• Rally na 99% w 2024 i Aztecs w 3 lub 4q 2024 Autor: ~Gracz [31.60.96.*]
    https://inwestycje.pl/gaming/play2chill-ocenia-ze-premiera-gry-rally-mechanic-simulator-na-99-odbedzie-sie-w-2024/
  • Re: Rally na 99% w 2024 i Aztecs w 3 lub 4q 2024 Autor: ~Gracz [31.60.96.*]
    Uważam, że dla cierpliwych kupowanie na poziomie 4 zl ma sens, mi się udało ostatnio dokupić za 3.9x. Skoro plany wydawnicze są jasno sprecyzowane, uważam, że tak niedoszacowana spółka przyniesie spory zysk. W 4q spółka pokaże przychód 1.2mln ze sprzedaży Aztecs, może będzie na niej zarabiać jak wydawca się postara, inwestycja im się zwróci, wtedy P2C dostanie 50%. Czy to dobry pomysł sprzedawać obiecującą grę? Chyba lepszy niż emisja, z resztą chyba nie mają już znajomych po prywatnej emisji za 9.50. Co do Rally to widzę potencjał, pokaże to festiwal dem. Zakładam, że gra znowu będzie w czubie. Do tego 30 % w Froggville, które w listopadzie podpisało umowę wydawniczą i dystrybucyjną z Ultimate Games ( z drugiej strony nie mają swoich tematów? Tyle produkcji planowanych, żadna nie zrealizowana, Castle nic, Firestation nic, mam wątpliwości nad ich zasadą działania, ale Playway w nich inwestuje, więc pewnie niebawem albo po prostu kiedyś wejdzie na NC jako następna spółka), do tego 20% w Spacerocet Games która Far North przerzuca na Unreal Engine 5. Jak dla nie 30 baniek spółka jest warta na dziś, a przed premierami powinna być warta 60. A po premierach 30 albo 120.
    Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Was i Zarządu w determinacji do realizacji projektów w terminach. Do roboty Spółko!
  • Re: Rally na 99% w 2024 i Aztecs w 3 lub 4q 2024 Autor: ~Obi_wan [89.64.68.*]
    Ja się jeszcze załapałem po 4,03 i jeszcze poluję. Ten pakiet 59k to był do zbijania... Zobaczymy, czy to już.
    Co do oceny sytuacji to się zgadzam. Jeszcze jest Permafrost, ale to już tak na marginesie, bo P2 ma 20% w Space Rocket, która robi tę grę.
    Ps. Jeżeli taka gra jak Book of warriors 663games miała peak ponad 2k to chiński rynek powinien wygenerować Aztecowi b. gruby peak...
[x]
P2CHILL -2,39% 4,08 2025-10-10 16:32:11
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.