Ja bym trochę sprzedał a potem dodrukował jak prezes „ Glapa „ panowie mają dużo czasu na zabawy , a na pewno zabiorą nadzieję nawet tym co wierzą mocno w „ pudełko „ .
Różne rzeczy widziałem byle komuś pasowało do formacji. Ja sam na dłuższym okresie patrze czasem na skośne wsparcia i wachlarze na log. Bardzo ładne takie było na Asbis ale niestety padło niedawno i teraz się kisi.
Może dystrybucja, a może nie ma już od kogo zbierać w okolicach 10 zł i jest próba zejścia niżej, bo na strachu spadków łatwiej to robić. Mi ciężko powiedzieć przy takich obrotach i liczbie zleceń na dzień. Przebicie 10 zł tylko chwilowe póki co.
Ja zacząłem od wczoraj dobierać. Na SCPFL i Mabionie w pandemi tuż przed odpałami była lekka korekta. Jedno info, że Genomtec ma chętnego na pudełko lub przejęcie calej firmy i lecimy w kosmos :) Miron mówił że Genomtec może nawet przed końcem sezonu grypowego dopiąć temat i już nowi właściciele będą kończyć badania.
Zgadzam się z zen_onem. Myślę i pisałam podobnie. I jeszcze raz napiszę, że jeśli "pudełeczko" jest i jeśli Leonarto idzie biznesowo jak Scope, a na to wygląda z pktu widzenia komunikacji to czeka na jeszcze zjazd, pytanie czy teraz, czy też będzie up jak na Scope na 150zl i dopiero down jak ja Scipe6na 80zl. To wszystko zależy jak blisko jest ewentualnie komercjalizacja lub prędzej wg mnie sprzedaż firmy , bo ten Miron co espi to gada o tej sprzedaży jakby już miał dość tej firmy i chciał kupić sobie apartament koło mnie
Narazie miesięczny wykres to dystrybucja, trend spadkowy z dwoma podbitkami. Ale cały czas niżej. 10zl to poziom wsparcia i w zależności od otoczenia albo będzie 3cia podbitka na 10.80zl albo przebijemy 10zl na stałe a wtedy już 9.40zl
Forumowy Warrenie bez jajek "wyszla" Ci z tych tygodniowych kółek choć jedna kryska na weekendowy wieczór żebyś mogła poczuć wiatr na plazy w Tulum ? :):):)
No chyba że ten ostatni z 8.20 na 14 potraktujemy to wtedy, tak zgodnie ze Scope powinniśmy wrócić na 8.50zl, powinni wtedy oddać akcje i wówczas z 8.50zl powinien być rajd na 20zl
Za duże kreski bierzesz to później masz rajdy :):):) Schodząc na ziemię to ktoś zastanawiał się na jak długo jeszcze im kasy starczy i jakie wydatki przed nimi ? :) wg mnie pachnie kolejną emisyją no chyba , że cudo nagle się udo , ale na to udo to już chyba mało czasu zostalo :) Mimo wszystko fajnych kresek zycze :) :):)