Dnia 2024-01-04 o godz. 11:27 ~Lis napisał(a): > Dlaczego tak źle wpływają takie dobre wypowiedzi szefów na kurs ? Kupię za 10zl I jeszcze jakaś dywidenda mogę być nie długo bogaty !
Tylko za 10 zł kupisz, może ci ktoś pożyczy jeszcze 40 zł i może będziesz mógł sobie kupić jedną akcje. Gdybyś cokolwiek orientował sie w temacie , to byś wiedział kurs tak sie zachowuje.
"Obecne moce wytwórcze pozwalają spółce wyprodukować kropki potrzebne do stworzenia 6 tys. telewizorów nowej generacji miesięcznie. Po ukończeniu linii pilotażowej możliwe jest przeskalowane tego do ok. 24 tys. telewizorów w tej technologii miesięcznie. To już są ilości, które pozwalają na opuszczenie pilotażowej produkcji"
Jeśli ktoś kupuje jak ty długoterminowo np.na 10lat to ok jeśli ktoś kupił na krótki okres i chce zarobić to sprzedawać i uciekać bo będzie płacz jak już nie jest krotkio Maje zdanie.
Dnia 2024-01-04 o godz. 13:19 ~Lis napisał(a): > Jeśli ktoś kupuje jak ty długoterminowo np.na 10lat to ok jeśli ktoś kupił na krótki okres i chce zarobić to sprzedawać i uciekać bo będzie płacz jak już nie jest krotkio Maje zdanie.
Czerwone przeskoczy na jutro rano a że słowa z wywiadu że "będzie " kurs zleci na 10zl jak by było słowo "jest " to może na koniec roku zobaczyłbym 70zl akcją.
Dnia 2024-01-04 o godz. 18:37 ~Lis napisał(a): > Czerwone przeskoczy na jutro rano a że słowa z wywiadu że "będzie " kurs zleci na 10zl jak by było słowo "jest " to może na koniec roku zobaczyłbym 70zl akcją.
Lis znów coś poszło nie tak z Twoimi przewidywaniami, ale to już normalka.;)
Na razie tu nic nie ma oprócz słowa będzie nagony pisały że linia pilotażową będzie w grudniu 24 tys telewizorów będą robić a tu nic .jaja sobie robią dlatego kurs w marcu 10zl I będą się prosić żeby kupić.
Dnia 2024-01-05 o godz. 11:10 ~Lis napisał(a): > Na razie tu nic nie ma oprócz słowa będzie nagony pisały że linia pilotażową będzie w grudniu 24 tys telewizorów będą robić a tu nic .jaja sobie robią dlatego kurs w marcu 10zl I będą się prosić żeby kupić.
czytaj ze zrozumieniem, to nie oni mają telewizory robić. .Ha haha
Ale już obliczyłeś ile tv zrobią z tych kropek tylko ze na razie tu wszystko w fazie początkowej.chyba że ci się śmi drugi fon nic tam nie ma a kapitalizacja nie długo 1mld cyrk nie gielda.
Dnia 2024-01-05 o godz. 12:53 ~Lis napisał(a): > Ale już obliczyłeś ile tv zrobią z tych kropek tylko ze na razie tu wszystko w fazie początkowej.chyba że ci się śmi drugi fon nic tam nie ma a kapitalizacja nie długo 1mld cyrk nie gielda.
Pewnie nie zauważyłeś, ale to nie była moja wypowiedź i moje obliczenia, przytoczyłem tylko wypowiedziane słowa. ;)
Dnia 2024-01-05 o godz. 13:16 ~Zygfryd_ napisał(a): > Dnia 2024-01-05 o godz. 12:53 ~Lis napisał(a): > > Ale już obliczyłeś ile tv zrobią z tych kropek tylko ze na razie tu wszystko w fazie początkowej.chyba że ci się śmi drugi fon nic tam nie ma a kapitalizacja nie długo 1mld cyrk nie gielda. > > Pewnie nie zauważyłeś, ale to nie była moja wypowiedź i moje obliczenia, przytoczyłem tylko wypowiedziane słowa. ;)
Co mi się śni, to moja sprawa, ja dokonałem wyboru za swoją kasę, co ty zrobisz i co myślisz o spółce mało mnie obchodzi. Twoje codzienne przewidywania co do kursu spółki, dużo mówią o tobie i twoim doświadczeniu, które to tak mocno akcentujesz w komentarzach . ;)
Dzieciaku ty nie masz tyle lat co ja jestem na giełdzie ale daje już spokój tym kropkom w powietrzu których może nigdy nie będzie capitea to przyszłość teraźniejsza sprzedałem te marne 300 akcji I narazie co złego to nie ja.