No i co z tego ze TVP tyle dostawało? Dostawało od Państwa czyli od Ciebie :D Erato nie dostanie tego od Państwa a wręcz przeciwnie - będą kładli kłody pod nogi pewnie :P
Dnia 2024-01-02 o godz. 13:23 ~Dragon napisał(a): > Co nie zmienia faktu ze 2 mld to nie jest jakaś zaporowa kwota. Natomiast pustemu dzbanowi nie ma co tego tłumaczyć gdyż i tak nie zrozumie.
A dlaczego nie 3 albo 5? Czy Ty w ogóle wiesz co piszesz?
Bo mu wyszło ze spólka jest 2 mld warta i reszta to dzbany. Przychodu tyle co kot napłakał :) A zysku pewnie żadnego nie ma :)
Akcje spółek wartę około 30 mln wszystkich :D Ale on twierdzi ze jest warta 2 mld spółeczka :D
Dzbanie zechciej od początku przeczytać moje wypowiedzi i wskaż w którym miejscu twierdziłem że spółka jest warta 2 mld? Jeśli uruchomisz swoją ostatnią komórkę to doczytasz iż twierdziłem że to nie jest niebotyczna kwota a ty sobie w tym pustym dzbanie dopowiedziałeś inną treść, którą próbujesz mi włożyć w usta
Wiesz jaki mają portfel inwestycyjny nie mówię o SatRev i Kvark 1/3
KPO i wymiana pieców .
Zgadnij czym się akurat zajmują .
3 mld kapitalizacji to będzie mało .
Patrz obserwuj ucz się
Wchodzący po odwieszeniu zapewne co nabyli po taniości a i tak są solidnie zarobieni. Ale ważne, że są kupujący. Czyli ktoś wywala, ktoś kupuje, to zdrowa sytuacja. Acz nie obraziłbym się, jakby jeszcze raz poszło poniżej 0,27 na chwilę:)