Kim jest Pan Tony Bel z Unity System,
- afrotech informacje.
https://afrotech.com/tonee-bell-a-unity-system/
Firma Pana Tonego jest zarejestrowana pod wirtualnym adresem w Atlancie.
Z tego samego adresu korzysta dziesiątki firm.
Za jedyne 75$ miesięcznie możesz również zarejestrować firmę pod tym adresem.
Firma UNITY SYSTEM INC., A jest od 2022 roku zawieszona
i nie posiada karty kredytowej do płatności.
Czy prezes spółki braster, który podpisał 23.12.2023 z tą firemką krzakiem „exclusive egrement” mógłby zdementować te informacje?
Słuchawki douszne Baraka TWS Bluetooth robią obecnie furorę w świecie technologii, ponieważ są nie tylko przystępne cenowo , ale ich unikalna konstrukcja 3 w 1, która łączy w sobie słuchawki douszne, głośniki i funkcje bezprzewodowe, cieszy się dużym uznaniem w świecie technologii .
Jednak za tymi wyjątkowymi słuchawkami stoi człowiek o imieniu Tonee Bell, który przeciwstawił się wszelkim przeciwnościom losu i został dyrektorem generalnym i założycielem A Unity Brand, pierwszej w historii marki komputerowej należącej do osób czarnoskórych w Stanach Zjednoczonych.
Jednak Bell nie jest nowicjuszem w grze. Właściwie to on założył firmę w 1999 r. Co więcej, historia Bella jest kolejnym przykładem na to, że potrzeba jest matką wynalazków: po porzuceniu studiów, aby jego siostra mogła się kształcić, Bell dołączył do Straży Przybrzeżnej. Robiąc zakupy w sklepie z elektroniką zdał sobie sprawę, że niewiele jest osób, które „wyglądają jak on”, więc zamiast zabiegać o miejsce przy stole, stworzył własny stolik.
„Musiałem walczyć o każdy centymetr szans, jakie miałem, ale jedną rzecz, którą musicie o mnie wiedzieć, jest to, że nie znam słowa rzucić lub przestać, jeśli chodzi o moją firmę i to, co próbowałem zrobić. – Tonee Bell powiedziała „Forbesowi”.
Chociaż historia Tonee Bell z pewnością dostarcza wielu powodów do świętowania, daje także okazję do dania nam przysłowiowego „powodu do pauzy”. Tak, popularność i obecność firm technologicznych należących do Czarnych powoli rośnie, ale minie dużo czasu, zanim wszystko będzie tam, gdzie powinno.
Eee tam,może Elon Musk odmówił Prezesowi i nie zajmie się dystrybucją "BRASTER Pro" w Ameryce. Dlatego nie dziwota,że Prezes postawił na mniejszego konia. Będzie dobrze,jeszcze Elon pożałuje.