• technika Autor: ~miczurin [213.134.182.*]
    to tylko względem rozgrywania tej napinki.
    jest zupełnie inna niż poprzednio , nie ma walenia po widłach, w miarę optymalne obroty, i bez 20 sekundowych straszaków typu 500 k. z dowolnej strony.
    albo carom robi nas w balona , albo carom przekazał pałeczkę...
  • Re: technika Autor: ~KloacznyGonzo [188.33.241.*]
    Jak na kogeneracji, tam też mielenie w konsolach żeby wymęczyć, podbicie, mielenie, lekka korekta i wybicie... obkupiłem się tam do 23zł, a niektórzy dopiero od rekomendacji zaczęli zbierać jak ja już miałem 100% ;) Tu myślę że będzie podobnie i pod koniec stycznia już będzie w okolicach 30gr.
  • Re: technika Autor: ~Technik [88.255.125.*]
    ESPI i już nikt nie kupi akcji 8 zł
  • Re: technika Autor: ~wisielec [147.161.249.*]
    Przekonaliście mnie, ostatnie dni pokazały, że tu sytuacja może się bardzo prędko zmienić. Czekam na wzrosty, może będę nawet dobierał za 6,66 gr Pozdrawiam serdecznie
  • Re: technika Autor: ~Lon [88.255.125.*]
    Brawo!!!
  • Re: technika Autor: ~Lon [88.255.125.*]
    Brawo
  • Re: technika Autor: ~miczurin [213.134.182.*]
    no niestety trochę Państwo świrujecie jarząbka....
    zainteresowanie jak było zerowe tak jest zerowe.
    porównywanie się do innych spółek jest bezcelowe.no ale glonosfera u nas szeroka i głęboka..
    jedyne co jest tutaj celem na średni termin to przyciągnąć spekułę niezależną od caromu.oczywiście wg. odpow. skali
    można to zrobić jedynie angażując środki na mini windę ponad 14 groszy i to na obrotach i to z aktywnymi dogrywkami,
    jak animator udżwignie to chwała mu za to , ale raczej nie dzwiga...czekamy ..
    info ew. sporo wyżej. info teraz to skok na 12 i ponowny zjazd na 6
    nie tego chcemy raczej..

• Re: technika Autor: ~wisielec [193.239.57.*]
    Też wydaje mi się że tylko spekuła może rozruszać kurs. rozegranie pod koniec roku było ciekawe, bo nagle się okazało, że można. Tylko potrzeba kapitału
[x]
ENERGY 1,29% 0,09 2025-09-19 16:27:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.