to tylko względem rozgrywania tej napinki. jest zupełnie inna niż poprzednio , nie ma walenia po widłach, w miarę optymalne obroty, i bez 20 sekundowych straszaków typu 500 k. z dowolnej strony. albo carom robi nas w balona , albo carom przekazał pałeczkę...
Jak na kogeneracji, tam też mielenie w konsolach żeby wymęczyć, podbicie, mielenie, lekka korekta i wybicie... obkupiłem się tam do 23zł, a niektórzy dopiero od rekomendacji zaczęli zbierać jak ja już miałem 100% ;) Tu myślę że będzie podobnie i pod koniec stycznia już będzie w okolicach 30gr.
Przekonaliście mnie, ostatnie dni pokazały, że tu sytuacja może się bardzo prędko zmienić. Czekam na wzrosty, może będę nawet dobierał za 6,66 gr Pozdrawiam serdecznie
no niestety trochę Państwo świrujecie jarząbka.... zainteresowanie jak było zerowe tak jest zerowe. porównywanie się do innych spółek jest bezcelowe.no ale glonosfera u nas szeroka i głęboka.. jedyne co jest tutaj celem na średni termin to przyciągnąć spekułę niezależną od caromu.oczywiście wg. odpow. skali można to zrobić jedynie angażując środki na mini windę ponad 14 groszy i to na obrotach i to z aktywnymi dogrywkami, jak animator udżwignie to chwała mu za to , ale raczej nie dzwiga...czekamy .. info ew. sporo wyżej. info teraz to skok na 12 i ponowny zjazd na 6 nie tego chcemy raczej..
Też wydaje mi się że tylko spekuła może rozruszać kurs. rozegranie pod koniec roku było ciekawe, bo nagle się okazało, że można. Tylko potrzeba kapitału