• Miesiąc dwa i… Autor: ~KrisGPWu [77.89.108.*]
    Będziemy mieli tutaj miły finał
  • Re: Miesiąc dwa i… Autor: ~KrisGPW [77.65.87.*]
    Kolego nie masz swojego nicku ? Jak będzie to zobaczymy … wygra ten co ma twarde „ poślady „
  • Re: Miesiąc dwa i… Autor: ~KrisGPWu [77.89.108.*]
    Kolego zmień nick, nie używaj podobnego do mnie.
    Miesiąc, dwa… :-)
  • Re: Miesiąc dwa i… Autor: ~Alicja [46.204.97.*]
    Oby finał byl dobry cokolwiek to znaczy bo obecnie gdybym zainwestowała tę kasę w Bioceltix po 38zl to bym się w ogóle na Genomtec nie popatrzyła
  • Re: Miesiąc dwa i… Autor: ~Kufel [31.0.78.*]
    Na scpfl też zaniżali przed sprzedażą PCRONE więc z nadzieją dopatruje się tutaj takiej samej analogii
  • Re: Miesiąc dwa i… Autor: ~Alicja [46.204.104.*]
    Na Scope to był horror ale dowiozłam z 72 na 320zl. Czy ktoś myśli już powoli o zakupie KGHM ? Czy czekamy na korektę na SP500 i WIG 20.
  • Re: Miesiąc dwa i… Autor: maskopatol [46.205.210.*]
    Oczywiście, że dowiozłaś:). Jak mogłoby być inaczej nasza milionerka? :) Że też nie szkoda ci czasu na to nędzne forum, posiadając tak ogromne pieniądze zarobione na zawsze udanych transakcjach na giełdzie:)
    Znów kłamiesz patolu. Idź do Kościoła dziś. Pisałam, że rok 2022 byl zły bo miałam wtopę na spółkach ukraińskich i CDProjekcie także. @ Profesor, tak myślę, a CD sprzedałam po 115zl i czekam rzeczywiście trochę niżej. Skupuję pomału BigCheese. Miłej niedzieli.
  • Re: Miesiąc dwa i… Autor: ~Drdre [94.172.172.*]
    Jak mi się z was chce się śmiać. Żadna Alicja nie istnieje. To jakiś tzw trynkiewicz który pewnie nawet nie ma nigdzie rachunku maklerskiego robi sobie z was jaja i się z was śmieje trzymając reke w spodniach a wy łykacie ten kabaret jak pelikany. Alicja, a dlaczego nie Alina albo Anna ?
  • Re: Miesiąc dwa i… Autor: ~Profesor_nie_Wiatr [84.17.55.*]
    Jeśli interesujesz się kghm to poczekaj jeszcze na spadki szerokiego rynku, chociaż na longa to obecna cena jest spoko, wiem że miałaś CD, tutaj bym poczekał na zejście poniżej 100zł. Powodzenia na Genom
  • Re: Miesiąc dwa i… Autor: ~Radi [212.109.136.*]
    Luka na KGHM domknięta, po 115 wpadło trochę akcji, druga sprawa perspektywy ceny miedzi na ten rok mocno w górę.
    Jedyne co może zaszkodzić to korekta na WIG 20 ale na pewno to przyszłościowa i tania spółka
  • Re: Miesiąc dwa i… Autor: ~NOWY [5.173.77.*]
    Na szerokim chiba szykują się winksze spadki winc w KGHM może być okazja wejścia blizej lub ponizej stówy:) na longa to bydzie bardzo fajna cena :) Zobaczymy :) Co do tytułu tego posta to misiac dwa ,to brzmi jak kiepski zart w stosunku do tych co tu już lata czekają aż cudo się udo a przy spadkach na szerokim to ....... :) ale powodzenia :)
  • Re: Miesiąc dwa i… Autor: ~NOWY [5.173.77.*]
    a przy okazji to jest jeszcze inna fajna spolecka na której temat miedzi może być rozgrywany i grzany w 2024 :):):) Pozyjeta zobaczyta co się z tego wukluje :)
  • Re: Miesiąc dwa i… Autor: ~Alicja [46.204.108.*]
    Wiem, wiem, pilnuj GreenX, pilnuj. Mam po 1.79zl
[x]
GENOMTEC -5,86% 5,94 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.