Dnia 2024-01-04 o godz. 10:04 ~zgrywus napisał(a): > Dnia 2024-01-03 o godz. 00:47 ~JanChrzciciel napisał(a): > > Mam do zrzucenia 200k akcji w styczniu. Brakuje środków na działalność. Sorry. > > to Ja dziękuje że tanio dokupię :))
Ja też jeszcze może spytam. A jaką masz wtopkę? Bo jak cię ciśnie ze sprzedażą bo potrzebujesz kasioche to ja jeszcze się wstrzymam i poczekam aż się zes... rasz tutaj porządnie to odkupię. Tylko zależy mi abyś miał większą wtopkę. Dawaj!!! Nie pitol! Hihi...
Dnia 2024-01-04 o godz. 10:30 ~Don_Olivante napisał(a): > Ja też jeszcze może spytam. A jaką masz wtopkę? Bo jak cię ciśnie ze sprzedażą bo potrzebujesz kasioche to ja jeszcze się wstrzymam i poczekam aż się zes... rasz tutaj porządnie to odkupię. Tylko zależy mi abyś miał większą wtopkę. Dawaj!!! Nie pitol! Hihi...
nie pchaj się z wypocinami :) tylko dziękuj mu że tanio będziesz mógł kupić
To ty się nie mieszaj niedojdo! Ja planuję czekać aż ta niedorajda sprzeda to co obiecał. Wcześniej nie kupię i w sumie dobrze że uprzedził. Dziękuję. Ale jestem dalej ciekawy jaką ma wtopkę... a widzę że się trochę niecierpliwi co mnie cieszy.
To ty się nie mieszaj niedojdo! Ja planuję czekać aż ta niedorajda sprzeda to co obiecał. Wcześniej nie kupię i w sumie dobrze że uprzedził. Dziękuję. Ale jestem dalej ciekawy jaką ma wtopkę... a widzę że się trochę niecierpliwi co mnie cieszy....
Dnia 2024-01-04 o godz. 13:06 ~Don_Olivante napisał(a): > To ty się nie mieszaj niedojdo! Ja planuję czekać aż ta niedorajda sprzeda to co obiecał. Wcześniej nie kupię i w sumie dobrze że uprzedził. Dziękuję. Ale jestem dalej ciekawy jaką ma wtopkę... a widzę że się trochę niecierpliwi co mnie cieszy....
ty niedojdo sobie czekaj, a Ja będę sobie powoli kupował durny kretynie :))
Dnia 2024-01-04 o godz. 13:36 ~zgrywus napisał(a): > Dnia 2024-01-04 o godz. 13:06 ~Don_Olivante napisał(a): > > To ty się nie mieszaj niedojdo! Ja planuję czekać aż ta niedorajda sprzeda to co obiecał. Wcześniej nie kupię i w sumie dobrze że uprzedził. Dziękuję. Ale jestem dalej ciekawy jaką ma wtopkę... a widzę że się trochę niecierpliwi co mnie cieszy.... > > ty niedojdo sobie czekaj, a Ja będę sobie powoli kupował durny kretynie :))
P.S. ty pewnie od bandy Rudego skora tak cię cieszy nieszczęście innych inwestorów !
Dnia 2024-01-04 o godz. 14:21 ~zgrywus napisał(a): > Dnia 2024-01-04 o godz. 13:36 ~zgrywus napisał(a): > > Dnia 2024-01-04 o godz. 13:06 ~Don_Olivante napisał(a): > > > To ty się nie mieszaj niedojdo! Ja planuję czekać aż ta niedorajda sprzeda to co obiecał. Wcześniej nie kupię i w sumie dobrze że uprzedził. Dziękuję. Ale jestem dalej ciekawy jaką ma wtopkę... a widzę że się trochę niecierpliwi co mnie cieszy.... > > > > ty niedojdo sobie czekaj, a Ja będę sobie powoli kupował durny kretynie :)) > > P.S. ty pewnie od bandy Rudego skora tak cię cieszy nieszczęście innych inwestorów !
Buahahaha... brawo!! No to tym bardziej warto czekać bo płaczek niedorajda i fajtłapa giełdowa się wysypuje hahaha... i proszę się tutaj nie awanturować i nie robić tu chlewu!!... Hę?