Osobiście to może lepiej żeby ci co chcą niech sprzedadzą swoje akcje. Spółka odbiła trochę po długiej pauzie. Każdy ma prawi robić to co chce ze swoimi akcjami. Ja zostaję z kilku powodów
Spółka posiada aktywa, ma co kwartalne przychody i zyski, poza tym jest duża szansa pozyskania środków z KPO do 30% na inwestycję w rejonie jej działania. Jeśli za rok zrealizuje jakieś swoje zalożenia i pozyska środki to zostaję w niej na lata.
Tyle czekałem że teraz nie pozostaje mi nic innego jak tylko dotrzymać jeszcze rok i zobaczymy jak sytuacja będzie wyglądać. Osobiście obstawiam 200-300 procent zysku w rok i tyle w zupełności wystarczy jak dla mnie. Jesli spadnie do 25 groszy dokupię około 100 tysięcy ale zdania nie zmienię. A jesli spadnie niżej do to dokupię pakiet do 500 tysięcy akcji i tam pozostanę z nadziją na zysk 200-300%
Myślisz podobnie jak ja ,mam 135k papiera ,ze średnia 0,58 i szczerze to już tej straty nie pamiętam po prostu było ryzyko była zabawa .Myślę że tu takich jest większość ,która przez te 18 miesięcy się z tym pogodziła (kto miał się powieść z tego powodu pewnie też już to zrobił).Teraz czekam jak puszcza PP to biorę wszystkie ,a jak jeszcze spadnie to za , zaskórniki jeszcze trochę dobiorę.Krzyzanowscy za dużo ,tu roboty wykonali ,aby to wyprostować więc na pewno nie po to aby stracić.pozdro.
Sądzę, że to jedyne słuszne myślenie. Spółka miała możliwosći wzrostowe, ale za szybko spekulanci ją wzieli w swoje obroty, teraz jest inaczej. Niecierpliwi sprzedadzą to pewne. Moja średnia jest podobna, ale szczerze po cichu liczę ze jeszcze spadnie i dokupię. Robiąc analizę szerokiego rynku, to już mało zostało dobrych spółek do inwestycji z dużymi możliwosciami wzrostowymi. Czy bras taką będzie za rok? zobaczymy... na obecną chwilę na dwoje babka wrózyła.