Kto przesadza ?
Ja - czy ci, co zwalili kurs ? Oni nie przesadzają - dobrze wiedzą co robią.
A może przesadza z nieudacznictwem Zarząd, który nie radzi sobie wyraźnie na hossowym rynku ?
Mamy akcje padaczkowej spółki - takie artykuły pozwalają lepiej to dostrzec i zrozumieć !!
Ja osobiście nie licze że zarobie w szybkim tempie uważam że BT ma duże perspektywy zresztą zobaczymy wyniki to można będzie coś powiedzieć ale Ci co zbijają kurs mają w tym jakis cel napewno nie chcą na tym stracić. Ktoś zbiera tanio a bedzie chciał sprzeda drogo ja tez troche siedze w BT od 28 grosików ;/ i też nie jest mi na ręke ale uśredniam po 10 gr i po 8 gr czy to dobre rozwiązanie czy złe przekonamy sie.
Ale sam zobacz - inne spółki z branży rozwijają się znakomicie.
BTG nie może w tym czasie otworzyć nawet kolejnego oddziału, wspólmik wyrwał, pakiet FFI goni bez zysku a całość przynosi stratę operacyjną.
Mi jak coś nie pasuje w danej spółce, to sprzedaję akcje i mam problem z głowy, a nie wyżalam się na forum. To, że akurat jest taki kurs jaki mamy taki i mamy i nie jest to związane z aktualną wartością spółki. Mamy bessę , a nie hossę, chyba co do niektórych to jeszcze nie dotarło. Dużo dobrych spółek jest wycenianych poniżej swojej wartości.Posiadanie akcji w takim okresie nie jest aż tak niezbędne i każdy liczy na jeszcze niższy zakup, więc nie ma się co dziwić, bo kiedy będzie odbicie nie wiadomo. Jeżeli panie Ryba coś Ci nie pasuje to sprzedaj akcje naprzykład po 7 groszy i kup sobie coś innego, masz ponad 300 spółek do wyboru.
Nie przez przypadek. Kupiłem z premedytacją :))
Jednak zaszły okoliczności, które zmieniły zupełnie moje postrzeganie tej inwestycji - jest ona tragicznym nieporozumieniem. Waszym również - stąd tyle agresywnej ironii w tym wątku !
Przecież to jedno i to samo ( ależ akcjonariuszy ma ta spółka - Dżizas ! )
To W. był motorem napędowym, know-how, spiritus movens tego przedsiewzięcia.
Obecny Prezes to tylko budowlaniec z Brzegu Dolnego ( obecnie Obornik Śląskich ) bez pojęcia, bez wizji, bez funduszy. Został sam na dryfującym stateczku. Nie, nie sam. Są jeszcze wierni akcjonariusze, którzy święcie wierzą, że stateczek zamiast na mieliznę dopłynie do podatkowego raju :))
Sorki, ale przyznanie racji dotyczyło tej wypowiedzi :
"To chyba się nie dziwisz ? Po co ma czekać x czasu skoro już zarobił ? I to nieźle ? Czasy niepewne, inwestuje w windykację :) Mylę się ? :) "
Ps. Co do pana W. - uważam, że jest świetnym biznesmenem. Zarobić 800% brutto w niecałe 2 lata i to z inwestycji o wartości zaledwie 200k zł ? IMO rewelacja !!
Przeczytaj może najpierw posty choćby z tego wątku i przemyśl je sobie.
Chyba że piszesz tylko po to, by próbować kogoś rozdrażnić. Ale jeśli tak, to nawet tego nie potrafisz :))
Olaboga, olaboga nasz wódz, który nas prowadził oszukał nas i opuścił, co teraz będzie, oto jest pytanie. Kononowicz Ci odpowie NICZEGO NIE BĘDZIE, WSZYSTKO ZOSTANIE ZLIKWIDOWANE.
Nie ma już mózgu o wielkiej inteligencji, nie ma już tego co wszystko robił, nie ma juz tego co myslał. Zostały same marionetki o inteligencji Forresta Gumpa, co nic nie potrafią. Wszyscy franczyzobiorcy i podpisujący współpracę z BTG poczuli się oszukani i zawiedzeni. Niezastapiony odszedł, odszedł ktoś kogo można jedynie porównywać z najwybitniejszymi umysłami naszych czasów. Co trzeba zrobić, jest tylko jedno wyjście, natychmiast, powtarzam natychmiast zrywać wszystkie umowy franczyzowe, i o współpracy, agitować, powtarzam agitować, uzmysławiać i otworzyc oczy innym, że to już koniec tej spółki. Nie wolno, powtarzam niewolno zawierać juz umów z BTG, dlatego, że odszedł niezastąpiony, który robił wszystko, a reszta bąki zbijała.
Powtarzam po raz kolejny sprzedawać wszystkie akcje po PKC, nie czekać na 10 groszy jak mówi pan RYBA, bo na taki kurs nie ma szans.
Olaboga, olaboga co to będzie , co to będzie. NICZEGO NIE BĘDZIE, WSZYSTKO ZOSTANIE ZLIKWIDOWANE.