• szajs ciągle w dół Autor: ~jarek [212.160.172.*]
    moze w końcu spadnie tak nisko że koledzy pana W będą mieli z niego ubaw, że firmę będzie można kupić za 1PLN.
    Kiedysnie prowadzili kreatywnej ksiegowosci i kurs latał po 5pln, od kiedy zaczęli kombinowć to jest jak jest. a juz majstersztyk to był jeden raport gdzie chyba zysk wyszedł równe 0PLN.
  • Re: szajs ciągle w dół Autor: ~Don [141.0.12.*]
    podbitka o 30-40gr, potem zjazd i ... znow pewnie z 10 lat marazmu - spolka dla masochistow. Ale chociaz mini-dywidenda jest.
  • Re: szajs ciągle w dół Autor: ~Www [83.28.173.*]
    Będą wzrosty
  • Re: szajs ciągle w dół Autor: ~Qbq [89.151.36.*]
    z jakiego powodu?
  • Re: szajs ciągle w dół Autor: ~Niedowiarek [31.178.210.*]
    No to dzisiaj kolejny dowód, że ktoś spory blokuje wzrosty korzystając z automatu. Na kilka sesji odpuścił, a po małych wzrostach znów wraca do swojej gry.
  • Re: szajs ciągle w dół Autor: ~jarek [212.160.172.*]
    no co Ty? jakie blokowanie kursu? ktos czeka aż zbierze się kilka zleceń i wywala lekko w dół żeby pozbyć się śmieci. Tu nie ma po co blokować bo nikt nie zbiera. te kilkaset akcji dziennie to jakiś warzywniak jest a nie spółka giełdowa.
    Tak mi się wydaje.
  • Re: szajs ciągle w dół Autor: ~Mały [37.248.160.*]
    Potwierdzam słowa przedmówcy. Ja trochę skubie z lewej strony, ustawiam się raczej na dołkach i jakoś zawsze mi wpada po mału, potem kurs wzrasta o parę groni, ale w ramach już kilkutygodniowych widełek. Generalnie stagnacja, ale jako alternatywa dla lokat, może warto pod ewentualne podbicie do 2zł
[x]
WASKO -1,99% 1,73 2025-10-24 14:38:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.