• Mam 150 tysięcy akcji...dlaczego zostaję w spółce? Autor: ~marco [151.177.184.*]
    Osobiście to może lepiej żeby ci co chcą niech sprzedadzą swoje akcje. Spółka odbiła trochę po długiej pauzie.
    Każdy ma prawi robić to co chce ze swoimi akcjami.
    Ja zostaję z kilku powodów

Spółka posiada aktywa, ma co kwartalne przychody i zyski, poza tym jest duża szansa pozyskania środków z KPO do 30% na inwestycję w rejonie jej działania. Jeśli za rok zrealizuje jakieś swoje zalożenia i pozyska środki to zostaję w niej na lata.

Tyle czekałem że teraz nie pozostaje mi nic innego jak tylko dotrzymać jeszcze rok i zobaczymy jak sytuacja będzie wyglądać. Osobiście obstawiam 200-300 procent zysku w rok i tyle w zupełności wystarczy jak dla mnie.
    Jesli spadnie do 25 groszy dokupię około 100 tysięcy ale zdania nie zmienię. A jesli spadnie niżej do to dokupię pakiet do 500 tysięcy akcji i tam pozostanę z nadziją na zysk 200-300%

Powodzenia i moim zdaniem lepiej kumulować.

• Re: Mam 150 tysięcy akcji...dlaczego zostaję w spółce? Autor: ~Papas [188.147.12.*]
    Myślisz podobnie jak ja ,mam 135k papiera ,ze średnia 0,58 i szczerze to już tej straty nie pamiętam po prostu było ryzyko była zabawa .Myślę że tu takich jest większość ,która przez te 18 miesięcy się z tym pogodziła (kto miał się powieść z tego powodu pewnie też już to zrobił).Teraz czekam jak puszcza PP to biorę wszystkie ,a jak jeszcze spadnie to za , zaskórniki jeszcze trochę dobiorę.Krzyzanowscy za dużo ,tu roboty wykonali ,aby to wyprostować więc na pewno nie po to aby stracić.pozdro.
  • Re: Mam 150 tysięcy akcji...dlaczego zostaję w spółce? Autor: ~marco [151.177.184.*]
    Sądzę, że to jedyne słuszne myślenie. Spółka miała możliwosći wzrostowe, ale za szybko spekulanci ją wzieli w swoje obroty, teraz jest inaczej. Niecierpliwi sprzedadzą to pewne.
    Moja średnia jest podobna, ale szczerze po cichu liczę ze jeszcze spadnie i dokupię. Robiąc analizę szerokiego rynku, to już mało zostało dobrych spółek do inwestycji z dużymi możliwosciami wzrostowymi. Czy bras taką będzie za rok? zobaczymy... na obecną chwilę na dwoje babka wrózyła.

A kiedy będą prawa poboru?
[x]
BRAS -5,62% 0,24 2025-11-21 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.