No to się nabrałam na ostatniego Wujka, chociaż wzrosty były:). Ciekawe o co chodzi. Obyśmy zarobili na Genomtec tyle ile w zeszłym roku można było zarobić na SDS lub Bioceltix, a wtedy wszyscy polecimy do Tulum do hotelu Zulum, który uwielbiałam zanim nie kupiłam tam apartamentu, a właściwie Tatko kupił
@ helpi, nadal uważasz że idziemy z Pure na 18-20zl ? Czy przyznasz mi rację, gdy pisałam że tam nie pójdziemy i będzie stabilizator na 10-12zl ? Tak się tylko przypominam.... Oooo ... chyba dobrze zrobiłam z Datawalk. Już 20proc do przodu
Będziecie zdziwieni myślę, że jeszcze jeszcze w tym kwartale . Szykuje się gruby temat w tej spółce. Nie chcę zapeszać ale będzie się działo a rajd na północ zaskoczy wielu. Możecie zeskrinować sobie ten post a ja się z pewnością przypomnę i upomnę o skromne dziękuję:)
Rzadko tu bywam bo forum Bankiera to ....
Najlepszego w Nowym Roku!
Ale wiesz, że ludzie z branży wyceniają Genomtec ID na maks. 60 mln$? A prace nad wykorzystaniem technologii do innych projektów można pominąć. Nie wiem z jakiego powodu miałby być ten rajd na północ. Oczywiście te 60 mln $ mogłoby podbić cenę do 20zł lub więcej i to w sumie byłoby nawet zadowalające, ale czy to byłby rajd? Moim zdaniem nie.
Wyzywaj sobie naganiaczu ile chcesz, ale ja nie fantazjuję i nie nagania tutaj. Kojarzysz takiego Pana Mateusza Sagana? Jego zdaniem tak jt wartość Genomtec ID. W przeciwieństwie do nas nie jest to noname i na temacie zna się bardziej. Tyle.
Dobre, nagle pojawia się nigdy nie pojawiający się Jacob wieszczący wzrosty, a za chwilę sam dziwiacy się sobie JAMA. Cóż za zbieg okoliczności. Może to magia 2 stycznia:))) I nagle zainteresowany nigdy nie pojawiającym się Jacobem, helpi :)))) To ja już wolę Wujka bo robi fajne podbitki o da zarobić na kółkach
Ja nic nie wieszczę. Poruszam się wśród mądrzejszych od siebie i w sumie trochę żałuję wpisu, bo już zaczyna się niepotrzebna krytyka . Każdy ma swój rozum i niech robi co chce. Ja się przypomnę jeśli wyjdzie na moje :)
Bez odbioru ! Nie dam się wciągnąć w gadki typu a skąd wiesz itd.
To zawsze kończy się wyzwiskami od nagonów itp.
Pozdrawiam i życzę sukcesów w Nowym Roku !
gdzie Cię wyzwałem? Jedno jest pewne. Reagujesz nerwowo - jak każdy PIS-owiec ! Nie znam tego po pana, i nie muszę. Tak jak ciebie. Minusowy naganiaczu. To rewanż.
Oj, wyzywasz mnie od PiSowca, a chwilę później piszesz, że mnie nie znasz:). Nie każdy sam sobie oceni kim jest @helpi:)
A merytoryczniej, to nawet nie sprawdziłeś osoby o której wspomniałem, ale w wyzywanie mnie brniesz. Świetnie:) Ciekawe kto jest bardziej wiarygodny? No i na sam koniec. Dałeś ciała z przewidywaniem zachowania kursu Pure:) :) :) :)
Ja jeszcze rzadziej wiec sam nie wiem dlaczego odpowiadam. Zakładam w 90 procentach, że również fantazjujesz jak całe to towarzystwo na bankierze. Jednak zawsze jest nadzieja i dlatego jak nie ściemniasz to z Wielką przyjemnością prześle Ci butelkę dobrej Whisky. Czekam do końca kwartału i odezwę się na forum jeżeli coś wiesz i będzie ten „ rajd „ A dzisiaj życzę sukcesów i dużych zysków w 2024
Zakładam w 90 procentach, że również fantazjujesz jak całe to towarzystwo na bankierze."
A ty z jakiego towarzystwa? Bo zabrzmiało tak, jakbyśmy byli z lekkiego ... a ty z z tego Ciężkiego?
Tzn. wg ciebie Fantazją co jest? Pogubiłem się. Wzrost czy Spadek? A może jedno i drugie? A może w ogóle posiadanie w portfelu GMT ... !? W takim razie po co tu siedzisz?
ZAPYTAM - po co macie Akcje? Po co masz akcje @JAMA !? A może w ogóle ich nie masz!?... i tylko tak sobie pitolisz... !?
Moment. A co ma Pure do GMT? Ja nie posiadam akcji Pure. Obserwuję AT. Pod kątem GMT. Podtrzymuję zdanie. Odbicie do 18-20 a potem długie szukanie nowego LOW. 3 zł. Pasuje?
Na razie to wujku jesteś w czarnej dup.. , kurs sztucznie trzymany i akcje przerzucane z worka do worka . Do końca badań klinicznych mamy jeszcze dużo czasu … połowa 2024 , więc wiele może się wydarzyć , łącznie z emisją akcji o której wspomniała Alicja … i zaczynam myśleć podobnie
Dowiezienie projektu i znalezienie potencjalnego kupca oceniam 50/50 .
Czekam cały czas na raport o częściowych wynikach badań klinicznych …
A tak poza tym nie ma co się wyzywać na forum , wiadomo , że jeden chce sprzedać na podbitce a drugi chce odkupić taniej i tak wygląda tu na razie gra .
Oby przy ogłoszeniu wyników badań nie było tego posła z Pisu i profesora Tomasiewicza . Jest lek , ale nie działa …
Ja mam wrażenie, że Miron i Leonarto nas rozgrywają, tylko nie wiem w którą stronę. Na Scope tez nas rozgrywali i też była taka cisza komunikacji a jednak się udało. Co nie znaczy że tu się uda ale jak się uda to 20zl pęknie
Znikł z forum "Rozsądny naganiacz ze swoją banka", zniknęły obroty, bo została marna " Kraina Czarów " ? Taka bajka :) a tak na poważnie to mam wrażenie, może mylne że kurs się podobnie zachowuje jak przed emisyja której niby miało nie być :) Pożyjemy zobaczyta co się wykluje dalyj :)
W okresie od 16 do 22 stycznia 2024 roku odnotowano w Polsce łącznie 209 903 przypadki zachorowań na grypę oraz podejrzenia z nimi związane. Prof. Joanna Chorostowska-Wynimko z Instytutu Gruźlicy i Chorób Płuc podkreśliła, że obecny poziom zachorowań na grypę jest rekordowy. Liczba przypadków COVID-19 w Polsce również wzrasta. Aktualnie nie jest jeszcze znana pełna skala zachorowań na COVID-19 w styczniu 2024 roku.
Wobec takiego tempa, badania mogą zostać zakończone między styczniem a lutym. Symulacja wskazuje na lawinowy wzrost zachorowań od połowy listopada, co sugeruje, że wyniki badania powinny być dostępne po 8-12 tygodniach. To potwierdza wcześniejsze założenia Mirona dotyczące zakończenia badań pod koniec 2023 roku (przesunięcie miesięczne wynikające ze struktury zachorowań i ilości przypadków do połowy listopada).
W wielu przypadkach, szczegóły dotyczące dofinansowania, w tym terminy dotyczące wkładu własnego, są uzgodnione w umowie między beneficjentem a instytucją finansującą. Wkład własny może być wymagany przed rozpoczęciem projektu, w trakcie jego trwania lub po jego zakończeniu.
Badania nad Genomtec Tumor, stanowiące fundament dla rozwinięcia Genomtec Oncology, są przedmiotem intensywnych badań od początku roku 2023. Na szybko szacując, projekt Genomtec Tumor kosztował już 10mln zł +- .
"Piszę o forsal, no są zachorowania, jest ich mnóstwo, brakuje testów w aptekach i co z tego? Chyba że naganiacie na Mabion, Biomaxime etc"
Zastanawia mnie jeszcze jedno, skoro wiesz ,że są zachorowania i jest ich "mnóstwo" , to dlaczego dopierniczasz się do pomyłki w dacie? Może koleś nadal żyje sylwestrem.
Ja cię dobrze pamiętam, i twoje "zamykanie" pozycji ze stratą po 7, i twoje trzymanie gdy było po 16 a sprzedawanie po 11. Wszystko co mówisz jest odwrócone od samego początku, więc albo starasz się oskubac ulicę, albo jest jak większość uważa.
Za dobrze pamiętam twoje zakupy po 11+ potem sprzedaz po 7 , po fakcie ogłoszone zakupy po 5 i sprzedaż niby po 8 potem usredniane w górę od 12 na 16 nie robiłaś kółka xd potem czekanie na 99 i sprzedanie po 11 , potem strata potem niby zakup po 8.50 itd Coś pominąłem?
Pamiętam jeszcze twoje bzdurne posty, zaraz piątek itp Twoje "przecieki" od Tatko, to był hit. Już Tatko na wódkę z Mironem nie chodzi xd ? Ciesz się, że wszystko było chybione, bo KNF by cię dojechał.
No i skoro pamiętasz to też pisałam po ile kupuję SDS i Bioceltix i kto wtedy kupił to ma 100proc lub wyżej. Teraz piszę że kupiłam Datawalk i ostanio Bigcheese. Możesz mnie rozliczać za pół roku . Wilk z wallstreet , który statystki Covida zbiera i myśli że to spowoduje wzrosty
Zostało ci 55-60% kapitału początkowego i masz 20% zysku xd ale ty ściemniasz, gdybyś nie realizowała zysków przy 7.50-8 i nie usredniała powyżej 12 to bym uwierzył.
Tatko na wódkę ma z kim chodzić a Miron jest za mały do tego, ty nawet nie wiesz jak KNF działa, a chcesz mnie dojechać. Do szkoły gamoniu. Kończę tę dyskusję bo podobnie szczur myśli o Orlicy jak ty o mnie
Nie musisz się ludźmi podpierać. Mało wiary w siebie, że szukasz argumentów " wszyscy tak uważają"..No to orle działaj i naganiaj, może wyjdziesz na zero