• podwójne notowania !!! Autor: ~miron [31.0.24.*]
    Witam dawno nie pisałem , ale pozdrawiam , czemu nic nie wspominacie o notowaniach na giełdzie we Frankfurcie - ponad pół roku tam się notują , słabo pilotażujecie Panowie , ja już mam tyle co chciałem ;))) i teraz czekam na zyski , średni zakup jeszcze na lekkim minusie ale ilość ,, poważna,, to już kwestia swoich uznań , rzecz jasna - marzec pewnie przełom ;) ale nie ma pośpiechu grając na wysoki target , jak zagrają to wypadniecie na 1 zł , a reszta przed 2 zł , znam takie zagrywki nie od dziś , poczekacie na korektę itp. a odkupicie za .... , 6500000 akcji na 2 notowaniach , przy dobrym info ile może być no pomyślcie - oczywiście dobre info to teraz hipoteza , ale to tylko ,, teraz,, EL-PUK i notoania we Frankfurcie , wiążcie koniec z końcem - pa za jakiś czas odezwę się do Tych co będą rozterce na wyższych poziomach .
  • Re: podwójne notowania !!! Autor: ~Rektor [5.173.137.*]
    Ciekawe, ciekawe.
  • Re: podwójne notowania !!! Autor: ~miron [31.0.24.*]
    śpicie kiedy trzeba rano wstać , ale ta cisza jest ok. , mało kto tu czyta to można czasem coś sapnąć , mamy blok z prawej , ale pomyślcie dlaczego - papier zaparkowany w stabilnych rękach , a ktoś w ,, czarnej dupie ,, ale do czasu , są twarde przepisy i ...... będzie zakup z prawej bo ilość musi się zgodzić - a tą matematykę ogarniam b. dobrze , coś tam liznąłem tematu . - tyle starczy na pokrzepienie dusz , a słabi niech oddadzą lub na 1-2 lata zakopią
    to tylko moje przemyślenia i zdobyta wiedza a łato nie było - grajcie swoje ja gram swoje ;))
[x]
EMONT -11,76% 0,70 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.