Oczywiście, że dowiozłaś:). Jak mogłoby być inaczej nasza milionerka? :) Że też nie szkoda ci czasu na to nędzne forum, posiadając tak ogromne pieniądze zarobione na zawsze udanych transakcjach na giełdzie:)
Znów kłamiesz patolu. Idź do Kościoła dziś. Pisałam, że rok 2022 byl zły bo miałam wtopę na spółkach ukraińskich i CDProjekcie także. @ Profesor, tak myślę, a CD sprzedałam po 115zl i czekam rzeczywiście trochę niżej. Skupuję pomału BigCheese. Miłej niedzieli.
Jak mi się z was chce się śmiać. Żadna Alicja nie istnieje. To jakiś tzw trynkiewicz który pewnie nawet nie ma nigdzie rachunku maklerskiego robi sobie z was jaja i się z was śmieje trzymając reke w spodniach a wy łykacie ten kabaret jak pelikany. Alicja, a dlaczego nie Alina albo Anna ?
Jeśli interesujesz się kghm to poczekaj jeszcze na spadki szerokiego rynku, chociaż na longa to obecna cena jest spoko, wiem że miałaś CD, tutaj bym poczekał na zejście poniżej 100zł. Powodzenia na Genom
Na szerokim chiba szykują się winksze spadki winc w KGHM może być okazja wejścia blizej lub ponizej stówy:) na longa to bydzie bardzo fajna cena :) Zobaczymy :) Co do tytułu tego posta to misiac dwa ,to brzmi jak kiepski zart w stosunku do tych co tu już lata czekają aż cudo się udo a przy spadkach na szerokim to ....... :) ale powodzenia :)
a przy okazji to jest jeszcze inna fajna spolecka na której temat miedzi może być rozgrywany i grzany w 2024 :):):) Pozyjeta zobaczyta co się z tego wukluje :)