Konercjalizacja to jest proces. To nie jedyny produkt i też nie główny. Wielowątkowość i poukładanie nowych technologii obcych w Naszym kraju jest dla mnie tu budująca wartość tej spółki. Widać, że ludzie ją przejęli i realizują swoje.
Spojrzcie na taką INFRA - weszli, zobaczyli że nie jest dobrze, podziękowali i wyszli. A spółka stoi pomimo przyszłościowych tematów.
Tak naprawdę informacje są szczątkowe - strzelnice - poprzedni prezes ( umowa współpracy ) - targi zbrojeniowe ( czy coś przyniosły , umowy , sprzedaż )
Wiele ogólników brak szczegółów no i brak kasy ( na co wydana ). Takie to wróżenie z fusów .
January ma swoj kosmiczny biznes. Mamy początek roku, biznes idzie na przód. Jak dla mnie nie oczekuję tu sytuacji UP and DOWN. Bo i po co. Jeżeli tu ma być fajna firma - coś jak w rodzaju Sunex to po co jakieś matactwa? Mi pasuje jasny i klarowny biznes, w który inwestuję. Już mam dość tych spółeczek pokroju Aqua czy innych gdzie biznes jest tylko w snach, a chodzi o emisje i uzyskanie jak najwyższej ceny w najkrótszym czasie.
Też na to liczę, dlatego coś podebrałam, powoli przeszukuje tematykę i powiem Wam że może być tu spory potencjał produktowy przy użyciu tej technologii
Spekuła pod info o zalegalizowaniu konopi wywidnowała labocane na 20pln albo Serinusa pod wielką konkurencję Orlenu z 50-60gr na 2pln. Pod plotki, nie fakty. przykładów jest więcej. Realny FF to imo 10% max, nawet ja szarak zapakowałem się po jajca i mam 3,5%. Tu będzie 10-20pln
Dobry pomysł Sławek zostaw temat nie ma co się stresować zostaw spółkę, idz gdzie indziej szkoda żebyś sie zamartwiał o czyjeś pieniądze bo to juz pod choroby podchodzi