000 po lewej po 0,25 to moje. Postraszyłem? Nagle 6 % do góry na wolumenie 7000. Chłopcy to nie piaskownica w którą zamieniliście to forum. Tu się teraz naprawdę gra. Kilku takich jak ja i byście odmaszerowali z płaczem. Czekam na moje 20000.
Te 3 czerwone łapki to od jakiś fiutów, którym się nie podoba, że nadstawiłam koszyczek gdy zdewaluował się mi zakup 10000 po 0,35. Pisałam że 20 % nie robi na mnie wrażenia. Ja tylko chciałem uśrednić. A wy czerwone łapki! Co złego zrobiłem? Mało tego nawet się przyznałem. Czyli jestem uczciwy i wiarygodny. A wy? O co Wam chodzi? A już wiem! Zepsułem Wam strategię. Kasa będzie tam stała gdyby akurat zechciało się Wam zawrócić. Dokupię jak skończycie harce!
Dzięki za zielone. No panowie w końcu trzeba tu wprowadzić trochę kultury i rzeczowości.
Tak sobie czytam ten wątek i widzę że znów przełożyli. Niestety od założenia tego wątku sporo akcje zjechały. Też uśredniałem, obym już nie musiał. Ostatnie dwie sesje pozytywne.