Wydaje mi się, że na ten moment na akcjach nie ma już żadnych lock’upow. Mówiłem chyba o p. Uchańskim (ale on ma ponoć akcje z emisji jeszcze nie dilopuszczone do obrotu)… musimy czekać i tyle - mi też żal, bo na rynku ostatnio było kilka okazji, a tu kasa przyblokowana, ale z doświadczenia wiem, że będziemy zadowoleni. Życzę Wam cierpliwości i samych udanych inwestycji w Nowym Roku!
Strasznie się wloką z tymi informacjami, ale info będzie i to pewnie jeszcze w styczniu… jutro pewnie jeszcze z 1 k dokupię, ale na razie to chyba będzie koniec moich zakupów, bo trochę tego już mam zebrane…
Nie wiem na co ty tu liczysz? Spółka bez kasy, Rookie jest zamrożony bo przez cały rok nie znaleźli finansowania. Zresztą i tak ma być mocno okrojony, więc szału nie będzie!
Moich o IG i Rookie tez nie zadali, choć brzmiały podobnie do tych co padły...
Tak, u mnie też jedno brzmiało podobnie (podpisano „Kuba”) - zresztą to chyba było jedyne dot. Detalion. Na razie jest bez kasy, więc po to tu jestem… to jedna z najniższych kapitalizacji na NC w branży gamedev. Liczę na to co obiecał mi Prezes W. patrzac mi prosto w oczy… różne rzeczy można o nim usłyszeć, ale na tyle ile miałem go okazję poznać to facet słowa dotrzymuje. Czekam na ruch ze strony Detalion… zdaje sobie też sprawę, że pewne rzeczy wymagają czasu, a oni teraz na głowie mają DDS2 - to oczko w głowie Prezesa, więc też liczę, że tym razem będzie to udana premiera i inwestorzy pozytywnie spojrzą na całą Grupę MOV.