Udziałowcy są cały czas niezmienni (między innymi Generali, PKO..) PBG posiada ciekawe centrum logistyczno-biurowe pod Poznaniem, dziś w upadłości układowej, a kilka lat temu w WIG20 z ceną 250pln. Historia lubi się powtarzać. Będziemy czekać na rozwój wydarzeń i przecieki informacji.
oczywiście...chcę tylko powiedzieć, że takiej okazji nie stracą tu ci, którzy o czymś tam decydują, wszystko mi jedno czy spekulacyjnie, czy fundamentalnie, czy pseudofundamentalnie. Religia giełdy jest jedna: zarabiać. To forum jest jak targ warzywny 100 lat temu albo jak giełda 100 lat temu. Wtedy wszyscy latali po parkiecie albo po targu i albo zachwalali towar, albo go obrzydzali. Rzucali po podłodze (stąd parkiet) fizycznymi akcjami, a co od warzyw przewracali furmanki dostawców. Teraz masz to samo, tylko elektronicznie. Tak że zachowaj spokój....podpowiedziałbym ci co zrobić ale nie chcę bo się zacznie hejt. Powiem ci co ja zrobię. Mam tego grubosześciocyfrowo w "dobrej cenie". Wylezę na półkę S dla mnie atrakcyjną ograniczając chciwość, a wtedy ci bardziej chciwi, chcąc zarobić więcej, muszą mnie z tej półki zdjąć. Jak się zacznie ostry ruch, a jak widać zaraz się zacznie, to tego mojego ruchu nikt nie zauważy....to czysta technika...sprawdzałem wiele razy