Przecież te wszystkie ostatnie wiadomości to zapowiedź rychłego startu fabryki baterii.
A kurs w miejscu.
Wam trzeba espi opublikować byście zrozumieli? :-)
Niestety tak nie będzie, Fojt kupił, bo jak stwierdził wierzy w dobre perspektywy, Raubo sprzedał, bo w to nie wierzy i jak dla mnie jest to dowód, że żadnej fabryki tu nie będzie.
Marku masz całkowitą rację !! Mam nadzieję że po nowym roku będziesz sprzedawał w dół wszystkie akcje jakie posiadasz bo musiałeś ich tu zgromadzić sporo wszak piszesz tu już od dawna. Z góry serdecznie dziękuję!!
Super przekonaj go by sprzedawał w dół od obecnego kursu a nie kupował już więcej nie górę jak zacznie sprzedaż to szybko przekroczy 5% głosów w dół i będziemy wiedzieć że sprzedaje. Z góry dziękuję za Twoje i jego akcje, sprzedawajcie szybko.
Och szkoda że nie rozumiesz ostatnio kupowałem po 2,02-2,4 i dlatego mówię że nie lubię kupować w górę po prostu kupuje na spadkach ogarniasz już ?
Zakupy jak kurs spada a nie rośnie tak jak przez ostatnie dwa dni. Masz możliwość znasz wszystkich akcjonariuszy Raubo Fojta Szymańskego powiedz im by już więcej nie kupowali w górę. Dasz radę przecież ich znasz buhaha
Nie stresuj się że masz zła spółkę zawsze możesz siebie i wszystkich których znasz i zdołasz przekonać do tego by sprzedawali akcje moje zlecenia zakupu tam bedą.
W przeciwieństwie do Ciebie nie udzielam tu porad inwestycyjnych i nie namawiam ludzi do tego by nie kupowali lub sprzedawali ta spółkę. Ja inwestuję dla siebie. Ale ty się nie krępuj znasz wszystkich akcjonariuszy masz informacje z pierwszej ręki dorzaj jak możesz.
Super Parkiet i Marek od rana czekam na waszą wyprzedaż!!
Wow znascie osobiście wszystkich akcjonariuszy brawo Wy buhaha. Może namowicie jeszcze kogoś na sprzedaż bo jak już pisałem nie lubię kupować w górę !!
Dnia 2024-01-01 o godz. 17:04 ~Marek napisał(a): > Znam wszystkich trzech i uwież mi Raubo był jedynym godnym zaufania.
Podobnie ja znam tą trójkę i podzielam Twoje zdanie. Fojt to pętak bez wykształcenia z amerykańskim snem w tle, Szymański zwykły oszust. To właśnie dlatego teraz będzie tylko wyprzedaż tego niczego.
Dnia 2023-12-30 o godz. 13:01 zbieracz_grzybow napisał(a): > Przecież te wszystkie ostatnie wiadomości to zapowiedź rychłego startu fabryki baterii. > > A kurs w miejscu. > > Wam trzeba espi opublikować byście zrozumieli? :-)