• POMPA tuż tuz Autor: ~MaxSwinger [5.173.119.*]
    Jazdaaaa
  • Re: POMPA tuż tuz Autor: technik-at [85.221.130.*]
    korekta trwa
  • Re: POMPA tuż tuz Autor: ~MaxSwinger [5.173.119.*]
    61 czekam na dołożenie
  • Re: POMPA tuż tuz Autor: ~Fantay [37.248.221.*]
    Pewnie kupiłeś może nawet moje
    Opuściłem pokład ponieważ na serwisie Doba Kłodzko przeczytałem ze nowy wojewoda poprosił o nowe analizy dla Mlotow
  • Re: POMPA tuż tuz Autor: ~narcyz [31.6.159.*]
    giełda to złodziejstwo, mówiłem nie tykać syfa bo stracicie krocie..
  • Re: POMPA tuż tuz Autor: ~Fantay [37.30.18.*]
    Co ty bredzisz kupiłem średnio po 26 to policz
    Trzeba sprawdzać różne źródła bo niby nieznaczące info wali kurs
  • Re: POMPA tuż tuz Autor: ~Akcjonariusz [185.79.32.*]
    Raczej taka osoba niejjest w stanie zatrzymać tak wielkiej inwestycji. Ale być może jest to powód korekty
    Podałem źródło informacji możecie zweryfikować
    Ja WP
    Ole poczekać z boku a nie patrzeć jak mi topnieje portfel ale będę nadal obserwował bo to fajny papier
    Wczoraj już pewnie to info było bo już grubas wychodził ale ja dotarłem dopiero dziś
  • Re: POMPA tuż tuz Autor: ~Kfg [185.158.242.*]
    Dnia 2024-01-03 o godz. 10:12 ~Fantay napisał(a):
    > Wczoraj już pewnie to info było bo już grubas wychodził ale ja dotarłem dopiero dziś

Nie, żaden gruby nie wychodził. Całe GPW spadało i wypada na to patrzeć całościowo a nie perspektywą jednej spółki.
    Na początku roku masz po pierwsze masz spadki bo po co sprzedawać w grudniu i zaliczyć zyski do poprzedniego roku podatkowego? Po drugie, zawirowania z kursem złotego w googlu też odcisnęły piętno, bo nie zostało to jasno sprostowane na stronie MorningStar który jest operatorem kursu dla google.
    W temacie KGN nic się nie zmieniło a w artykule jest wyraźnie że to nie jest do jego decyzji i są to wątpliwości. Oczywiście jak ktoś się boi to sprzeda pod takie rzeczy. Nie ma opcji żeby nie było zawirować i pionowe słupki non stop.
  • Re: POMPA tuż tuz Autor: ~Fantay [37.248.168.*]
    Tylko obecny wojewoda był starosta powiatu klodzkiego a wzbudzające emocje decyzje o wysiedlania nie są dobrze widziane przed wyborami samorządowymi i wszystko się składa w jasny przekaz
[x]
KOGENERA -0,17% 57,80 2025-10-10 16:44:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.