w skład rady naukowej wchodzą jedni najlepszych specjalistów na świecie w tym profesor Zembala ????
Profesor Zembala - tak to syn Pana Zembali byłego Minista Zdrowia , Pan Zembala z profesorem Religa zrobili pierwszy przeszczep serca na swiecie. Pan Michał przejał stery po Tacie i tez robi przeszczepy na skale swiatowa i jest w społće Yoshi.
Pokażcie mi prześwietlając wszystkie spółki ( medyczne ) na GPW i NC która z nich ma takie zaplecze ? (wymieniłem rade naukowa a zobaczcie sobie rade nadzorczą )
Mabion ? Bioton ? Pure ? Biomed ? Ryvu ?
ok to sa społki które sa znane i mocno rozwinięte a wartości tych spółek sa mierzone w setkach mln zł al echce Wam pokazac jaki tu jest potencjał ! ! !
Jesli pojawia sie srodki z KPO ( a ponoć sie popjawiły ) to ta społka za rok może byc bardzo blisko tych co wymieniłem.
Ciekawe czy naprawdę więksi inwestorzy wiedza o spółce Yoshi ? bo moim zdaniem Nie !
Ale jak zacznie ta społka bardziej sie rozpychać a zacznie to tutaj przyjdzie ogromnie duży kapitał...
Od roku 2021 jestem prezesem spółki Education & Traininig for Healthcare Professionals - ETHP.PL, która z powodzeniem wprowadza na rynek polski kolejne rozwiązania służące propagowaniu wiedzy medycznej. Wspólnie z Fundacją Surgical Excellence Foundation zapoczątkowaliśmy między innymi Międzynarodową Akademię Leczenia Ran, która każdego roku skupia znaczącą grupę odbiorców.
spółka kończy projket do Analizy rany ( skaner ran ) , Hyperbary do leczenia ran ...
Jestem europejskim specjalistą w zakresie kardiochiurgii i chirurgii naczyniowej (FETCS) oraz transplantologii klinicznej.
Jestem ekspertem w dziedzinie przezcewnikowego leczenia chorób zastawki aortalnej TAVI. Od ponad 10 lat uczę tej techniki kolegów i koleżanki w kraju i poza jego granicami m. in. w Niemczech, Holandii, Szwecji, Wielkiej Brytanii, Irlandii, Francji, Belgii, Portugalii, Hiszpanii, Włoszech, Czechach, Rumunii, Bułgarii, Szwajcarii, na Węgrzech, w Izraelu, Australii, Grecji oraz w Zjednoczonych Emiratach Arabskich, Kuwejcie, Arabii Saudyjskiej, Libanie, Tajlandii, Maroku na Filipinach i w Egipcie. Specjalizuję się w leczeniu chorych z ciężką niewydolnością serca, wykonując zarówno zabiegi transplantacji serca, wszczepienia sztucznych komór serca (LVAD) jak i sztucznego serca (TAH). Wykonałem pierwsze w Polsce implantację sztucznego serca (Syncardia) oraz pierwsze udane retransplantacje serca, wprowadzając tę formę terapii do standardu postępowania w przypadku schyłkowej niewydolności przeszczepionego serca. Rozwinąłem metodę hybrydowej ablacji migotania przedsionków. Współpracując z kardiologami - elektrofizjologami w kraju i za granicą, wspólnie mogliśmy pomóc chorym cierpiącym z powodu przetrwałego migotania przedsionków, skutecznie przywracając rytm zatokowy. Jako ekspert-proktor, wielokrotnie uczyłem techniki zabiegu w ośrodkach zagranicznych, głównie we Francji i Wielkiej Brytanii, a wyniki terapii prezentowałem na wielu krajowych i zagranicznych sympozjach i kongresach.
W roku 2010 zainicjowałem do krajowego systemu opieki zdrowotnej zawód Asystenta Lekarza, wzorowany na dobrze funkcjonującej w USA profesji Physician Assistant. Rozpoczęty w Sląskim Centrum Chorób Serca pilotaż spotkał się z uznaniem współpracowników udowadniając swoją przydatność medyczną i efektywność kosztową. Jako taki pozostaje dziś wzorem dla dalszego rozwoju zawodu. Przez wiele lat pracowałem w Zabrzu, a w latach 2018-2022 byłem Koordynatorem Oddziału Kardiochiurgii, Transplantacji Serca i Płuc oraz Mechanicznego Wspomagania Krążenia w SCCS. Wspólnie ze wspaniałym zespołem odnieśliśmy niespotykany wcześniej i później sukces w polskiej transplantologii - rekordowe ilości wykonywanych transplantacji serca u dorosłych. Pasjonuje mnie organizacja ochrony zdrowia. W roku 2019 odbyłem roczne szkolenie w Harvard Medical School w zakresie Surgical Leadership, a w latach 2020-2022 studia podyplomowe w zakresie zarządzania w ochronie zdrowia na uczelni Łazarskiego w Warszawie kończąc tytułem MBA-HHM. Od roku 2021 jestem prezesem spółki Education & Traininig for Healthcare Professionals - ETHP.PL, która z powodzeniem wprowadza na rynek polski kolejne rozwiązania służące propagowaniu wiedzy medycznej. Wspólnie z Fundacją Surgical Excellence Foundation zapoczątkowaliśmy między innymi Międzynarodową Akademię Leczenia Ran, która każdego roku skupia znaczącą grupę odbiorców.
Ja np. Nie wiedziałem tego bo to trochę wyglada jak jakiś fake News ze w spółce z NC jest profesor Zembala i z tego co widać to musiał pracować przy urządzeniu do leczenia ran i skanerze ran który spółka właśnie jeden ukończyła a drugi jest po razie klinicznej
Obserwator po części się z Toba zgodzę bo tez pisałem o tym wcześniej ,ze obroty są małe ale z doświadczenia wiem ,ze obroty małe przy dużym potencjale spółki a wg mnie tak tutaj mamy pokazuje mi zawsze ,ze udało mi sie byc na papierze od początku.
z drugiej strony zobacz sobie ostatnie hity tygodnia i bardzo duże społki : Pure i rafako. Na rafako sa dni ,ze obroty sięgają 150 tys zł a na pure były po 50 tys zł. Jeden zapalnik i jest kosmos.
Wiwesz kiedy wg mnie tutaj zaczna sie obroty ? powyżej 5 zł jak bedzie papier isc na dwucyfrówkę .
W wolnym obiegu jest oficjalnie 8 063 000 akcji. Jednakże przyjmując, że osób takich jak ja, które posiadają pięciocyfrowe pakiety jest kilkadziesiąt, co w sumie daje nam pakiet siedmiocyfrowy, to w wolnym obiegu realnie jest akcji znacznie mniej niż komukolwiek się wydaje.
Nie wiem jak inni, ale znam takich co mają apetyt na jeszcze więcej. A zasadą jest, że po co podnosić cenę, jak sami oddają :))
I jeszcze jedno. Zakładając, że obecni posiadacze mają świadomość wartości Yoshi, to wcale bym się nie zdziwił jak przy co seryjnym obrocie w wysokości 100k, po upływie 1 m-ca papier będzie naprawdę ciężko nabywany po cenie jednocyfrowej
Też mam trochę.., ale pisanie o wartościach rzędu kilkudziesięciu zł w tak małej spółce jest życzeniowe i tyle.
Liczę i czekam na 8zl, ale to może w latach, a nie już..
Cofnijmy się o dwa miesiące jak pisano o 50 gr przy kursie 90 groszy i nici dziś jesteśmy w innym miejscu a żadnych konkretnych działań nie było za wyjątkiem nagrody dla Prezesa i zakończeniu prac projektowych
Wszyscy oczywiście kto jest zapakowany czekamy na konkrety
Na razie są tylko przypuszczenia i to nie my będziemy rozdawać karty
Zarówno 50 groszy jak i kilkadziesiąt zł to sci-fi, ale w 10zł w 2024 jak najbardziej wierzę. Rzadko kiedy zdarzają się takie podstawy do potencjalnych wzrostów jak tutaj.
Cierpliwość i pozytywne ESPI że spółki.
Napewno już warto pomyśleć o uczestnictwu w WZA.
W Polsce drobni akcjonariusze od lat popełniają kardynalny błąd i nie uczestniczą w WZA, bo wychodzą z założenia, że jakoś to będzie.
Błąd nowicjuszy. Do każdej uchwały możesz zgłosić sprzeciw a później zaskarżyć. A na WZA możesz zadać bezpośrednio pytanie o szczegóły danego produktu itd...
Nie GG. Inwestuje w spółki biotechnologiczne (Biomaxima) i militarne, mam też coś ze sztucznej inteligencji (VEE), a w Yoshi mam wszystko. Gram dlugofalowo
Pozdrawiam
Myślę warto mimo wszystko jeździć jeśli ma się jakieś większe ambicje co do spółki. Oczywiście jak grasz krótkoterminowo to szkoda czasu ale jak planujesz zostać ze spółka na dłużej to warto.
Strategia spółki bardzo mi odpowiada, produkty z możliwością globalnego rozmachu i co mi najbardziej się podoba to współpraca z wojskiem amerykańskim..
Czas pokaże.
To kto jest w radzie naukowej - z całym szacunkiem do tych osób- nie ma przełożenia na kurs i raczej większego wpływu mieć nie będzie...Nie spodziewajcie się obrotów gwarantujących swobodny obrót...Mała firemka...
Znam takich co nie wierzą, zatwardziałych ateistów i też kupują, ale należy pamiętać, że zacny skład RN może być zasłoną dymną dla nicnierobienia zarządu, czytaj braku sprzedaży i na razie z taką sytuacją mamy tutaj do czynienia.