• Kreski Autor: ~zen_on [87.99.119.*]
    Bawi się ktoś we wróżenie z kresek? Tfu, mam na myśli analizę techniczną...

Co myślicie?
    https://charts.stockwatch.pl/chart/uOzWCpPvjk6vA6ICkN8abA

Jakieś inne pomysły? A może skala logarytmiczna?

I oczywiście odpowiednie espi (m&a czy emisja) i wszystko będzie rozsypane...
  • Re: Kreski Autor: ~Alicja [46.204.108.*]
    Dystrybucja jak pisałam z przełamaniem 10zl. Bardzo słabo technicznie
  • Re: Kreski Autor: ~KrisGpw [77.65.87.*]
    Ja bym trochę sprzedał a potem dodrukował jak prezes „ Glapa „ panowie mają dużo czasu na zabawy , a na pewno zabiorą nadzieję nawet tym co wierzą mocno w „ pudełko „ .
  • Re: Kreski Autor: ~zen_on [31.0.51.*]
    Tia, jest też scenariusz kiepski - zejścia na okolice 8.2 zł i dodatkowo znowu kiepski scenariusz emisji wtedy po 6.X zł.

Ale równie dobrze może odbić up z 10.0 czy 9.4 zł (przy skali logarytmicznej by się to wsparcie na 9.4 zgadzało) i dolecieć powyżej 12 zł.

Widzę za to że się troliska zbiegają bo coraz częściej pada przesmiewczo "magiczne pudełeczko". To w sumie dobry znak powoli.
  • Re: Kreski Autor: ~helpi [5.173.127.*]
    @zen_on,

odkąd to dla 3 lat (prawie) stosuje się skalę logarytmiczną??? To brzmi jak Żart.

Wykres całkiem ładny
  • Re: Kreski Autor: ~zen_on [31.0.51.*]
    Różne rzeczy widziałem byle komuś pasowało do formacji. Ja sam na dłuższym okresie patrze czasem na skośne wsparcia i wachlarze na log. Bardzo ładne takie było na Asbis ale niestety padło niedawno i teraz się kisi.
  • Re: Kreski Autor: ~Racjonalista [193.138.139.*]
    Czasu moim zdaniem spekulanci mają już bardzo mało. Ja typuje maks 1,5 miesiąca i będzie finał.
  • Re: Alicja Autor: ~zen_on [31.0.51.*]
    Może dystrybucja, a może nie ma już od kogo zbierać w okolicach 10 zł i jest próba zejścia niżej, bo na strachu spadków łatwiej to robić. Mi ciężko powiedzieć przy takich obrotach i liczbie zleceń na dzień. Przebicie 10 zł tylko chwilowe póki co.
  • Re: Kreski Autor: ~KrisGpw [77.65.87.*]
    Tu raczej co niektórzy „ kreski „ wykorzystują do innego celu .
  • Re: Kreski Autor: ~Racjonalista [193.138.139.*]
    Ja zacząłem od wczoraj dobierać. Na SCPFL i Mabionie w pandemi tuż przed odpałami była lekka korekta. Jedno info, że Genomtec ma chętnego na pudełko lub przejęcie calej firmy i lecimy w kosmos :) Miron mówił że Genomtec może nawet przed końcem sezonu grypowego dopiąć temat i już nowi właściciele będą kończyć badania.
  • Re: Kreski Autor: ~Alicja [46.204.96.*]
    Zgadzam się z zen_onem. Myślę i pisałam podobnie. I jeszcze raz napiszę, że jeśli "pudełeczko" jest i jeśli Leonarto idzie biznesowo jak Scope, a na to wygląda z pktu widzenia komunikacji to czeka na jeszcze zjazd, pytanie czy teraz, czy też będzie up jak na Scope na 150zl i dopiero down jak ja Scipe6na 80zl. To wszystko zależy jak blisko jest ewentualnie komercjalizacja lub prędzej wg mnie sprzedaż firmy , bo ten Miron co espi to gada o tej sprzedaży jakby już miał dość tej firmy i chciał kupić sobie apartament koło mnie
  • Re: Alicja Autor: ~zen_on [31.0.51.*]
    Ja nie uważam że spadnie, to tylko jeden ze scenariuszy, pod każdy staram się mieć strategie doboru/redukcji czy pełnego wejścia/wyjścia.
  • Re: Alicja Autor: ~Alicja [46.204.97.*]
    Narazie miesięczny wykres to dystrybucja, trend spadkowy z dwoma podbitkami. Ale cały czas niżej. 10zl to poziom wsparcia i w zależności od otoczenia albo będzie 3cia podbitka na 10.80zl albo przebijemy 10zl na stałe a wtedy już 9.40zl
    EMY i sremy, RSi ku pamięci https://www.biznesradar.pl/analiza-techniczna-wskazniki/GMT
  • Re: Alicja Autor: ~NOWY [193.56.104.*]
    Forumowy Warrenie bez jajek "wyszla" Ci z tych tygodniowych kółek choć jedna kryska na weekendowy wieczór żebyś mogła poczuć wiatr na plazy w Tulum ? :):):)
    Zbieram wg zasady co 20gr w dół i będę sprzedawać 10.90 do 11.20zl
  • Re: Alicja Autor: ~Alicja [46.204.108.*]
    Czyli jak pisałam poprzednio jest trzecia podbitka na ok 10.80zl. Wszystko podobnie
    To nie była lekka korekta na Scope. Tam walnęło mocno. Wiele osób się wówczas wysypało ale to było po mega wzrostach, których tutaj jeszcze nie było
    No chyba że ten ostatni z 8.20 na 14 potraktujemy to wtedy, tak zgodnie ze Scope powinniśmy wrócić na 8.50zl, powinni wtedy oddać akcje i wówczas z 8.50zl powinien być rajd na 20zl
  • Re: Kreski Autor: ~NOWY [5.173.40.*]
    Za duże kreski bierzesz to później masz rajdy :):):) Schodząc na ziemię to ktoś zastanawiał się na jak długo jeszcze im kasy starczy i jakie wydatki przed nimi ? :) wg mnie pachnie kolejną emisyją no chyba , że cudo nagle się udo , ale na to udo to już chyba mało czasu zostalo :) Mimo wszystko fajnych kresek zycze :) :):)
  • Re: Kreski Autor: ~Alicja [46.204.97.*]
    Nowy, pilnuj GreenX bo nie wiadomo czy dostaną odszkodowanie :)))))
[x]
GENOMTEC -0,34% 5,92 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.