Podałem źródło informacji możecie zweryfikować
Ja WP
Ole poczekać z boku a nie patrzeć jak mi topnieje portfel ale będę nadal obserwował bo to fajny papier
Dnia 2024-01-03 o godz. 10:12 ~Fantay napisał(a): > Wczoraj już pewnie to info było bo już grubas wychodził ale ja dotarłem dopiero dziś
Nie, żaden gruby nie wychodził. Całe GPW spadało i wypada na to patrzeć całościowo a nie perspektywą jednej spółki. Na początku roku masz po pierwsze masz spadki bo po co sprzedawać w grudniu i zaliczyć zyski do poprzedniego roku podatkowego? Po drugie, zawirowania z kursem złotego w googlu też odcisnęły piętno, bo nie zostało to jasno sprostowane na stronie MorningStar który jest operatorem kursu dla google. W temacie KGN nic się nie zmieniło a w artykule jest wyraźnie że to nie jest do jego decyzji i są to wątpliwości. Oczywiście jak ktoś się boi to sprzeda pod takie rzeczy. Nie ma opcji żeby nie było zawirować i pionowe słupki non stop.
Tylko obecny wojewoda był starosta powiatu klodzkiego a wzbudzające emocje decyzje o wysiedlania nie są dobrze widziane przed wyborami samorządowymi i wszystko się składa w jasny przekaz