• Co tu się stało Autor: ~Erl [79.184.127.*]
    Jakieś pomysły co tu się stało? Ktoś po prostu wywalił sporo co zakupił spekulacyjnie na dołku?
  • Re: Co tu się stało Autor: tomasz666 [194.50.214.*]
    Ktoś wie że niedługo to będzie warte bardzo dużo i zrobił zrzut.
  • Re: Co tu się stało Autor: ~Puzon [31.0.82.*]
    Czyszczenie stop lossow?
  • Re: Co tu się stało Autor: ~Adwersarz [83.10.129.*]
    Jest to spółka typowo spekulacyjna, o bardzo niskiej wycenie, pomimo dobrych i bardzo dobrych wskaźników (rating to A) jej obecna kapitalizacja to zaledwie 50% wartości księgowej. Taka, niczym nieuzasadniona, nagła przecena, służy większym zakupom bardziej zorientowanym inwestorom, których właściwie powinno określać się graczami...
  • Re: Co tu się stało Autor: ~P_r_a_w_d_z_i_w_y [190.2.155.*]
    Dnia 2024-01-05 o godz. 13:58 ~Erl napisał(a):
    > Jakieś pomysły co tu się stało? Ktoś po prostu wywalił sporo co zakupił spekulacyjnie na dołku?

Co za głupie pytanie??
    A w którą stronę ma iść kurs zdążający do 0,19 ???
    Do tego ludzi czytają moje wpisy i myślą. Zobacz ostatni post GrubegoRyśla - samo się wyjaśnia.
  • Re: Co tu się stało Autor: ~Olo [37.225.49.*]
    Dziękuje Maliniak za nagonkę. Odkupiłem po 30-31gr hahahahahahahahahahaha Łomża dalej bredzić o spadkach będzie
  • Re: Co tu się stało Autor: ~P_r_a_w_d_z_i_w_y [190.2.155.*]
    Dnia 2024-01-05 o godz. 14:09 ~Olo napisał(a):
    > Dziękuje Maliniak za nagonkę. Odkupiłem po 30-31gr hahahahahahahahahahaha Łomża dalej bredzić o spadkach będzie

Łomża? To coś z tym piwem czy serem do kanapek bo nie znam miejsca....
  • Re: Co tu się stało Autor: ~sylas [31.0.25.*]
    Zaczynają się poważne ruchy. Typowe czyszczenie. Po tak długim spadku czas ruszać i to właśnie zaczyna sie dziać. pewnie jeszcze będzie bujać.
[x]
HUBTECH -0,81% 0,24 2026-05-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.