Tak wiem, że są targi. To bardzo cenna inicjatywa Zarządu - to pozyskiwanie klientów nowych, w długim terminie. Aktywizacja kupujących - nowe sklepy fraczyzowe.
Tylko 1q pokaże nam trend w kolejnym okresie. Generalnie wszystko super sprzyja teraz i rozwojowi Bio Planet i wzrostowi kursu akcji. Nie ma chyba też jakiejś wielkiej podaży w akcjonariacie - wszyscy doskonale wiedzą, że gra tu jest o dużo wyższe stawki.
Jaką znowu tendencję? Przecież to tylko w tym roku jest wyjątkowo +30% z powodu umowy z Nauraveną. I licząc od czasów sprzed pandemii to spółka się nic nie rozwinęła nawet wliczając to +30% z tego roku Tfu.
A kurs z na to UP UP na słabym rynku. Hi. Szykuj poślady... Bo 4 Q znakomity w wynikach się szykuje i 1 będzie rekordowy!!! A i szczeniaku masz PITa do zaprezentowania skoro się tak wymundżasz tu... No pokaż małego... hi
Przecież napisałem fakty a ty od razu do mnie startujesz i uciekasz się do wycieczek interpersonalnych. Czyżby prawda tak cie denerwowała? Jeżeli fakty które przedstawiłem ci nie pasują to może coś w tym twoim "zmyśle inwestorskim jest"?
Oprócz tego wypisujesz kieś bzdury: -wyniki za Q4 już są przecież publikowane były co miesiąc -"kurs UP UP" - jaki jest kurs to widać na wykresie. Musisz sprawdzić w słowniku co znaczy "up".
Ja od dawna slucham glosu naganiaczy i powiem wam ze na dobre mi to wychodzi. Zapytacie jak... po prostu kiedy ich widac na spolce ktora posiadam automatycznie sprzedaje wszystko i kupuje jak spadnie XDDDDDXD
Rynek EKO. Jakie trendy i jaka przyszłość czeka gospodarstwa EKO? Zgłoś do moderatora Pomimo wieloletnich wzrostów żywność ekologiczna w Polsce to nadal zaledwie około 0,5 % rynku całej żywności. Perspektywy wzrostu tego rynku są olbrzymie, gdyż w większości krajów Unii Europejskiej udział ten wynosi od kilku do kilkunastu procent…
Rynek EKO. Jakie trendy i jaka przyszłość czeka gospodarstwa EKO? Pomimo wieloletnich wzrostów żywność ekologiczna w Polsce to nadal zaledwie około 0,5 % rynku całej żywności. Perspektywy wzrostu tego rynku są olbrzymie, gdyż w większości krajów Unii Europejskiej udział ten wynosi od kilku do kilkunastu procent…