Sprzeda cały projekt budowlany że wszystkimi uzgodnieniami dzierzawą gruntu i przylaczem do sieci energetycznej na te jakieś 60 czy 70 MW. A tu kasiorki będzie wagon . i będą karmić gawiedzi raportami i komunikatami a Bras będzie rusł jak balon na jarmarku . JA OSOBISCIE BYM TAK ZROBIŁ. . i myślę że chętnych będzie kilku na kupno
Tu jestem podobnej myśli. Bras tej farmy nie będzie budował. Tylko sprzeda gotowy projekt z pełną dokumentacją i przyłączeniami za solidne pieniądze. Kupi to większy gracz na rynku i każdy będzie zadowolony. Pamiętam jak miała być kooperacja z Grodnem. Ciekawe czy Grodno dalej zainteresowane projektem. Gdyby tak to na pewno cena Brasa pójdzie w górę..
Wiecie o czym piszecie ?? Jakiekolwiek pojęcie o temacie posiadacie ??? Oglądacie televizję?? słuchacie radia ?? JAKIEKOLWIEK WIADOMOŚCI CHŁONIECIE ???
Rozumiem z tych wypierdzianych wywodów że próbujecie zniechęcić potencjalnych nabywców akcji, ale zmartwić was muszę - kto choć trochę interesuje się tematem OZE, i śledzi poczynania sejmu X kadencji - będzie wiedział doskonale co zrobić z gotówką (kupić ? czy nie kupić ? ). Natomiast ignorant zupełny będzie plótł takie właśnie brednie jak osobniki na samej górze.....
(podpowiem : ustawy OZE >> priorytet w 2024, rozpoczęcie modernizacji infrastruktury energetycznej pod OZE w naszym egzotycznym państwie> tuż tuż, ceny prądu>> UP, UP w 2024 roku (koniec matołuszowej osłony niebawem), gruuuuba sałąta do zbierania z farmy po jej ukończeniu.... itd...itp... Powyższych kilka tylko "argumentów" powoduje, że tok myślenia podobny do toku myślenia autorów pierwszych wpisów w tym temacie, nie powinien nawet zakiełkować u zdrowo rozsądkowo myślących ludzi...
Ja widzę za dużo podniecenia w koło a sprawa na razie jest cicha i nic się dziać nie będzie. Czeka nas dokapitalizowanie poprzez emisję PP dla głównego akcjonariusza to jedna akcja za jedną a dla nas 1 za dwie posiadane. ogólnie z rynku do sciągnięcia 8,8 miliona tyle mamy na inwestycję po sprzedazy pp plus dodatkowe pieniądze do inwestycji do 30% z KPO jesli dostaną dla swojego regionu. Pytanie czy o nie wystąpią? Ta spółka jest po tej cenie jeszcze nie pewna.
Szkoda odnosić się do wpisów tego marco czy jak mu tam ;-) Typ albo w ogóle nie wie o czym mówi, albo celowo wprowadza w błąd próbując brzmieć mądrze. Natomiast ta mądrość to chyba dla kumatych inaczej ;-) Kolejny po kierowcy, matiplus czy innych felczerach czy pokerrrrrrach na tym forum co sieją dezinformację. Trzymać te akcje mocno w tym roku albo i kolejnym, moim zdaniem będzie warto, szkoda czasu na czytanie tych kolejno zakładanych bzdurnych wątków.