Koleś, jakbyś nie zauważył to jest już nowy rok 2024. I raczej nikt optymalizacji już nie robi.... Zawiesiłeś się lub jeszcze nie wytrzeźwiałeś. Kopiuj - wklej już nie wystarczy naganiaczu....
Dnia 2024-01-02 o godz. 09:27 ~DMARCO napisał(a): > W tym miesiącu 3 ESPI - jesteście gotowi?
Nie wiem czy marzenia o próżnych rzeczach są wyleczalne, ale gość z wysokiego zwieszenia bredzi regularnie.
Autor: ~DMARCO [91.241.34.*] 2023-11-21 20:32 "pozdrawiam wszystkich co akumulują i czekają na 10zł za akcje. Poczekacie chwile i będzie super.. ESPI rozpocznie lawine a to już w tym roku - lawine wzrostu"
Nawet nie podali w espi przełomowego na skalę światową sukcesu jak umieszanie paszy dla krabów .Ciekawe
jaką innowacyjną technologię zastosowali do produkcji tego unikatu ? Przypuszczam że wiadro ,ale nie wykluczam miski blaszanej .
Ja nie, bo się na tym nie znam. Uważam, że spółka jest tania co nie oznacza, że nie może być taniej. Widzę, że wprowadzają nowe produkty i nawet usługi, które można znaleźć na stronach IB, Ob, Stars. Jak dla mnie sytuacja jest rozwojowa i na razie wygląda dobrze, ale ponieważ nie ma żadnych informacji od zarządu o planach czy ewentualnych umowach jestem ostrożnym optymistą. Czas pokaże czy będzie zysk. Baw się dobrze. Dla mnie już zaczyna się weekend, a więc trzeba zająć się czymś ciekawszym.