Ponieważ operujemy na wszystkich spółkach GPW nasz WIGOMETR obejmuje cały rynek. PRZYPOMINAM - OBSTAWIAMY WIG, a nie WIG20.
Do naszego WIGOMETRU przyjmowane będą tylko wpisy dokonywane na wątku do poniedziałku 1.01.2024 r. do godz. 24. Wpisy po godzinie 24 nie będą uwzględniane przy obliczaniu WIGOMETRU. Proszę pamiętać i stosować następujące zasady. JEDEN post. W temacie postu proponuję wpisywać słowo WZROST lub SPADEK, można dodać ewentualnie wielkość % zmiany. Dopuszcza się wzorem wątków kolegów kontraktowców na komentowanie sytuacji na GPW.
Dynamiczna tabela typowań i podsumowanie tygodnia (T23,W23 i P23) - (patrz tabela w linku poniżej).
Ps. 1/ Uwaga: Przedłużamy możliwość typowania do dnia 1.01.2024r. (dni wolne w USA i W. Brytanii). 2/ Życzę udanych inwestycji , Zdrowia, Szczęścia, Powodzenia, Wszystkiego Naj,Naj Naj w 2024 r. oraz udanego Sylwestra. REKLAMA
Masakra jak działa forum.... zostawiło dwie literki a resztę wcięło....:((
W skrócie gratki dla zwycięzcy i pudłowiczów, a dla Reszty lepszego nowego roku:))
przygotowałem tabelki na rok 2024, a w nich fetujemy zwycięzców rocznych mijającego roku. W obu konkurencjach zwyciężył 777777777777, a dalej znajdziecie takie nicki jak pit, mk_gda, operato, 211marek, Zosia3005, alan itd. W tabelkach na 2023 fetujemy zwycięzców w IV kwartale - znajdziemy tam na czele te same nicki i kilka innych. Zwycięzcom wielkie graty. W 2024 roku w punktacji procentowej dokonam pewnej zmiany preferującej trafienie kierunku - błąd typowania przy trafieniu kierunku nie powinien być, moim zdaniem, większy od błędu typu osoby, która kierunku nie trafiła. Chcę zrobić trochę testów i podam szczegóły. Oby WII przetrwał kolejny rok - życzę zatem samych trafnych typowań w 2024 r.
Rok 2024 będzie dla mnie usłany nowymi wyzwaniami, dlatego nie żegnam się na stałe…, ale na 2024 zawieszam typowanie wigometru Życzę wszystkim, najlepszego w nowym roku