• Jak na dłoni widać walkę o papier Autor: ~luj [90.187.144.*]
    Gołym okiem widać walkę funduszy o każdą akcję. Wyrywają je sobie niemal siłą. Wszyscy już wiedzą jak mocny jest ten walor. Potężne obroty potwierdzają aspiracje spółki do GPW a stamtąd już otwarta szeroka droga do WIG20
  • Re: Jak na dłoni widać walkę o papier Autor: ~psychiatra [46.112.6.*]
    Walczą o to, żeby jak najszybciej sprzedać ponieważ kupujących jak na lekarstwo.
    https://biznes.interia.pl/gieldy/notowania-newconnect/profil-akcji-rdg,wId,5724,tab,przebieg-sesji
  • Re: Jak na dłoni widać walkę o papier Autor: ~psychiatra [5.173.172.*]
    Obrót 4.61 k zł, transakcji 14 to średni zakup wyniósł nieco ok. 330 zł. Fundusze i banki ładują według Buddy czy jak on tam się teraz nazywa.
  • Re: Jak na dłoni widać walkę o papier Autor: ~psychiatrathe-billa [46.113.14.*]
    Nawet wielonikowy naganiacz nie chciał kupić tylko jednej akcji. Dzisiejszy obrót to "0" zł. Wyniósł się. the- bill. na inna, bardziej perspektywiczna spółkę, która zarabia.
    A teraz melduj wielonikowcu.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.24.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jak na dłoni widać walkę o papier Autor: technik-at [85.221.146.*]
    walkę??
  • Jak na dłoni widać walkę o papier naganiaczy Autor: ~psychiatra [5.173.170.*]
    Przecież wyrywają sobie naganiacze akcje z rąk. To oczywiście żart. Kazali walczyć innym o każdą akcję w grudniu 2023 r. aż kurs osiągnął 7.80 zł a potem tylko już gorzej. No może wkleili jakieś stare infa licząc, że znowu kogoś ubiorą.
  • Re: Jak na dłoni widać walkę o papier Autor: ~Kebs [71.19.251.*]
    MMCPL po 2% freefloat. Dzieją się cuda. Zysk w 4 kwartale 2023 ponad 1,6mln złotych. Ciekawy będzie raport za 1 kwartał.
  • Jak na dłoni widać walkę o papier. Autor: ~psychiatra [5.173.188.*]

Ale na RDG miało być 30 zł w 12.2023 r. to teraz może będzie jeszcze więcej. Może warto zaczekać na analizę AT wielonikowca. Ale już wiem, że należy robić odwrotnie do tego co pisze. Naganiał za ponad 7 zł żeby kupować - należało sprzedawać, na wątku XTB napisał, że sprzedaje po 42 zł - należało wtedy kupować, napisał, że idzie na Olymp- nie należało tych akcji dotykać. Pisał na Olymp jak o papaM a na XTB jako spokojny. Poza tym on kupuje tylko w dołkach a sprzedaje na górce. Przecież akcje RDG kupował po 40-60 gr a sprzedawał po 7.80 zł. A przecież pisał wcześniej, że trzeba być inwestorem długoterminowym czyli cytuję "wysiedzieć jajo" przez co najmniej 10 lat.

A teraz czarno na białym.
    Wyniki RDG. Jak zawsze z linkiem:
    https://www.biznesradar.pl/wskazniki-rentownosci/READ-GENE

ROE: spadek o 1449.35% r/r
    ROA: spadek o 1033.82% r/r
    Marża zysku operacyjnego: spadek o 470.71% r/r
    Marża zysku netto: spadek o 724.83% r/r
    Marża zysku ze sprzedaży: spadek o 544.44% r/r
    Marża zysku brutto: spadek o 2213.95% r/r
    Rentowność operacyjna aktywów: spadek o 654.64% r/r

• Re: Jak na dłoni widać walkę o papier. Autor: ~OrdynatorLubicz [94.254.191.*]
    Już od rana zawiść cię męczy ? Co trzeba mieć w głowie żeby pisać takie kłamstwa? Czekam tutaj na wezwanie jak na Blircie, za 270 mln a czy się doczekam to już moje ryzyko. Ale skoro wstajesz o 5 rano aby trollować znaczy że ktoś cię wynajął, być może ten sam który w środę żonglował zleceniami z automatu i wystawiał 8 tys na kupno po 14 tej z lewej po 5,0. Robi się ciekawie
  • Co ty na to wielonikowcu? Autor: ~psychiatra [5.173.178.*]
    U mnie jest teraz inny czas the. billu. Nie muszę siedzieć jak ty przed kompem i tylko zmieniać nicki. Niedawno odpisałeś na mój post w tej samej minucie, w której skończyłem go pisać. Słabo pilnujesz. w grudniu szło ci dużo lepiej, przyznaję.
    Polecam. Godzina 13.50.
    https://www.bankier.pl/forum/temat_czy-warto-juz-kuoic,66221621.html

Wygląda na to, że jest teraz tylko jeden naganiacz aby było ich w grudniu tak wielu. Zarobili? Zarobiłeś? Gdzie pochowali? Są w piwnicypodbaranami z długimlongiem? Przestali wierzyć w to co pisali?
    Wklejałem linki ale kupili. Teraz będą czekać żeby wyjść na "0" albo sprzedawać na wyścigi po coraz niższej cenie. ci co sprzedawali po 60 groszy na pewno też zarobili. Tylko kiedy oni kupowali tanie?
    Tylko fakty jak zawsze z linkiem:

https://www.biznesradar.pl/wskazniki-rentownosci/READ-GENE
    ROE: spadek o 1449.35% r/r
    ROA: spadek o 1033.82% r/r
    Marża zysku operacyjnego: spadek o 470.71% r/r
    Marża zysku netto: spadek o 724.83% r/r
    Marża zysku ze sprzedaży: spadek o 544.44% r/r
    Marża zysku brutto: spadek o 2213.95% r/r
    Rentowność operacyjna aktywów: spadek o 654.64% r/r

Czy ktoś z zarządu spółki nie sprzedawał w ubiegłym roku akcji?

• Re: Co ty na to wielonikowcu? Autor: ~psychiatra [5.173.178.*]
    Dnia 2024-05-10 o godz. 10:04 ~psychiatra napisał(a):
    > U mnie jest teraz inny czas the. billu. Nie muszę siedzieć jak ty przed kompem i tylko zmieniać nicki. Niedawno odpisałeś na mój post w tej samej minucie, w której skończyłem go pisać. Słabo pilnujesz. w grudniu szło ci dużo lepiej, przyznaję.
    > Polecam. Godzina 13.50.
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_czy-warto-juz-kuoic,66221621.html
    >
    > Wygląda na to, że jest teraz tylko jeden naganiacz aby było ich w grudniu tak wielu. Zarobili? Zarobiłeś? Gdzie pochowali? Są w piwnicypodbaranami z długimlongiem? Przestali wierzyć w to co pisali?
    > Wklejałem linki ale kupili. Teraz będą czekać żeby wyjść na "0" albo sprzedawać na wyścigi po coraz niższej cenie. ci co sprzedawali po 60 groszy na pewno też zarobili. Tylko kiedy oni kupowali tanie?
    > Tylko fakty jak zawsze z linkiem:
    >
    > https://www.biznesradar.pl/wskazniki-rentownosci/READ-GENE
    > ROE: spadek o 1449.35% r/r
    > ROA: spadek o 1033.82% r/r
    > Marża zysku operacyjnego: spadek o 470.71% r/r
    > Marża zysku netto: spadek o 724.83% r/r
    > Marża zysku ze sprzedaży: spadek o 544.44% r/r
    > Marża zysku brutto: spadek o 2213.95% r/r
    > Rentowność operacyjna aktywów: spadek o 654.64% r/r
    >
    > Czy ktoś z zarządu spółki nie sprzedawał w ubiegłym roku akcji?
    >
    Była jakaś rezygnacja członka zarządu RDG?
    Jakie fundusze inwestycyjne weszły do RDG? Pisałeś, że wchodzą to może podaj jakieś informacje na ten ten ale nie tradycyjnie "z kapelusza", jak zawsze bez linków lub komunikatów spółki?

• Ból Psychiatry Autor: ~OrdynatorLubicz [156.17.159.*]
    Tyle linków ci podałem, a ty żadnego nie zrozumiałeś. No, ale czego się spodziewać po dzisiejszym systemie edukacji, który wypuścił takich orłów. Tu masz następny z twojej ulubionej bajki na której naganiasz bezczelnie. Wprawdzie nieco stary ale komentarze pod artykułem na czasie i z nich wydedukujesz czym ta bajka się być może skończy: https://www.money.pl/gielda/wiadomosci/artykul/xtb-oszustwo-krzysztof-kramarczyk-forex-knf,56,0,2402616.html
    Życzę ci jednak 200 na któe naganiasz, ale dlaczego po raporcie na 350 mln kurs nie drgnął w kierunku 70 ? Widać fundusze też popełniają błędy: patrz Pure, Kernel i wiele, wiele innych walorów.
  • Re: Co ty na to wielonikowcu? Autor: ~Kris [46.174.3.*]
    Kurs CDR kisił się latami zanim zaczął powolną wspinaczkę (licząc od 3.00zł) która trwała 10-lat (słownie dziesięć lat). W tamtym czasie lata 2010r. a Czerwcem 2016 roku była bardzo duża zmienność,dzień do dnia był nie podobny,raz góra,raz dół.Bo giełda to jak w życiu oraz firmie aby coś osiągnąć potrzeba czasu,ciężkiej pracy,potu oraz krwi. ps. nie da się zdobyć Mount Everestu w jeden dzień,to są lata ciężkiej pracy oraz gigantycznego (ponadludzkiego) wysiłku.
  • Do Krisa Autor: ~OrdynatorLubicz [156.17.159.*]
    Daj spokój i nie wchodź w polemikę z tym zakompleksionym dzieciakiem piszącym posty na zamówienie. Każdy wie jak takie biotechy są wyceniane w pewnym momencie i jak główni udziałowcy będą pozbywać się akcji. Na Blircie to najlepiej pokazano, ale i to co robi Genomtec to też dobra alternatywa. Jak tu będzie czas pokaże, pierwsza duża umowa komercjalizacyjna i peroniarze będą gonić uciekający pociąg, ale na razie nie przeszkadzajmy Psychiatrycznemu w naganianiu na spadki, bo w końcu dzięki temu w 2022 w grudniu jak pisał karalne oszustwa na temat osiągnięć CEO RDG można było odebrać papier w promocyjnej cenie.
  • Re: Do Krisa Autor: ~Kris [46.174.3.*]
    A popatrz proszę jak pilnuje.)
  • Re: Do Krisa Autor: ~OL [94.254.191.*]
    Nawet mój owczarek niemiecki nie jest tak czujny, widocznie za dużo go karmie
  • Co ty na to wielonikowcu? Autor: ~psychiatra [46.113.0.*]
    Dnia 2024-05-10 o godz. 10:39 ~psychiatra napisał(a):
    > Dnia 2024-05-10 o godz. 10:04 ~psychiatra napisał(a):
    > > U mnie jest teraz inny czas the. billu. Nie muszę siedzieć jak ty przed kompem i tylko zmieniać nicki. Niedawno odpisałeś na mój post w tej samej minucie, w której skończyłem go pisać. Słabo pilnujesz. w grudniu szło ci dużo lepiej, przyznaję.
    > > Polecam. Godzina 13.50.
    > > https://www.bankier.pl/forum/temat_czy-warto-juz-kuoic,66221621.html
    > >
    > > Wygląda na to, że jest teraz tylko jeden naganiacz aby było ich w grudniu tak wielu. Zarobili? Zarobiłeś? Gdzie pochowali? Są w piwnicypodbaranami z długimlongiem? Przestali wierzyć w to co pisali?
    > > Wklejałem linki ale kupili. Teraz będą czekać żeby wyjść na "0" albo sprzedawać na wyścigi po coraz niższej cenie. ci co sprzedawali po 60 groszy na pewno też zarobili. Tylko kiedy oni kupowali tanie?
    > > Tylko fakty jak zawsze z linkiem:
    > >
    > > https://www.biznesradar.pl/wskazniki-rentownosci/READ-GENE
    > > ROE: spadek o 1449.35% r/r
    > > ROA: spadek o 1033.82% r/r
    > > Marża zysku operacyjnego: spadek o 470.71% r/r
    > > Marża zysku netto: spadek o 724.83% r/r
    > > Marża zysku ze sprzedaży: spadek o 544.44% r/r
    > > Marża zysku brutto: spadek o 2213.95% r/r
    > > Rentowność operacyjna aktywów: spadek o 654.64% r/r
    > >
    > > Czy ktoś z zarządu spółki nie sprzedawał w ubiegłym roku akcji?
    > >
    > Była jakaś rezygnacja członka zarządu RDG?
    > Jakie fundusze inwestycyjne weszły do RDG? Pisałeś, że wchodzą to może podaj jakieś informacje na ten ten ale nie tradycyjnie "z kapelusza", jak zawsze bez linków lub komunikatów spółki?
    >

Korekta, oczywiście, ale niektórzy pisali nawet o 30 zł. Tymczasem raport nie pomógł. Leci w dół jak szalone. Ile teraz wychodzi z AT?

[x]
READGENE 0,00% 6,04 2025-10-13 16:49:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.