https://strefainwestorow.pl/artykuly/gaming/20200605/simfabric-microsoft
Realizacja umowy z Koch Media GmbH podnosi poprzeczkę po względem i budżetów i ważności projektów. Zakładamy, że dalej pozytywnie rozwijana współpraca z Koch Media GmbH przyniesie pierwszy projekt AAA z bardzo poważnym budżetem. Umowa z Koch Media GmbH zakłada też stworzenie obu tytułów, które zawiera umowa na konsole nowej generacji PS5 i Xbox Series X i pod nie będziemy przygotowywać optymalizowane pod te nowe silne maszyny narzędzia, które będą przydatne przy produkcji AAA” - powiedział zarząd SimFabric podczas czatu inwestorskiego.
Wychodzi na to że Simfabric bije na głowę CD Projekt bo już czwarty rok pracują w pocie czoła nad grą AAA, to zatem musi być jakaś petarda (koloryzowane)
Ja nawet rozumiem, że to szulernia i że oni kombinują, ale tutaj wychodzi coś głębszego.
Oni nie znają definicji gry AAA. W produkcji gier AAA budżety na programistów muszą iść w miliony rocznie, a tego nijak nie widać w raportach (bo i skąd by tyle brali). Nawet dla CD Projektu udźwignięcie nowego projektu gry AAA to ogromny wysiłek, a co dopiero dla firemki jak SF. Zagalopowali się.
No właśnie na tym polega cały wałek. Obiecują podbój kosmosu, gry AAA, centra badawcze, AI co samo gry będzie robić, mnóstwo innych gier własnych, umowy z Koch, Nacon, Microsoft, Apple, Sony, Chiny, Ameryka Południowa, tyle że nigdy finalnie z tych obietnic i umów nic nie wychodzi i spółka nawet nie informuje o zerwaniu umowy lub porzuceniu jakiegoś projektu. Wszystkie ESPI jakie wrzuca spółka służą jedynie do naganiania na ten papier bo trole naganiające nie siedzą tylko tutaj ale latają po forach innych spółek szukając jelenia na akcie sim.
Podaje dowód na to że piotr to kłamca i manipulant Zgłoś do moderatora podaje link do poprzedniego mojego wpisu. https://www.bankier.pl/forum/temat_re-nowa-gra-my-demon-wife-zostanie-wydana-pod-koniec-pazdziernika,62821849.html W skrócie pisząc pietrek pisze ze Leszcyński to kryminalista i podaje linki do pewnej sprawy. manipulacja polega na tym że jest to zbieżność tylko nazwisk i pietrek coś takiego wykorzystuje do swoich tempych manipulacji. Oczywiście go zdemaskowałem ps. Widze pietrek ze poprzedni wątek zgłosiłeś do usunięcia. Nie martw się będe go powielał