Niewiarygodne, kilkanaście lat temu byłem na tej spółce, myślałem że to będzie może nie drugie LPP ale jednak ze coś zdziałają, oddałem po 5, może 7 zł ze spora stratą. Od czasu do czasu patrzę co się dzieje - i nie rozumiem jak mozna przez tyle lat nie nauczyć się zarabiać. jak można przejadać tyle lat co kiedyś było w miarę działające. Teraz postanowili wszystko sprzedać i udają że będa prowadzili działalność logistyczna i pod to rośnie kurs ??? Bedą ładować kontenery w Chinach i Bangladeszu i w Polace je rozładowywać ??? Na ile im starczy kasy , ile trzeba na córkę w parlamencie wydawać . To nie jest spólka to jest dziwoląg... Ale na GPW jest wiecej takich niestety...
Żona prezesa sprzedała prawie 200k akcji a kurs idzie w górę. Normalny człowiek wie co to znaczy ale na bananowej GPW to jest powód do wzrostów bo technicznie tak wynika z analizy. Co mnie tam... są spółki Wiśnieskiego, Patrowicza i Mazgaja które rządzą się swoimi prawami ale to na pewno nie prawa ekomomii.
pamietam jak Mazgaj kupował akcje Almy po 160zł a wszyscy wiedzą gdzie teraz jest Alma.. i wtedy dałem się na to nabrać i nie sprzedałem wiec tak jak napisałeś, logiki i ekomomii to nie uświadczysz a ja już na emocje jestem za stary
kiedyś lata temu po dobrym info akcje szły do góry , teraz jest na odwrót i jest to przykre bo kompletnie nie ma sensu śledzić rynku, cen, konsumentów jak grają emocje i układy
powoli sytuacja wraca do normalności na Redan tzn obroty jak na straganie, niedługo trudno będzie sprzedać kilka kilo akcji poczekajmy jeszcze kilka miesięcy do kolejnych raportów i zobaczymy czym będą czarowali jedyne co mi do głowy przychodzi to dołaczenie Redana do wehikułu Patrowicza, ten to potrafi kilkanaście lat tak ciągnąć i jeszcze rozgrzewa cały parkiet
Masz rację i każdy to wie. Jednak redan nigdy nie został zawieszony. Poza tym nie cały wzrost został zanegowany, choć powinno tak być przy typowych balonach po info o sprzedaży przez zarząd. Dlaczego? Niedługo się dowiemy.
to ile kasy pan prezes od 2016 przepalił, chciałby ktoś zatrudnić takiego prezesa? ja na pewno nie , ale Pan Prezes nadal jest prezesem a ja nikim... nigdy w życiu tyle czyjejś kasy nie straciłem
Post został usunięty przez moderatora powrót Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.
Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.
wydaje mi się że napisanie Pan Prezes jest słowem zakazanym na forum, już kiedyś z dużej litery napisałem Pan i od razu post skasowany, ciekawe dlaczego pisanie z dużej litery jest usuwane
no i nawet jak nie mam akcji to przynoszą mi straty bo nie spłacili pożyczki od Monnari jak mozna tak uczciwego prześladować wygląda na to ze cyrk się kończy