• BIZNES RADAR - MOCNE KUPUJ !!!! Autor: ~makler [138.199.21.*]
    https://www.biznesradar.pl/analiza-techniczna-wskazniki/OZE

Nie słuchać troli spadziowych. Wkaźnikowo bajka Spokojnie na 1,4zł poleci. Pytanie kiedy będzie ten dzień gdy leszcz odda po 1,4 a potem będzie wybicie na 3zł :)
  • makler powołujący sie na biznes radar Autor: ~prawnuk [89.64.63.*]
    to brzmi śmieszniej niż jak polityk powołuje sie na uczciwość
  • Re: BIZNES RADAR - MOCNE KUPUJ !!!! Autor: ~DonS [83.168.118.*]
    Dnia 2024-01-02 o godz. 18:20 ~makler napisał(a):
    > https://www.biznesradar.pl/analiza-techniczna-wskazniki/OZE
    >
    > Nie słuchać troli spadziowych. Wkaźnikowo bajka Spokojnie na 1,4zł poleci. Pytanie kiedy będzie ten dzień gdy leszcz odda po 1,4 a potem będzie wybicie na 3zł :)

Przecież jest tak mało akcji na rynku więc po co dajesz takie rady zamiast sam kupować? Pewnie naganiasz żeby kurs podbić i potem kupić drożej prawda? Tak jak oze naganiał długo przed tym jak spadło na 0,75 :)
    Chłopie jesteś tak nieporadny i nieudolny i przewidywalny w tych swoich ruchach i schematach że aż komiczny. Tak jak mówię nie mogę się doczekać tego 30.09.24 jak będziecie z Vincentem opowiadać jakie to kółka żeście robili i w sumie zarobili mimo że was powieszono tutaj na haku :)

• Re: BIZNES RADAR - MOCNE KUPUJ !!!! Autor: ~Haga [84.205.172.*]
    Lecimy na 4 pln i je a śląską dz*iwkę z Eichendorffa
  • Re: BIZNES RADAR - MOCNE KUPUJ !!!! Autor: ~jurbul [89.231.205.*]
    chlopie nie wkrecaj ludzi

.ile razy tam juz byl taki wskaznik
    .do 2026 beda blokowac a maja czym
    nawet jak podbija do 6 zl/nierealne\to szort skorzysta bo zasypie do 1zl z powrotem
  • Re: BIZNES RADAR - MOCNE KUPUJ !!!! Autor: ~MurBeton [178.216.137.*]
    Zależy ile mln papiera jest skupionych , coraz mniej w obrocie, czas pokaże, ale nosił wilk razy kilka i ponieśli wilka , będzie ciekawie
  • Re: BIZNES RADAR - MOCNE KUPUJ !!!! Autor: ~oze [31.61.249.*]
    A 3 głąbów siedzi na forum OZE Capital 24h / dobę, 7 dni w tygodniu i zaleca aby nie kupować akcji OZE :)))))))))))))))))))

Podczas gdy kurs już urósł z 85 groszy (21 grudnia) na 1zł :))))))))))))))))))))

Hahahahhahah forumowe błazny :)
  • Re: BIZNES RADAR - MOCNE KUPUJ !!!! Autor: ~Vincent [84.205.172.*]
    Technicznie bajka.
    Fundanentalnie poezja.
    A spadzie niech jęczą, taka ich rola:)
  • a możesz podać odwołanie do jakiejś pracy naukowej Autor: ~prawnuk [89.64.63.*]
    o tym, że analiza techniczna czy fundamentalna przy takiej strukturze firmy i takiej tabeli ofert i obrotach ma jakikolwiek sens?

Ja tu czytałem o ludziach, którzy na tej spółce kółka robią.....
    to dość ciekawe, bo zakup/sprzedaż 1000 akcji PZU nie powoduje drgnięcia kursu......
    tutaj 50.000 akcji /tyle samo kasy/ rozwala rynek.

więc podaj podaj.
    Z tego co ja czytałem, to są warunki dla analizy technicznej czy fundamentalnej.......

A tu ani jedno ani drugie......

coż obroty firmy rosną z powodu pośrednictwa, ale marża spada
  • Re: a możesz podać odwołanie do jakiejś pracy naukowej Autor: ~Vincent [84.205.172.*]
    Ooo... kolejne złote myśli prawnuka(czytaj bajdurzenie o szopenie:)
    Można się z nich dowiedzieć, że tabela ofert czy obroty mają korelacje z analizą fundamentalną spółki, haha
    Czyli te wogóle nie notowane (obroty zero) wogóle nie poddają się analizie fundamentalnej:)
  • Re: a możesz podać odwołanie do jakiejś pracy naukowej Autor: ~prawnuk [89.64.63.*]
    A to ktoś na tak małych firmach robi analizę fundamentalną?
    możesz podać jakiś raport rynkowy, który dla tego rynku bierze pod uwagę tę spółeczkę?
    Bo ja nie znam.....

Nie chodzi mi o raport TEJ SPÓŁKI
    tylko chodzi o konkurentów, którzy ją dostrzegają.....
    Choć nie znam nikogo, kto by o tej spółce pisał - poza prokuratorem przy okazji grupy przestępczej pana Z. /chodzi dokładnie o to co pisał prorok /
  • Re: a możesz podać odwołanie do jakiejś pracy naukowej Autor: ~odp [84.205.172.*]
    Ja robię.
  • FUNDAMENTALNIE Bocwański to ty masz nas.rane w głowie. Autor: ~podradomskijamnik [83.26.187.*]
    Dnia 2024-01-02 o godz. 19:34 ~Vincent napisał(a):
    > Technicznie bajka.
    > > Fundanentalnie poezja.
    > > A spadzie niech jęczą, taka ich rola:)

Niecały rok temu tak samo żeś bredził. I gdzie jesteś teraz? Zmarnowany rok i 8% w plecy od tamtego czasu. Tak ta bajka wygląda głąbie niedorozwinięty.

https://www.bankier.pl/forum/temat_fundamentalnie-poezja-technicznie-bajka-i,58435823.html

Ten drugi forumowy przygłup oczywiście też się musiał skompromitować:

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-fundamentalnie-poezja-technicznie-bajka-i,58435871.html

Dwa etatowe pajace weryfikowane przez czas i GPW.
  • Re: FUNDAMENTALNIE Bocwański to ty masz nas.rane w głowie. Autor: ~hmm [138.199.22.*]
    To po co tu jeszcze siedzisz ?

Sprzedaj co masz .... i idź gdzie indziej. Nie rozumiem tego całego biadolenia. Spółka jest zła to sprzedaj akcje !
  • Re: FUNDAMENTALNIE Bocwański to ty masz nas.rane w głowie. Autor: ~podradomskijamnik [83.26.187.*]
    Dnia 2024-01-02 o godz. 22:52 ~hmm napisał(a):
    > To po co tu jeszcze siedzisz ?
    >
    > Sprzedaj co masz .... i idź gdzie indziej. Nie rozumiem tego całego biadolenia. Spółka jest zła to sprzedaj akcje !

Ja nie biadolę tylko się z ciebie kurvvo z szoferki śmieję. Z tego twojego nieudolnego naganiania i tych samych durnych tekstów od lat :)
  • Ależ chodzi tylko o to by ludzie mogli poczytać o spółce Autor: prawnuk [89.64.63.*]
    zanim kupią akcje.
    To nie jest zniechęcanie - tylko zachęcania do lektury.

Choć przyznam napływ nowych na gpw jest symboliczny bo coraz trudniej wmówić ludziom /ludzią - by każdy elektorat zrozumiał/, ze jakieś g..... ma w środku diamenty
  • Re: Ależ chodzi tylko o to by ludzie mogli poczytać o spółce Autor: ~oze [31.61.249.*]
    I tu się zgadzamy prawnuk choć ja myślałem że w głowie masz siano lub whiskas ... a wychodzi że jednak go**o
  • Re: Ależ chodzi tylko o to by ludzie mogli poczytać o spółce Autor: ~podradomskijamnik [83.26.187.*]
    Dnia 2024-01-02 o godz. 23:16 prawnuk napisał(a):
    > zanim kupią akcje.
    > To nie jest zniechęcanie - tylko zachęcania do lektury.
    >
    > Choć przyznam napływ nowych na gpw jest symboliczny bo coraz trudniej wmówić ludziom /ludzią - by każdy elektorat zrozumiał/, ze jakieś g..... ma w środku diamenty

każdy kto ma trochę oleju w głowie przejrzy sobie archiwum forum i poczyta co vincent i ten drugi przygłup pisali pol roku temu, rok temu, półtorej roku temu, dwa lata temu etc i jak to się ma do rzeczywistości. Jest to najlepsza rekomendacja żeby być mega ostrożnym. Nikt nie robi takiego czarnego PR tej spółce jak te swa naganiacze.
  • Re: BIZNES RADAR - MOCNE KUPUJ !!!! Autor: ~Kubek [89.205.131.*]
    Czekamy na kolejny raport
[x]
OZECAPITAL -2,69% 0,43 2026-05-19 10:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.