Nie słuchać troli spadziowych. Wkaźnikowo bajka Spokojnie na 1,4zł poleci. Pytanie kiedy będzie ten dzień gdy leszcz odda po 1,4 a potem będzie wybicie na 3zł :)
Dnia 2024-01-02 o godz. 18:20 ~makler napisał(a): > https://www.biznesradar.pl/analiza-techniczna-wskazniki/OZE > > Nie słuchać troli spadziowych. Wkaźnikowo bajka Spokojnie na 1,4zł poleci. Pytanie kiedy będzie ten dzień gdy leszcz odda po 1,4 a potem będzie wybicie na 3zł :)
Przecież jest tak mało akcji na rynku więc po co dajesz takie rady zamiast sam kupować? Pewnie naganiasz żeby kurs podbić i potem kupić drożej prawda? Tak jak oze naganiał długo przed tym jak spadło na 0,75 :) Chłopie jesteś tak nieporadny i nieudolny i przewidywalny w tych swoich ruchach i schematach że aż komiczny. Tak jak mówię nie mogę się doczekać tego 30.09.24 jak będziecie z Vincentem opowiadać jakie to kółka żeście robili i w sumie zarobili mimo że was powieszono tutaj na haku :)
.ile razy tam juz byl taki wskaznik .do 2026 beda blokowac a maja czym nawet jak podbija do 6 zl/nierealne\to szort skorzysta bo zasypie do 1zl z powrotem
o tym, że analiza techniczna czy fundamentalna przy takiej strukturze firmy i takiej tabeli ofert i obrotach ma jakikolwiek sens?
Ja tu czytałem o ludziach, którzy na tej spółce kółka robią..... to dość ciekawe, bo zakup/sprzedaż 1000 akcji PZU nie powoduje drgnięcia kursu...... tutaj 50.000 akcji /tyle samo kasy/ rozwala rynek.
więc podaj podaj. Z tego co ja czytałem, to są warunki dla analizy technicznej czy fundamentalnej.......
A tu ani jedno ani drugie......
coż obroty firmy rosną z powodu pośrednictwa, ale marża spada
Ooo... kolejne złote myśli prawnuka(czytaj bajdurzenie o szopenie:)
Można się z nich dowiedzieć, że tabela ofert czy obroty mają korelacje z analizą fundamentalną spółki, haha
Czyli te wogóle nie notowane (obroty zero) wogóle nie poddają się analizie fundamentalnej:)
A to ktoś na tak małych firmach robi analizę fundamentalną? możesz podać jakiś raport rynkowy, który dla tego rynku bierze pod uwagę tę spółeczkę? Bo ja nie znam.....
Nie chodzi mi o raport TEJ SPÓŁKI tylko chodzi o konkurentów, którzy ją dostrzegają..... Choć nie znam nikogo, kto by o tej spółce pisał - poza prokuratorem przy okazji grupy przestępczej pana Z. /chodzi dokładnie o to co pisał prorok /
Dnia 2024-01-02 o godz. 19:34 ~Vincent napisał(a): > Technicznie bajka. > > Fundanentalnie poezja. > > A spadzie niech jęczą, taka ich rola:)
Niecały rok temu tak samo żeś bredził. I gdzie jesteś teraz? Zmarnowany rok i 8% w plecy od tamtego czasu. Tak ta bajka wygląda głąbie niedorozwinięty.
Dnia 2024-01-02 o godz. 22:52 ~hmm napisał(a): > To po co tu jeszcze siedzisz ? > > Sprzedaj co masz .... i idź gdzie indziej. Nie rozumiem tego całego biadolenia. Spółka jest zła to sprzedaj akcje !
Ja nie biadolę tylko się z ciebie kurvvo z szoferki śmieję. Z tego twojego nieudolnego naganiania i tych samych durnych tekstów od lat :)
zanim kupią akcje. To nie jest zniechęcanie - tylko zachęcania do lektury.
Choć przyznam napływ nowych na gpw jest symboliczny bo coraz trudniej wmówić ludziom /ludzią - by każdy elektorat zrozumiał/, ze jakieś g..... ma w środku diamenty
Dnia 2024-01-02 o godz. 23:16 prawnuk napisał(a): > zanim kupią akcje. > To nie jest zniechęcanie - tylko zachęcania do lektury. > > Choć przyznam napływ nowych na gpw jest symboliczny bo coraz trudniej wmówić ludziom /ludzią - by każdy elektorat zrozumiał/, ze jakieś g..... ma w środku diamenty
każdy kto ma trochę oleju w głowie przejrzy sobie archiwum forum i poczyta co vincent i ten drugi przygłup pisali pol roku temu, rok temu, półtorej roku temu, dwa lata temu etc i jak to się ma do rzeczywistości. Jest to najlepsza rekomendacja żeby być mega ostrożnym. Nikt nie robi takiego czarnego PR tej spółce jak te swa naganiacze.