Spokojnie, powolutku, nie gorączkuj się, przyspieszenia papier dostanie ja się okaże, że nowej emisji nikt nie łyknie po 1 zł/szt i trzeba będzie cenę emisyjna obniżyć do 50 groni :)
Chyba jestem tu jednak trochę dłużej niż ty....podjęta uchwała zawiera PROPOZYCJE objęcia emisji skierowaną do 149 odbiorców...a oni mogą odpowiedzieć: po 1 zł to dziękujemy, z propozycji nie skorzystamy, może weźmiemy taniej
Hahaha ale się uśmiałem...czy ty myślisz że firma robi prywatną emisję za marne 5mln złotych nie mając wcześniej już tego dogranego ?ale mnie rozbawiles
To jest max co prezio przewidział w uchwale spółki zatrudniającej 1 osobę, ....a co do wprowadzania w błąd to lepiej uważaj na to co piszesz, a dokładnie że emisja jest uplasowana, uplasowana to będzie wtedy gdy objęte zostaną akcje...więc lepiej przeproś wszystkich których próbujesz otumanić
Grozisz mi ? Haha Tak jak myślałem albo jesteś i.....albo udajesz .... Celowo wprowadzasz w błąd pisząc o 149 osobach ...emisję może objąć 1 osoba ......siedzisz tu o 23 i piszesz z kimś tak mało ważnym jak ja ....dlaczego ? Albo straciłeś tu kupę kasy bo oddales po 30 gr albo jesteś jednym z tych 149 ....obstawiam to pierwsze ....dużo nauki przed tobą ...
Widzę pewne problemy ze zrozumieniem słowa pisanego, ale to dopuszczalne u niektórych więc jeszcze raz Ci powtórzę, że 149 adresatów to jest max co prezio przewidział w uchwale....porozmyslaj dalej kto tu jest kim, masz dużo czasu i zapewne jeszcze wiele pomysłów :)
Celowo nie napisałeś tego w pierwszym poście ...bo celowo podajesz inf które wyglądają jako niekorzystne ...i jeżeli robisz to o 23 to zapewne dlatego że troszczysz się tu o pieniądze akcjonariuszy buhaha...przynajmniej ,,byś ,, się kolego nie ośmieszał ...
Jeszcze się bezczelnie cieszą że robią z akcjami co chcą Omijać tą spółkę jest dużo lepszych spółek do inwestowania .Proszę popatrzeć na wykres spółki a wszystko jasne co tu wyprawiają.