Będziecie zapitalać elektrykami kupowanymi pod zastaw domu, a mój devoranek będzie wam instalował ładowarki do tych badziewtryków za sprzedaną nerkę. Już jewrokołchoźniana "lepsza zmiana" na czele z hyżym rujem dowaliła wam wyższy podatek paliwowy, a to dopiero początek. Rezerwujecie już kolejkę na pobranie nerki?
Dnia 2023-12-29 o godz. 15:18 ~miczurin napisał(a): > tak na marginesie to cały dzisiejszy vol. jest już wystawiony na karnecie 9/11 groszy , tak ,że to chyba jeszcze nie to...
Tak na marginesie to mnie to rybka pipka a nawet ości bo pozbierałem więcej niż dzisiejszy dotychczasowy wolumen ze średnią poniżej 7gr. Jak ktoś ogarnięty to na raz to zassie.
Dnia 2023-12-29 o godz. 15:55 ~miczurin napisał(a): > nie złość się. nie ma o co , chciałem powidzieć ,że to jest na razie robota animka.. > zasysać to dopiero będą pow 14 groni..
Nie złoszczę się bo nie ma o co, 500k akcji po tych cenach to 35 - 50k trzeba wyłożyć, a zabawa się zacznie jak obroty będą w milionach złotówek. Tylko wtedy to już będą znacznie wyższe poziomy cenowe.