• Ciekawe ruchy Autor: ~Wiem [83.15.120.*]
    Rezygnacja Fojta ze stanowiska i jednocześnie napakowanie akcjami.
    Ciekawe komu zrobili miejsce. I gdzie przejdzie Fojt... Może do jakiejś zależnej spółki, która będzie odpowiadać za... strzelam... jakieś baterie? :-)
    Jak myślicie, kto wskoczy na fotel prezesa? Coś wam świta komu zwolniono miejsce?
    Ciekawe kiedy połączycie kropki :-)
    Po kursie 2,5 a może dopiero przy 3? Czy później?
  • Re: Ciekawe ruchy Autor: ~SmerfMaruda [109.231.13.*]
    Przy 50gr
  • Re: Ciekawe ruchy Autor: ~Testie [178.43.249.*]
    Dnia 2023-12-28 o godz. 16:13 ~SmerfMaruda napisał(a):
    > Przy 50gr

Ja to pewnie dopiero przy 10 gr za akcje.
  • Re: Ciekawe ruchy Autor: zbieracz_grzybow [94.254.128.*]
    To ta różnica czemu wy tracicie a ja zarabiam :-)
  • Re: Ciekawe ruchy Autor: ~Marek [213.25.24.*]
    To po jakiej cenie te transakcje się odbyły mówi nam o tym w jakich okolicach będzie kurs przez najbliższe pół roku, zawsze tak to działa.
  • Re: Ciekawe ruchy Autor: ~Testie [178.43.249.*]
    Dnia 2023-12-28 o godz. 16:27 ~Marek napisał(a):
    > To po jakiej cenie te transakcje się odbyły mówi nam o tym w jakich okolicach będzie kurs przez najbliższe pół roku, zawsze tak to działa.

Zmień sobie nick na "Wróżbita Marek"
  • Re: Ciekawe ruchy Autor: ~Re [37.30.10.*]
    Chyba kulą w płot
  • Re: Ciekawe ruchy Autor: ~Marek [213.25.24.*]
    Założysz się ?
  • Re: Ciekawe ruchy Autor: ~dees [91.231.61.*]
    Będzie się huśtało w kanale 2,50 - 2,85
  • Re: Ciekawe ruchy Autor: ~Fan [5.134.208.*]
    "To po jakiej cenie te transakcje się odbyły mówi nam o tym w jakich okolicach będzie kurs przez najbliższe pół roku, zawsze tak to działa."

hehe, dobre, wspaniała zasada! A czy wziąłeś pod uwagę koniunkcję planet i retrogradację księżyca? Myślę, że to też trzeba uwzględnić.

A poważnie to ruchy ciekawe, mnie najbardziej ciekawi, czy za tymi decyzjami stoi temat fabryki. Nie dogadali się z Singapurem i to przyznanie do porażki? A może właśnie dogadali się i z tego powodu szykuje się spore przetasowanie kadrowe? Singapur / albo nowy fundusz chce mieć swoich ludzi?

Pytań jest więcej - ostatnie sesje z wysokimi jak dla tej spółki wolumenami = zmiana większych graczy w spółce?
    Jak zawsze zostajemy z wielką luką informacyjną ze strony CPR... póki co rynek albo w ogóle tego nie zauważył, albo wręcz pozytywnie na to zareagował (ok, espi były pod koniec sesji, ale wciąż dawalo to czas na ewentualne reakcje i zrzuty. A może dopiero jutro będzie prawdziwa reakcja rynku na to?)
  • Re: Ciekawe ruchy Autor: ~Qbq [188.47.118.*]
    Raubo wynika z tego że nie chce się już bawić i zawinął co jego.
    Przejął to Fojt z Szymanskim ...
    Co dalej? Jak zwykle nie wiemy i się dowiemy po czasie.
    Na razie albo jest szykowany tylko prezes ale nawet jak będzie z nadania to co on może? Chyba że do dostanie/odkupi pakiet akcji od Fojta z Szymanskim...
    Trochę szkoda Raubo bo dawał sobą jakąś gwarancję ... a teraz trzasnął drzwiami
  • Re: Ciekawe ruchy Autor: ~Qbq [188.47.118.*]
    Tylko o co tu chodzi skoro Raubo sprzedał ze stratą ??? i to sporą ...
    Dostał coś w zamian ... lub dostanie???
    Jak zwykle jakieś niedopowiedzenia.
    Teraz kurs będzie latał koło 2,25 jak dzisiejsze zakupy ... no chyba że coś się na dniach wydarzy i wtedy kurs się przebudzi
  • Re: Ciekawe ruchy Autor: ~Parkiet [82.214.130.*]
    Dnia 2023-12-28 o godz. 15:57 ~Wiem napisał(a):
    > Rezygnacja Fojta ze stanowiska i jednocześnie napakowanie akcjami.
    > Ciekawe komu zrobili miejsce. I gdzie przejdzie Fojt... Może do jakiejś zależnej spółki, która będzie odpowiadać za... strzelam... jakieś baterie? :-)

Zrobili miejsce komuś obłąkanemu, bo nikt o zdrowych zmysłach nie będzie się chciał podstawić.

• Re: Ciekawe ruchy Autor: ~Wawa [37.30.10.*]
    Ultimatum, dla nas dobrze
  • Re: Ciekawe ruchy Autor: ~Jacek [37.225.6.*]
    Fojt kupował po 2,25
  • Re: Ciekawe ruchy Autor: ~geolog [5.173.56.*]
    Ojców sukcesu jest wielu. Porażka zawsze jest sierotą.
  • Re: Ciekawe ruchy Autor: ~Bin [188.146.122.*]
    Dnia 2023-12-28 o godz. 15:57 ~Wiem napisał(a):
    > Rezygnacja Fojta ze stanowiska i jednocześnie napakowanie akcjami.
    > Ciekawe komu zrobili miejsce. I gdzie przejdzie Fojt... Może do jakiejś zależnej spółki, która będzie odpowiadać za... strzelam... jakieś baterie? :-)
    > > Jak myślicie, kto wskoczy na fotel prezesa? Coś wam świta komu zwolniono miejsce?
    > Ciekawe kiedy połączycie kropki :-)
    > Po kursie 2,5 a może dopiero przy 3? Czy później?

Jest kilku wolnych do wzięcia: Kamiński, Wąsik i zaraz Obajtek.

• Re: Ciekawe ruchy Autor: ~Zakar [31.61.184.*]
    Nie podoba wam się że Fojt ma 49,81% głosów to sprzedawajcie akcje nie widzę problemu. O ile pamietam to on pierwszy kupował Pobud od Andrzejakow i całe odwrotne przejęcie to jego pomysł bo tak chciał wejść na giełdę. Zrobił odwrotne przejęcie i ma co chciał.
[x]
COMPREMUM -4,25% 0,81 2025-09-12 16:45:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.