Po wybiciu wsparcia ktore było bronione przez ostatnie poł roku 80gr mamy jednoznaczne potwierdzienie trendu spadkowego ktory trwa od marca tego roku. Wszystko wskazuje na to ze ten poziom bedzie teraz rownie silnym oporem. W perspektywie bardzo slabych wynikow finasowych za rok 2023 spodziewam sie dalszego spadku kursu akcji do okolic 60gr w najblizszych miesiacach. Trzeba obserwowac czy i na jakim poziomie pojawi sie wiekszy popyt. Narazie takich znakow na wykresie brak.
W przypadku tych akcji analiza techniczna jest bardzo słabym wyznacznikiem kierunku kursu. Produkujesz się, straszysz wykrzyknikami ... zastanawiające.
Równie dobrze można zinterpretować wybicie górą z trójkąta 20.10 potwierdzone gigantycznym wolumenem 23.10.2023, a teraz średnioterminowy test linii trendu. Punkt widzenia od punktu siedzenia.
Jaki z misia spekulant? Jak on pieniędzy nie ma. Sfinksa nie można shortować, to nie ma opcji by tu zarabiał. Siedzi i gada pierdoły. A jak nie będzie po jego myśli to zniknie lub zmieni nicka. Proste. Drugi gadający o fakturach i że niby do sądu ze sfinksem idzie, to podobny gracz jak misiu. Obydwaj bez kasy. Poziomy 70-80 bardzo dobre do brania. Tu nie ma gry o 100% ale o dużo dużo więcej.
Najważniejsze że są kolejne nowe knajpy otwarte jak zapowiadali ze do końca roku otworzą.
Tego misiu nie napisze.
Egipt myślę że się rozwija tylko póki co cisza.
Hotele mnie strasznie ciekawią myślę że tu trafili idealnie.
Ech spolka skazana na sukces i tyle.
Idą szeroko i z rozmysłem nie na wariata jak kiedyś.