• Rok 2023 to było "sprawdzam" dla spółki. Autor: ~Atlas [31.61.242.*]
    Rok 2023 pokazał, że "król jest nagi". Kiepskie wyniki, cały rok najprawdopodobniej na minusie. Fatalny zarząd, konflikt między współwłaścicielami. Bezczelna dywidenda 1 zł wypłacona przez spółkę obiecującą, że będzie spółką dywidendową. Nie wiem co można zapisać na plus w tym roku. Że reklamę z Marciniakiem puścili w TV?
  • Re: Rok 2023 to było "sprawdzam" dla spółki. Autor: ~Robert [83.0.124.*]
    Dnia 2023-12-29 o godz. 09:40 ~Atlas napisał(a):
    > Rok 2023 pokazał, że "król jest nagi". Kiepskie wyniki, cały rok najprawdopodobniej na minusie. Fatalny zarząd, konflikt między współwłaścicielami. Bezczelna dywidenda 1 zł wypłacona przez spółkę obiecującą, że będzie spółką dywidendową. Nie wiem co można zapisać na plus w tym roku. Że reklamę z Marciniakiem puścili w TV?

Gdzie są klakierzy forumowi gdy pada gorzka prawda o spółce?
  • Re: Rok 2023 to było "sprawdzam" dla spółki. Autor: ~l-sek [213.134.190.*]
    Nie tylko dla spółki, ale dla całej branży. Właśnie po cichu pada kilku sporych dealerów, a Skarbowa się bezpiecznie trzyma mimo strat
  • Re: Rok 2023 to było "sprawdzam" dla spółki. Autor: ~Robert [83.0.124.*]
    Dnia 2024-01-12 o godz. 11:33 ~l-sek napisał(a):
    > Nie tylko dla spółki, ale dla całej branży. Właśnie po cichu pada kilku sporych dealerów, a Skarbowa się bezpiecznie trzyma mimo strat

Skąd informacja o upadku dealerów? Serio z ciekawości pytam. Tylko chodzi mi o konkrety, a nie przypuszczenia.

[x]
MENNICASK 0,68% 59,40 2025-10-06 16:48:22
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.