Sprzedaż nowych samochodów w Polsce w lutym wzrosła w stosunku do stycznia o 13,3 proc., zaś w stosunku do ubiegłego roku wzrosła o 7,2 proc. - podał w komunikacie Instytut Badań Rynku Motoryzacyjnego Samar.
"Na tle informacji napływających z poszczególnych krajów UE zanotowanych w lutym, wbrew wcześniejszym prognozom, wyniki ogłaszane przez polskich producentów i importerów wyglądają całkiem dobrze. Rezultat sprzedaży w lutym jest co najmniej zaskakujący: 30 199 aut osobowych, które opuściły salony samochodowe oznacza wzrost w stosunku do poprzedniego miesiąca o 13,3 proc., a w stosunku do ubiegłego roku - wzrost o 7,2 proc." - napisano w komunikacie.
To widac ze masz pojecie, jaki zwiazek, heheh, aha! z Twojego punktu widzenia,ludzie kupuja samochody po to zeby postawiac na parkingu:).
Nie beda jezdzic po autostradach, mozg Twoj za dobrze nie pracuje jak widze.
stx . Amerykanie masowo wycofują środki z giełdy i przenoszą je do polski . Wobec niesamowitego planowanego wzrostu inwestycji na budowy autostrad , jeszcze w tym roku. Rzecznik rządu do spraw BTiN , wskazał na Stalexport jako głównego wykonawcę całych dwóch kilometrów autostrady, planowanych na ten rok . Jako analityk na wykresie ukształtowała się świeca , lecz pierwszy raz widzę żeby świecił się na granatowo .
Coż ta sekretarka mi do kawy dolewa..?
Taka moja praca , szczególnie odpowiedzialna a zarazem szalenia stresująca i nie znam w tym zawodzie osoby ,która by nie popadła w alkoholizm .Ale trwam na stanowisku czuwając nad bezpieczeństwem innych .Na pewno i Tobie nieraz ja lub któraś z moich koleżanek czy kolegów ustrzegła cię od niebezpieczeństwa.
Teraz udzielam się na forum , bo mam chwilę wolnego . STX rano będzie po groszu spadał , lecz niewiele . Po południu wzrost 9tyci tyci) Jestem z Emilem i jego sekretarką a także naszym(już) ochroniarzem umówiony na tzw. wieczorek z piątku na wtorek.
Przez ten czas nie robić mi tu zamieszania , bo ja nie będę ciągle wszystkiego reperował .
Do Inki , Nie mów nikomuco Ci teraz powiem. Ja jestem zawodowym pijokiem , reszta to fałszywki .
Nie próbuj uśredniać sobie STX-a , tylko jak ci nie zależy sprzedaj dzisiaj , a w poniedziałek odkupisz DUUUUżo taniej . Tylko na litość . nie wszystko a tak ciut ciut . Na próbę
Kanadol , nadal nie rozumie związku , tym bardziej że chyba nie przeczytałeś do końca informacji podanej w artykule . Jeżeli sugerujesz że przez to że sprzedaż samochodów
m in. na rynek niemiecki wpłynie na notowanie STX , to się z tobą zgodzę i nie musisz mi ubliżać .Dodam jeszcze do twojego info jeszcze jedną podobnie wspaniałą informację .
Prędkość dopuszczalna na polskich autostradach wynosi 130km/g , a w Holandii zaledwie 120km/g w związku z tym Polska spodziewa się napływu zmotoryzowanych turystów pragnących poszaleć na polskich autostradach. Ciebie kanadol zapraszam na odcinek A4 Katowice -Kraków , osobiście Cię przewiozę tam i z powrotem , poszalejemy sobie , gdyż nieformalnie na tym odcinku nie ma ograniczenia szybkości.