BO WZROSTY TO DOPIERO BĘDĄ ,GDYŻ JEST CO ODRABIAĆ. WYLICZENIA ZE STRONY STOOQ.PL WIDOCZNIE SĄ TYLKO OD CENY DEBIUTU (18,50), A LICZĄC OD 28 ZŁ.,CZYLI OD SZCZYTU ,TO TU NADAL JEST SPADEK PRAWIE 98% . PRZYPOMINAM ŻE PO TAKIM SPADKU TO KURSY TAK PRZECENIONYCH WALORÓW POTRAFIĄ ROSNĄĆ O 1000%. JAK ZŁAPIĄ TREND WZROSTOWY .KTOŚ O TYM JUŻ WSPOMINAŁ NA FORUM GDZIEŚ PONIŻEJ I JAK KTOŚ ZNAJDZIE TEN TEKST TO MOŻNA WKLEIĆ TUTAJ !.
MAM I WKLEJAM BO TO WAŻNE
czytałem kiedyś artykuł gdzie pewien makler pisał w artykule , że ze swojego doświadczenia i z obserwacji rynku przez lata, oraz bardzo zdołowanych walorów i wywnioskował ,że jeśli kurs spadł od szczytu powyżej 97-98%,a spółce nie grozi upadłość, to akcje w następnych kwartałach potrafią wzrosnąć o conajmniej 1000% !!!.Teraz dam prosty przykład jeżeli akcja kosztowała 100 zł i spada o 98% na 2 zł to według niego jest duże prawdopodobieństwo, że kurs wzrośnie o 1000% czyli do 20 zł lub nawet powyżej 20 zł .Tak to właśnie sobie można wyobrazić i jest to jak najbardziej realne w tak dużym spadku gdzie jeszcze mamy olbrzymią lukę i większość zawieszonych powyżej 3,75. ,czyli 4,30 zł. to tylko kwestia czasu. Ten tekst sobie wkleję do schowka ,żeby znów modddderator czasami go nie usunoł .
No właśnie najwięcej się podniecają ci co już zaraz po świętach sprzedali i będą zaklinać rzeczywistość, a spółka wychodzi na prostą i zaczeła odbijać od dna .
Więc dam przykład. Komputronik w 2 miechy 800 % swego czasu w 2020 ,a w 3 lata 2000 % tam była też restrukturyzacja !!!,
https://stooq.com/q/?s=kom
To tylko taki jeden z przykładów i oczywiście zaraz głupie testy zaczną pisać -co ty porównujesz .Więc porównuje spółkę przecenioną o 98 -99 % ,bo skoro komputronik był po 50 zł ,a spadł na 0,50 to spadek sięgał 99% !!!.
Trochę mi to zajęło ale wrzuciłem na stronę dokładny odcinek zamykania luki i wzrostu kursu o 800 % w niecałe 2 miechy !!!.Więc wklejam i nie ma co się zastanawiać nad sprzedażą przed domknięciem luki !!!.
Czyli wszystko jasne i wiadome co będze grane ,dlatego ujadają i głupie wpisy dają .Pamiętajcie ,że Gieniu zawsze ma rację, tak jak Marian Koniuszko,który swego czasu był na Best .Sprawdzcie historyczny Bestu ,bo to firma z branży ,no i Kruka przy okazji też spójżcie na historyczny.
Najbardziej podniecają się ci co już sprzedali ,bo chcą kręcić kółka. Jak wzrośnie kilkaset procent to wtedy można myśleć o sprzedaży ,a nie w tej chwili, gdzie jesteśmy na samym dnie wykresu. Macie przykład z linkami powyżej Komputronika po przeprowadzonej restrukturyzacji.
Czyli prędzej czy później będzie tak jak na Komputroniku ,który też miał restrukturyzację ,a kurs spadł prawie 99% licząc od szczytów . Gienek dał przykład i link do skrina !!!. Warto przejżeć i poczytać wątek od góry !.
https://m.fotosik.pl/zdjecie/31a47ecb2e6cf7e0
Z haka będą się uwalniać jak kurs wróci powyżej luki ,czyli powyżej 3,75 tak jak na komputronik
https://m.fotosik.pl/zdjecie/31a47ecb2e6cf7e0
,więc się nie martw bo narazie to jest wyprzedanie i to kosmiczne na -97 % licząc od szczytu .Na stooqu dokładnie wylicza ,a wykupienie to będziesz miał powyżej 3 zł