szkoda że wielu uwierzyło w niemożliwe.
Kiedyś już jeden próbował działać według zasady "gołodupki hop do kupki". Nazywał się Włodzimierz Ilicz Uljanow. Skończyło się marnie.
Daj sobie na luz człowieku, ośmieszasz się. I te twoje cudowne "analizy" typu porzucone dziecko ze świeczką patrzy na gwiazdę poranną - omamiasz tylko ludzi, a oni tracą.
Dnia 2009-03-05 o godz. 18:18 ~Bolo napisał(a):
> Daj sobie na luz człowieku, ośmieszasz się. I te twoje
> cudowne "analizy" typu porzucone dziecko
> ze świeczką patrzy na gwiazdę poranną - omamiasz tylko
> ludzi, a oni tracą.
Tu masz link
https://www.bankier.pl/forum/temat_pkobp-moze-byc-ciekawa-formacja-swiecowa,6748320.html
Przeczytaj ze zrozumieniem a potem skonfrontuj z wykresem dziennym. Tylko nie mów, ze to jest zbyt trudne dla takiego geniusza AT jak Ty.
Widzę chłopcze, ze nie masz zielonego pojecia o czym piszę. Sądzisz, że ukończenie gimnazjum ( taki poziom reprezentujesz) wystarcza do wydawania opinii o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia? Może najpierw przeczytaj kilka książek (wiem, że to trudniejsze o bezmyslnego klepania w klawiaturę, ale postaraj się) a dopiero potem zabieraj publicznie głos.
Starałes się błysnąć ale wydałeś jedynie z siebie nieprzyjemny zapach.
Powiedz skąd się biorą tacy jak Ty? Czy jest gdzies wylęgarnia ćwierćinteligentów, czy moze to wynik nieudanych eksperymentów gentycznych?
Nawet mój 13 letni syn potrafi rozpoznac podstawowe formacje świecowe a przede wszystkim rozumie to co czyta. W twoim przypadku spotkałem się z kompletną ignorancja, brakiem elementarnej wiedzy i typową dla niedouczonych mędrków agresją.
Nick masz adekwatny do poziomu rozwoju umysłowego.
Dnia 2009-03-05 o godz. 17:39 maciej_z_krakowa napisał(a):
> szkoda że wielu uwierzyło w niemożliwe.
Kiedyś już jeden
> próbował działać według zasady "gołodupki hop do
> kupki". Nazywał się Włodzimierz Ilicz Uljanow.
> Skończyło się marnie.
A ty znowu z tymi swoimi kawałkami? Już od dawna wiem, że historii nie znacz, powtarzasz tylko niemądre slogany. Chciałbyś pogrzebac SIM? Nie doczekanie Macieju skądśtam.
Podał mi kiedyś adres, z ciupy pisze, on mieszka na Montelupich w Krakowie, tam jest zakład karny
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-jesli-podasz-adres-przyjdzie-do-ciebie-z-koleda,6661943.html
Ja nie chcę pogrzebac stowarzyszenia, ja tylko od poczatku tej inicjatywy twierdziłem, ze się nie uda. I jak widać nie udało się.
Twórcy SIM ucichli, akcje Krosna pikują a naiwna drobni zamiast sprzedać po 80gr trzymali mamieni obietnicami. Teraz cena wynosi 34gr.
Popracuj nad pisownią, bo odnoszę wrażenie, ze ja lepiej znam historię niż Ty potrafisz pisać po polsku.
Dnia 2009-03-05 o godz. 20:16 ~AX napisał(a):
A ty znowu z tymi swoimi
> kawałkami? Już od dawna wiem, że historii nie znacz,
> powtarzasz tylko niemądre slogany. Chciałbyś pogrzebac SIM?
> Nie doczekanie Macieju skądśtam.
Jaśnie wielmożna najmądrzejsza i nieomylna, jedyna, genialna i oświecona AX mam szczerą nadzieję że zbankrutowałaś ostatecznie i nieodwracalnie.
Tak powinni kończyć "inwestorzy" Twojego typu. hardzi, bezczelni , odnoszący się pogardą do innych i nie umiejący się uczyć.
Cóż takiego skłoniło waszą genialność do zaprzestania publicznego lżenia i obrażania tych, którzy ośmielili się nie zgodzić z jedynie słusznymi poglądami waszej osoby? Czyżby jakieś bankructwo? Szkoda, tak ładnie oszukiwałaś nieświadomych leszczy na spółkę z "orłem" b72 i bethovenem.
Nie masz nawet grama honoru aby przeprosić publicznie tych, których wyzywałaś i obrażałaś.
KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO
Raport bieżący nr 17 / 2009
Data sporządzenia: 2009-03-05
Skrócona nazwa emitenta
KROSNO
Temat
Informacja w sprawie rezygnacji z funkcji Prezesa Zarządu Krośnieńskich Hut Szkła "KROSNO"SA
Podstawa prawna
Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe
Treść raportu:
Zarząd Krośnieńskich Hut Szkła "KROSNO"SA informuje, że w dniu dzisiejszym otrzymał złożoną na ręce Przewodniczącego Rady Nadzorczej w dniu 4 marca 2009 roku rezygnację Pana Mirosława Pawłowskiego z funkcji Prezesa Zarządu Krośnieńskich Hut Szkła "KROSNO"SA .
Jako przyczynę rezygnacji Prezes Mirosław Pawłowski wskazał powody osobiste.
ponawiam pytanie. Czy SIM istnieje?
ponawiam pytanie do bankiera72 i bethovena, ponieważ nie otrzymałem odpowiedzi
"Czy akcjonariusze Krosna, którzy dzięki SIM nadal trzymają akcje i ponoszą ogromne straty, już zaczęli dobierać Ci się do tyłka, czy jeszcze cierpliwie czekają?
Co będzie w przypadku bankructwa Krosna? Jak wytłumaczysz tym ludziom, że stracili 100% kasy? Informacje z Krosna wskazują na taką możliwość."
Jak rozumiem chciałbyś zarobić na cudzej pracy?? Gdyby Armia Krajowa podawała wewnętrzne informacje na forum internetowym, nie istniałaby 1 dnia..!! Nie odpowiadam na twój post, tylko przypominam o rzeczywistości...!! Temat jest trudny, wszyscy wątpiący już sprzedali, a reszta wierzy w sukces, podobnie do mnie. Zatem nie opowiadaj o uświadamianiu akcjonariuszy. Przegrana jest wpisana w decyzje inwestycyjne i wprostproporcjonalna do mozliwości zarobku. Oszczędzam na żarciu i jeszcze dokupię...to tyle. Chyba poste..??
Dnia 2009-03-17 o godz. 12:05 ~sorki napisał(a):
> Jak rozumiem chciałbyś zarobić na cudzej pracy?? Gdyby
> Armia Krajowa podawała wewnętrzne informacje na forum
> internetowym, nie istniałaby 1 dnia..!! Nie odpowiadam na
> twój post, tylko przypominam o rzeczywistości...!! Temat
> jest trudny, wszyscy wątpiący już sprzedali, a reszta
> wierzy w sukces, podobnie do mnie. Zatem nie opowiadaj o
> uświadamianiu akcjonariuszy. Przegrana jest wpisana w
> decyzje inwestycyjne i wprostproporcjonalna do mozliwości
> zarobku. Oszczędzam na żarciu i jeszcze dokupię...to tyle.
> Chyba poste..??
Ba, gdyby Maciej wiedział co to Armia Krajowa? On tego nie wie. Wogóle kiepściutko jeśli chodzi o historię. Słyszał cos o Leninie i na tym chyba jego wiedza sie kończy.
Krosno Maciusia intryguje, ale jak tu sie dowiedziec szczegółów jak pluło się na SIM, a tylko SIM jest na bieżąco. No cóż Maciek ciekawośc nie jest cnotą, a nawet gorzej: to pierwszy stopień do piekła. Pzdr.
Ba, gdyby
> Maciej wiedział co to Armia Krajowa? On tego nie wie.
> Wogóle kiepściutko jeśli chodzi o historię. Słyszał cos o
> Leninie i na tym chyba jego wiedza sie kończy.
Krosno
> Maciusia intryguje, ale jak tu sie dowiedziec szczegółów
> jak pluło się na SIM, a tylko SIM jest na bieżąco. No cóż
> Maciek ciekawośc nie jest cnotą, a nawet gorzej: to
> pierwszy stopień do piekła. Pzdr.
Inteligentny i wykształcony się odezwał. Oczywiście pajacu nie wiem nic na temat historii, jestem głąbem, pustakiem i debilem. Jedynie Ty, o wielki i najmądrzejszy, odebrałeś staranne wykształcenie, tryskasz erudycją i jesteś jak alfa i omega. Gdyby jeszcze ta słoma Ci z gumiorów nie wyłaziła i gdybyś zaczął ozywać papieru toaletowego i chusteczek a nie smarkał w paluchy.....
Na poczatku kwietnia - wypad z giełdy, mały wpie..... ojcom załozycielom SIM, leczenie i rekonwalescencja około jeden miesiąc i kolesie może znowu coś głupiego wymyślą na innej zdychającej spółlce.