Roztrzygnięcie w 1Q 24r. Na stronie Sunexa nabór pracowników do realizacji tego projektu. Dodam że wysokość może wynieść 22mln zł. Może ci co straszą akcjonariuszy niech skomentują, czekam na dyskusję.
Naprawdę nikt nic nie ma do napisania. Lepiej wypisywać ile to jeszcze spadnie, co za syf.
Może zobaczcie na stronie Sunexa ile i jakich pracowników szukają i co to oznacza.
Ja czekam na info ile dotacji z NCBiR dostaną i kiedy bedą mieli autorski produkt do ogrzewania domu oparty na pompie ciepła, magazynie energii i fotowoltanice.
Jeśli chodzi o sprawy fundamentalne - zgadzamy się, technika to wg mnie tyle rzeczwarta co wiara w jakieś relikwie, jest mi obojętna, a drażni mnie słowo fotowoltaNika, szczególnie na forum Suneksu :)
Sorry, że nie wyczułem :), a jak sam widzisz, szczególnie tu na forum bankiera AT jest traktowana z wielką pobożnością :D
A przychody - można było się podobnych spodziewać, zgodnie z zapowiedziami.
właśnie At misiaczki leszczowe prawdę wam powie , rsi krótkoterminowo wykupione dziś będzie , a że tu marna płynność jest , zrobić można wszystko zarówno na + jak i na - fundamenty to miały być w austrii i RFN jak wojna sie skończy to powrót do gazu będzie pręciutki bo niemce nie pozwola dusić swojej gospodarki , a narracja będzie taka, że przemysł europejski ma być zdrowy skoro ma odbudować ukrainę . Na razie niecme rozbudowują, ale kopalnie .... węgla
Wiadomo że 1Q 24r będzie dobry prezes o tym mówi, do tego na stronie Sunexa nabór pracowników więc mają zamówień i w 1Q info o dotacjach z NCBiR a to 22mln. w 2021r po podpisaniu umowy z NCBIR na 8mln kurs poszybował z 3,5 na 29zł
W UK dotacje do pomp ciepła 70%, , trend jest tak oczywisty. Gaz będzie ale dla dużych firm, Niemcy pójdą w atom już się o tym głośno mówi. Czy dziś będzie plus 10 czy minus 10 to i tak bez znaczenia na longa. Inwestorzy dokupią więcej i tyle.
Kolargol wojna się skończy kiedy według ciebie, prędzej Sunex będzie 200zł niż wojna się skończy. Twoje argumenty tak do mnie przemówiły że po skończeniu wojny od razu sprzedam Sunexa. Ha ha ha