Dzieciątka moje drogie pewnie nie chce wam się studiować na temat tego śmieciucha i nie wiecie na czym stoicie. A więc przypominam że smieciuch jest zaczarowany i dzieją się tu cuda i zjawiska nadprzyrodzone. Kiedyś smieciuch był po 400zl za sztukę teraz po 3gr .dlaczego no bo robił fajne budowle i obracał setkami milionów zł. Aż pewnego dnia inne firmy których smieciuch był podwykonawca postanowiły zrobić przekręty i tak smieciuch wygenerował miliardów kilka długu też do końca nie wiadomo kto im na to pozwolił i skąd aż tyle długu ale za 500 mln smuecouch kupił pakiet rafako większościowy i stal się matka rafako która piła krew doiła córkę hehe aż przy kursie 5 zł postanowiono zrobić dodruk 700 milionów akcji w ZAMIAN ZA MKLIARDOWY DLUG I KURS SPADL DO GROSZY KILKU ALE DLUG ZNIKL I TERAZ UWAGA BO NASTEPUJA CUDA MAGIA. POSTANOWIONO ZERWAC UKLAD I MILIARDOWY DLUG POWROCIL JEDNAK 700 MLN AKCJI NIE ZNIKNELO I KURS NIE POWROCIL NA 5ZL więc stała się magia ...pytanie kto posiada te setki milionów akcji i dlaczego nie zmniejszyła się ich ilość o 700 mln sztuk skoro dlug wrocil?????? Kolejne cuda to w czerwcu już umarliśmy kolejny w sumie raz jednak jest Styczeń 2024 a my dalej gramy na giełdzie. Hehe . Pytanie jaki cud jest w drodze skoro kurs zaczął beż infa piąć się w górę? Czy ktoś coś już wie i skupuje papier? Ktoś kiedyś napisał że jak wróci rząd tuscona ck było niemożliwe i niewiarygodne a jednak. To kurs powróci na wyżyny i chyba się to dzieje.
oczywiście sobie żartujecie, nie mniej jednak jakies tam złotówki zapewne będą, tak sądzę. Taki akcjonariat INSTYTUCJONALNY jak obecnie (zabetonowany nie wiedzieć czemu) nie odpuszcza takich okazji....to do pewnego stopnia widać...a resza to my, Nie wiem jak wy, ale zgodnie ze starym podhalańskim powiedzeniem "na wszelki wypadek zakonnica ma zadek"....mam tego Stadionu i Gazoporotu ok 1 mln sztuk...