• Nie idź tą drogą Autor: ~hwds [89.64.81.*]
    Elizabeth Holmes:

Założycielka Theranos.
    Oszukała inwestorów i pacjentów dotycząc rewolucyjnej technologii diagnostycznej.
    Oskarżona o oszustwo i naruszenie prawa papierów wartościowych.

Bernie Madoff:

Prowadził największą piramidę finansową w historii.
    Oszukał inwestorów na miliardy dolarów.
    Skazany na 150 lat więzienia.

Martin Shkreli:

Podnosił ceny leków osetronu i pyrimethamine o setki procent.
    Skazany za oszustwa finansowe związane z funduszem hedgingowym.

Jeffrey Epstein:

Finansista i osoba publiczna, oskarżony o handel ludźmi.
    Skandal związany z wykorzystywaniem seksualnym nieletnich.
    Zmarł w więzieniu przed procesem.

Allen Stanford:

Przewodniczący Stanford Financial Group.
    Oskarżony o olbrzymi oszustwo oparte na piramidzie finansowej.
    Skazany na 110 lat więzienia.
  • Re: Nie idź tą drogą Autor: ~hwds [89.64.81.*]
    Powiem więcej paradoksalnie retorsje za przekręty dokonane w raju podatkowym, mogą być znacznie większe niż w tolerancyjnej Polsce.

Powiedzmy sobie szczerze tam nie będzie miał żadnych forów, spotka się z ludźmi stukrotnie "lepszymi" niż on.
    I po co ci to chłopaku?
  • Re: Nie idź tą drogą Autor: ~Elek [37.248.214.*]
    te wpisy mają przestraszyć solorza czy pomagają tobie wraz z lekami?
    skoro masz mało akcji elka po co tu spamujesz nonstop?
    niestety straciłeś nie tylko pieniądze ale i rozum na elku
    drobni którzy byli bierni stracili tylko pieniądze
  • Re: Nie idź tą drogą Autor: ~Zygmunt_Solorz-Żak [195.38.12.*]
    Dnia 2024-01-06 o godz. 00:15 ~hwds napisał(a):
    > Powiem więcej paradoksalnie retorsje za przekręty dokonane w raju podatkowym, mogą być znacznie większe niż w tolerancyjnej Polsce.
    > >
    > > Powiedzmy sobie szczerze tam nie będzie miał żadnych forów, spotka się z ludźmi stukrotnie "lepszymi" niż on.
    > > I po co ci to chłopaku?

Dnia 2023-10-11 o godz. 08:02 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a):
    > Spokojnie, czytam, czytam, z tym że się Pan powtarzasz z tymi swoimi groźbami bez pokrycia. Ja już Panu raz, na podobne ostrzeżenia odpowiedziałem, naprawdę nie mam zamiaru się powtarzać, więc może po prostu wleję swój komentarz do Pana z końca kwietnia, bo widocznie już Pan zapomniał:
    > Dnia 2023-04-28 o godz. 10:20 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a):
    > > Ble Ble Ble... Panie "Jarząbek", niech Pan mi tutaj nie sugeruje że nie wysyła Pan pism do Koreańczyków, TSUE, i gdzie tam Pan sobie tylko wymyśli, bo jest to z Pana strony jakiś "akt dobrej woli" albo "daje mi Pan tym szanse na odkupienie i polubowne załatwienie sprawy". O polubownym załatwianiu spraw bredzą tylko Ci, którzy wiedzą że w bezpośredniej konfrontacji sromotnie przegrają. Pokaż więc Pan w końcu że nie rzucasz słów na wiatr i rzeczywiście jest z Pana taki "mocarz" na jakiego się Pan tutaj lansujesz i uwal mi Pan tą "atomową inwestycję" skoro twierdzi Pan że zdoła.
    > > Od razu Panu rozwieje wątpliwości: Żadnego polubownego załatwiania z Wami spraw z mojej strony nie będzie! więc daruj Pan sobie te puste odgrażania się na forum bo wuja Pan możesz. Leć Pan lepiej do lasu i zacznij zbierać te żołędzie, to może się Pan do WZA wyrobisz.
  • Re: Nie idź tą drogą Autor: ~sedeszbakelitu [176.107.35.*]
    Dnia 2024-01-07 o godz. 06:54 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a):
    > Dnia 2024-01-06 o godz. 00:15 ~hwds napisał(a):
    > > Powiem więcej paradoksalnie retorsje za przekręty dokonane w raju podatkowym, mogą być znacznie większe niż w tolerancyjnej Polsce.
    > > >
    > > > Powiedzmy sobie szczerze tam nie będzie miał żadnych forów, spotka się z ludźmi stukrotnie "lepszymi" niż on.
    > > > I po co ci to chłopaku?
    >
    >
    > Dnia 2023-10-11 o godz. 08:02 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a):
    > > Spokojnie, czytam, czytam, z tym że się Pan powtarzasz z tymi swoimi groźbami bez pokrycia. Ja już Panu raz, na podobne ostrzeżenia odpowiedziałem, naprawdę nie mam zamiaru się powtarzać, więc może po prostu wleję swój komentarz do Pana z końca kwietnia, bo widocznie już Pan zapomniał:
    > > Dnia 2023-04-28 o godz. 10:20 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a):
    > > > Ble Ble Ble... Panie "Jarząbek", niech Pan mi tutaj nie sugeruje że nie wysyła Pan pism do Koreańczyków, TSUE, i gdzie tam Pan sobie tylko wymyśli, bo jest to z Pana strony jakiś "akt dobrej woli" albo "daje mi Pan tym szanse na odkupienie i polubowne załatwienie sprawy". O polubownym załatwianiu spraw bredzą tylko Ci, którzy wiedzą że w bezpośredniej konfrontacji sromotnie przegrają. Pokaż więc Pan w końcu że nie rzucasz słów na wiatr i rzeczywiście jest z Pana taki "mocarz" na jakiego się Pan tutaj lansujesz i uwal mi Pan tą "atomową inwestycję" skoro twierdzi Pan że zdoła.
    > > > Od razu Panu rozwieje wątpliwości: Żadnego polubownego załatwiania z Wami spraw z mojej strony nie będzie! więc daruj Pan sobie te puste odgrażania się na forum bo wuja Pan możesz. Leć Pan lepiej do lasu i zacznij zbierać te żołędzie, to może się Pan do WZA wyrobisz.
    ==========================

czego tu jeszcze szukasz wielokrotnie UDOWODNIONY wielonickowy psychopatyczny świniopasie ????
    znowu nie zażyłeś lekarstw ???
    opieka i lekarstwa psychiatryczne w Polsce są ponoć bezpłatne, tylko trzeba zażywać regularnie

• Re: Nie idź tą drogą Autor: ~Elek [37.248.214.*]
    co ci przeszkadza ten prowokator skoro twierdzisz że PAE działa i będzie dobrze???
    nie sobie pisze co chce, jakoś wypierdy hwdsa ci nie przeszkadzają
  • Re: Nie idź tą drogą Autor: ~Zygmunt_Solorz-Żak [195.38.12.*]
    Panie Elek, to jest właśnie objaw postępującego rozgoryczenia, frustracji, niemocy, bezsilności...
    Zarzuca mi wielonickowość, jednak sam [176.107.35.*] występuje tutaj pod wieloma nickami: ~maxiking, ~sedeszbakelitu, ~taleszmiletu, nie będę również tłumaczył po raz setny terminu dynamic IP, każdy może sobie poczytać co to oznacza.
    Jego diagnoza lekarska jest całkiem słuszna, wie o co chodzi i myśli że jest specjalistą, bo diagnoza dotyczy jego samego. Niestety dolegliwości będą postępować, a objawy narastać, najgorsze jeszcze przed nim. Depresja związana z brakiem możliwości odtrąbienia jakiegokolwiek sukcesu i presji ze strony ludzi którzy kilkukrotnie już dali mu się zwieść.
    Dnia 2024-01-07 o godz. 10:23 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a):
    > Panie Elek, to jest właśnie objaw postępującego rozgoryczenia, frustracji, niemocy, bezsilności...
    > Zarzuca mi wielonickowość, jednak sam [176.107.35.*] występuje tutaj pod wieloma nickami: ~maxiking, ~sedeszbakelitu, ~taleszmiletu, nie będę również tłumaczył po raz setny terminu dynamic IP, każdy może sobie poczytać co to oznacza.
    > Jego diagnoza lekarska jest całkiem słuszna, wie o co chodzi i myśli że jest specjalistą, bo diagnoza dotyczy jego samego. Niestety dolegliwości będą postępować, a objawy narastać, najgorsze jeszcze przed nim. Depresja związana z brakiem możliwości odtrąbienia jakiegokolwiek sukcesu i presji ze strony ludzi którzy kilkukrotnie już dali mu się zwieść.
    =======================

wielokrotnie UDOWODNIONY wielonickowy psychopatyczny świniopasie 
    jak masz problem z identyfikacją akcjonariusza i członka pae...nędzna trzórzowino
    to napisz do pae ...tam najlepiej wiedza, kto jest kim i dlaczego jest jak jest

Dnia 2024-01-07 o godz. 09:43 ~Elek napisał(a):
    > co ci przeszkadza ten prowokator skoro twierdzisz że PAE działa i będzie dobrze???
    > nie sobie pisze co chce, jakoś wypierdy hwdsa ci nie przeszkadzają

==========
    napisz do pae, jesli oni mi przekażą, to ja Ci odpowiem

[x]
ELEKTRIM 0,98% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.