Założycielka Theranos.
Oszukała inwestorów i pacjentów dotycząc rewolucyjnej technologii diagnostycznej.
Oskarżona o oszustwo i naruszenie prawa papierów wartościowych.
Bernie Madoff:
Prowadził największą piramidę finansową w historii.
Oszukał inwestorów na miliardy dolarów.
Skazany na 150 lat więzienia.
Martin Shkreli:
Podnosił ceny leków osetronu i pyrimethamine o setki procent.
Skazany za oszustwa finansowe związane z funduszem hedgingowym.
Jeffrey Epstein:
Finansista i osoba publiczna, oskarżony o handel ludźmi.
Skandal związany z wykorzystywaniem seksualnym nieletnich.
Zmarł w więzieniu przed procesem.
Allen Stanford:
Przewodniczący Stanford Financial Group.
Oskarżony o olbrzymi oszustwo oparte na piramidzie finansowej.
Skazany na 110 lat więzienia.
te wpisy mają przestraszyć solorza czy pomagają tobie wraz z lekami? skoro masz mało akcji elka po co tu spamujesz nonstop? niestety straciłeś nie tylko pieniądze ale i rozum na elku drobni którzy byli bierni stracili tylko pieniądze
Dnia 2024-01-06 o godz. 00:15 ~hwds napisał(a): > Powiem więcej paradoksalnie retorsje za przekręty dokonane w raju podatkowym, mogą być znacznie większe niż w tolerancyjnej Polsce. > > > > Powiedzmy sobie szczerze tam nie będzie miał żadnych forów, spotka się z ludźmi stukrotnie "lepszymi" niż on. > > I po co ci to chłopaku?
Dnia 2023-10-11 o godz. 08:02 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a): > Spokojnie, czytam, czytam, z tym że się Pan powtarzasz z tymi swoimi groźbami bez pokrycia. Ja już Panu raz, na podobne ostrzeżenia odpowiedziałem, naprawdę nie mam zamiaru się powtarzać, więc może po prostu wleję swój komentarz do Pana z końca kwietnia, bo widocznie już Pan zapomniał: > Dnia 2023-04-28 o godz. 10:20 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a): > > Ble Ble Ble... Panie "Jarząbek", niech Pan mi tutaj nie sugeruje że nie wysyła Pan pism do Koreańczyków, TSUE, i gdzie tam Pan sobie tylko wymyśli, bo jest to z Pana strony jakiś "akt dobrej woli" albo "daje mi Pan tym szanse na odkupienie i polubowne załatwienie sprawy". O polubownym załatwianiu spraw bredzą tylko Ci, którzy wiedzą że w bezpośredniej konfrontacji sromotnie przegrają. Pokaż więc Pan w końcu że nie rzucasz słów na wiatr i rzeczywiście jest z Pana taki "mocarz" na jakiego się Pan tutaj lansujesz i uwal mi Pan tą "atomową inwestycję" skoro twierdzi Pan że zdoła. > > Od razu Panu rozwieje wątpliwości: Żadnego polubownego załatwiania z Wami spraw z mojej strony nie będzie! więc daruj Pan sobie te puste odgrażania się na forum bo wuja Pan możesz. Leć Pan lepiej do lasu i zacznij zbierać te żołędzie, to może się Pan do WZA wyrobisz.
Dnia 2024-01-07 o godz. 06:54 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a): > Dnia 2024-01-06 o godz. 00:15 ~hwds napisał(a): > > Powiem więcej paradoksalnie retorsje za przekręty dokonane w raju podatkowym, mogą być znacznie większe niż w tolerancyjnej Polsce. > > > > > > Powiedzmy sobie szczerze tam nie będzie miał żadnych forów, spotka się z ludźmi stukrotnie "lepszymi" niż on. > > > I po co ci to chłopaku? > > > Dnia 2023-10-11 o godz. 08:02 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a): > > Spokojnie, czytam, czytam, z tym że się Pan powtarzasz z tymi swoimi groźbami bez pokrycia. Ja już Panu raz, na podobne ostrzeżenia odpowiedziałem, naprawdę nie mam zamiaru się powtarzać, więc może po prostu wleję swój komentarz do Pana z końca kwietnia, bo widocznie już Pan zapomniał: > > Dnia 2023-04-28 o godz. 10:20 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a): > > > Ble Ble Ble... Panie "Jarząbek", niech Pan mi tutaj nie sugeruje że nie wysyła Pan pism do Koreańczyków, TSUE, i gdzie tam Pan sobie tylko wymyśli, bo jest to z Pana strony jakiś "akt dobrej woli" albo "daje mi Pan tym szanse na odkupienie i polubowne załatwienie sprawy". O polubownym załatwianiu spraw bredzą tylko Ci, którzy wiedzą że w bezpośredniej konfrontacji sromotnie przegrają. Pokaż więc Pan w końcu że nie rzucasz słów na wiatr i rzeczywiście jest z Pana taki "mocarz" na jakiego się Pan tutaj lansujesz i uwal mi Pan tą "atomową inwestycję" skoro twierdzi Pan że zdoła. > > > Od razu Panu rozwieje wątpliwości: Żadnego polubownego załatwiania z Wami spraw z mojej strony nie będzie! więc daruj Pan sobie te puste odgrażania się na forum bo wuja Pan możesz. Leć Pan lepiej do lasu i zacznij zbierać te żołędzie, to może się Pan do WZA wyrobisz. ==========================
czego tu jeszcze szukasz wielokrotnie UDOWODNIONY wielonickowy psychopatyczny świniopasie ???? znowu nie zażyłeś lekarstw ??? opieka i lekarstwa psychiatryczne w Polsce są ponoć bezpłatne, tylko trzeba zażywać regularnie
Panie Elek, to jest właśnie objaw postępującego rozgoryczenia, frustracji, niemocy, bezsilności... Zarzuca mi wielonickowość, jednak sam [176.107.35.*] występuje tutaj pod wieloma nickami: ~maxiking, ~sedeszbakelitu, ~taleszmiletu, nie będę również tłumaczył po raz setny terminu dynamic IP, każdy może sobie poczytać co to oznacza. Jego diagnoza lekarska jest całkiem słuszna, wie o co chodzi i myśli że jest specjalistą, bo diagnoza dotyczy jego samego. Niestety dolegliwości będą postępować, a objawy narastać, najgorsze jeszcze przed nim. Depresja związana z brakiem możliwości odtrąbienia jakiegokolwiek sukcesu i presji ze strony ludzi którzy kilkukrotnie już dali mu się zwieść.
Dnia 2024-01-07 o godz. 10:23 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a): > Panie Elek, to jest właśnie objaw postępującego rozgoryczenia, frustracji, niemocy, bezsilności... > Zarzuca mi wielonickowość, jednak sam [176.107.35.*] występuje tutaj pod wieloma nickami: ~maxiking, ~sedeszbakelitu, ~taleszmiletu, nie będę również tłumaczył po raz setny terminu dynamic IP, każdy może sobie poczytać co to oznacza. > Jego diagnoza lekarska jest całkiem słuszna, wie o co chodzi i myśli że jest specjalistą, bo diagnoza dotyczy jego samego. Niestety dolegliwości będą postępować, a objawy narastać, najgorsze jeszcze przed nim. Depresja związana z brakiem możliwości odtrąbienia jakiegokolwiek sukcesu i presji ze strony ludzi którzy kilkukrotnie już dali mu się zwieść. =======================
wielokrotnie UDOWODNIONY wielonickowy psychopatyczny świniopasie jak masz problem z identyfikacją akcjonariusza i członka pae...nędzna trzórzowino to napisz do pae ...tam najlepiej wiedza, kto jest kim i dlaczego jest jak jest
Dnia 2024-01-07 o godz. 09:43 ~Elek napisał(a): > co ci przeszkadza ten prowokator skoro twierdzisz że PAE działa i będzie dobrze??? > nie sobie pisze co chce, jakoś wypierdy hwdsa ci nie przeszkadzają
========== napisz do pae, jesli oni mi przekażą, to ja Ci odpowiem