• Ile jeszcze Autor: ~Piotr [188.146.128.*]
    Ile jeszcze tej makulatury ma ten koles? Noz kurcze, tylko doklada i doklada.
  • Re: Ile jeszcze Autor: ~Jakub [37.248.175.*]
    Może Pantola resztki wyrzuca…
  • Re: Ile jeszcze Autor: ~Piotr [213.134.191.*]
    Mowiles, ze chyba ma lockup?
  • Re: Ile jeszcze Autor: ~Jakub [83.168.118.*]
    Wydaje mi się, że na ten moment na akcjach nie ma już żadnych lock’upow. Mówiłem chyba o p. Uchańskim (ale on ma ponoć akcje z emisji jeszcze nie dilopuszczone do obrotu)… musimy czekać i tyle - mi też żal, bo na rynku ostatnio było kilka okazji, a tu kasa przyblokowana, ale z doświadczenia wiem, że będziemy zadowoleni. Życzę Wam cierpliwości i samych udanych inwestycji w Nowym Roku!
  • Re: Ile jeszcze Autor: ~Piotr [188.146.248.*]
    Zero pomyslu i zero perspektyw.
  • Re: Ile jeszcze Autor: ~Jakub [2.58.219.*]
    Strasznie się wloką z tymi informacjami, ale info będzie i to pewnie jeszcze w styczniu… jutro pewnie jeszcze z 1 k dokupię, ale na razie to chyba będzie koniec moich zakupów, bo trochę tego już mam zebrane…
  • Re: Ile jeszcze Autor: bialoczerwony1972 [79.191.128.*]
    Info? O czym? W czwartek Gnyp będzie na czacie jeśli myślisz o IG to go zapytaj..
    Wiem, dlatego już zadałem kilka pytań dot. Detalion (podpisane jako Jakub z Detalion) - do tej pory zawsze jakaś odpowiedź otrzymywałem na czacie…
    Papier pod ścisłym nadzorem - ktoś dokupi i od razu ktoś sprzedaje niżej… i tak już nieraz było - ciekawe po co te zabiegi
    No i tym razem moich pytań nie zadali…
  • Re: Ile jeszcze Autor: bialoczerwony1972 [79.191.128.*]
    @Jakub

Nie wiem na co ty tu liczysz? Spółka bez kasy, Rookie jest zamrożony bo przez cały rok nie znaleźli finansowania. Zresztą i tak ma być mocno okrojony, więc szału nie będzie!

Moich o IG i Rookie tez nie zadali, choć brzmiały podobnie do tych co padły...
    Tak, u mnie też jedno brzmiało podobnie (podpisano „Kuba”) - zresztą to chyba było jedyne dot. Detalion. Na razie jest bez kasy, więc po to tu jestem… to jedna z najniższych kapitalizacji na NC w branży gamedev. Liczę na to co obiecał mi Prezes W. patrzac mi prosto w oczy… różne rzeczy można o nim usłyszeć, ale na tyle ile miałem go okazję poznać to facet słowa dotrzymuje. Czekam na ruch ze strony Detalion… zdaje sobie też sprawę, że pewne rzeczy wymagają czasu, a oni teraz na głowie mają DDS2 - to oczko w głowie Prezesa, więc też liczę, że tym razem będzie to udana premiera i inwestorzy pozytywnie spojrzą na całą Grupę MOV.
[x]
VOLARIA -1,27% 1,56 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.