nie bój się MIL, zdążysz kupić - ale troche drożej - wskaźniki były znane po raporcie a wczorajsze info już zaklepało sprawę:) nie zdążyłeś - kup rano PKC i sie nie martw o zyski
trzymam sie swojego planu 1 zeta za akcje , to samo mowilem jak bylo po 2 pozniej po 1,7 i ostrzegalem jak przebije 1,6 to zycze wam powodzenia ale ja nie wsiadam
kurs w portugalii tego banku to 0.6 eur, to ponad 2.4....daje do myslenia jutro sie uruchomi machina skupu, papier odleszczony na maxa, widac pod koniec sesji, mini obroty a kurs leci na 8, procent;) jutro bedzie gites malines;0 a co al o tym myslisz? krotka koretka? dywidendy nie bedzie? czarny scenariusz jaki?
Millennium – raportuje 2,8 mld wartości księgowej, z czego 22 mln to wartości niematerialne i prawne, a 385 mln to aktywa trwałe. Jednocześnie ma 8,2 mld zobowiązań pozabilansowych, nijak nie ujętych w powyższych wyliczeniach. Rynek wycenia 1 zł kapitału Millennium na 46 gr.
ja wsiadłem poniżej 1,5zł i wiem że jade superexspresem....niebawem stacja 2,6 później po małym postoju 3 i więcej...miło się tak szybko jeżdzi i to w Polsce....;)
nie napisalem ze spzredalem 100% MILLENNIUM
spzredałem wartość dodana czyli 1,88-1,41 =47 gr co daje 33%
sprzedałem 33% akcji MILLENNIUM w kasie mam tyle samo
jak spadnie odkupie jak zdrozeje sprzedam kilka% akcji
pozdr