• Raubo nic nie stracil Autor: ~Spokojny [5.173.212.*]
    Papier oddał w zaufane ręce i dzięki temu Was wyzbiera
  • Re: Raubo nic nie stracil Autor: ~Re [37.30.10.*]
    Po co się produkujesz skoro tutaj sami wielcy ekonomiści siedzą i wiedzą lepiej co się dzieje w spółce. Siedzi taki jeden mongolski i bredzi o wielbłądach
  • Re: Raubo nic nie stracil Autor: ~KrólArtur [89.69.165.*]
    Dorobkiewicze już nie inwestują po 12 Pln na zamknięciu tylko śmiecia podnieśli za 2 Pln. Widać zaczyna brakować na wszystko.

https://www.biznesradar.pl/transakcje/CPR#1d_lin_lin
  • Re: Raubo nic nie stracil Autor: ~Elekt [31.60.93.*]
    O, wywołany i dał swój głos, niezwykle ambitny magazynier. Jak tylko wraca po 19 z roboty na magazynie smaruje, nawet na głodniaka swoje arcydzieła, mistrz patelni normalnie
  • Re: Raubo nic nie stracil Autor: ~Bin [188.146.123.*]
    Elekt siedzisz tutaj na tej g........j nic nie wartej spółeczce i marzysz, że Foj da Ci zarobić. Błędne myślenie. Tutaj wszyscy stracą. Tylko czekać kiedy Szymański odwali numer i przekręci wszystkich. Hahaha
  • Re: Raubo nic nie stracil Autor: ~papa [178.235.2.*]
    a ty co tu robisz ?
  • Re: Raubo nic nie stracil Autor: ~Bin [195.88.180.*]
    Śmieje się z ciebie do rozpuku
  • Re: Raubo nic nie stracil Autor: ~KrólArtur [89.69.165.*]
    Dnia 2024-01-03 o godz. 19:33 ~Elekt napisał(a):
    > O, wywołany i dał swój głos, niezwykle ambitny magazynier. Jak tylko wraca po 19 z roboty na magazynie smaruje, nawet na głodniaka swoje arcydzieła, mistrz patelni normalnie

Masz rację, byłem magazynierem w TransTrain, ale już nie jestem. Wiesz czemu? Śmiecie nie mają pieniędzy na nic, na hale właściciel nie wpuszcza już od wieków, bo mają u niego dług. 700 tysięcy długu do ZUS. Nie nadążają archiwizować segregatorów z wezwaniami do zapłaty, a w sądzie tyle spraw o brak zapłaty, że brakuje palców u dwóch rąk.
    P.S.
    Mistrz patelni - myślałem, że tak można nazywać jedynie Fojta. Zresztą nie tylko ja tak myślałem, Tamara również i niestety się zawiodła. Okazał się tylko gawędziarzem z Koliberkiem hawańskim między nogami.
  • Re: Raubo nic nie stracil Autor: ~Marek [213.25.24.*]
    Spokojny, czemu Raubo nie zbiera, przecież tak tanio jest.
  • Re: Raubo nic nie stracil Autor: ~Marek [77.111.245.*]
    Nie stresuj się tak Marku po prostu sprzedawaj do 2 zł masz po lewej 40k akcji syp ile dasz radę !!
  • Re: Raubo nic nie stracil Autor: ~SL [5.173.112.*]
    A kto powiedział że nie zbiera ? On wie ile ma czasu i kasy, więc robi to umiejętnie. Na jego miejscu też bym tak robił i robię.
[x]
COMPREMUM 4,72% 1,11 2026-03-25 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.