• Zmiana kodu na 2,7X Autor: ~zz [80.53.213.*]
    Wystarczająco się przemieliło.
  • Re: Zmiana kodu na 2,7X Autor: ~benek [31.60.76.*]
    Od miesiąca ładnie ktoś pozbierał a mało na GPW jest spółek z takimi wskaźnikami myślę że będzie to dobra inwestycja na 2024
  • Re: Zmiana kodu na 2,7X Autor: ~Patryk [5.173.13.*]
    Ssanie się zacznie, tu rozgrywa się inny poziom niż 2,7. Jak pozbierają to mamy 4-5 zł
  • Re: Zmiana kodu na 2,7X Autor: sandman76 [77.222.229.*]
    Dnia 2023-12-28 o godz. 12:49 ~Patryk napisał(a):
    > Ssanie się zacznie, tu rozgrywa się inny poziom niż 2,7. Jak pozbierają to mamy 4-5 zł

jeszcze nie pozbierane
  • Re: Zmiana kodu na 2,7X Autor: ~Kubek [84.241.203.*]
    Pomieli ale warto poczekać, zakupy zaczęte
  • Re: Zmiana kodu na 2,7X Autor: ~Qbq [188.47.118.*]
    z całym szacunkiem ale obroty dzienne ponad 100tys szt były miesiąc temu ...
    o jakim ssaniu opowiadacie przy mizernych dziennych obrotach?
    wskaźniki takie jakie są to są już od x czasu
    tu nie ruszy od wskaźników.
    Będą na widoku kontrakty (może w związku z KPO) to walor ruszy ... na razie to sobie plumka
  • Re: Zmiana kodu na 2,7X Autor: ~Sławek [83.10.64.*]
    Bo tu pod KPO grają. Skupują po cichu i powoli. KPO już jest pewne, ruszy przemysł a to pociągnie Spółkę o poziom wyżej. Już zarabia miliony przy bardzo słabym rynku... Teraz się otwiera. "Kupuj gdy coś ma nadejść a nie gdy to już jest". Wspomisz moje słowa w przyszłym roku. Dziwię się ze ktoś oddaje przy takiej cenie. Ja za 5zł nie oddam nawet bo inwestuje w przyszłość. Spółka ma szanse na znacznie więcej moim zdaniem.
  • Re: Zmiana kodu na 2,7X Autor: sandman76 [77.222.229.*]
    Dnia 2023-12-28 o godz. 19:48 ~Qbq napisał(a):
    > z całym szacunkiem ale obroty dzienne ponad 100tys szt były miesiąc temu ...
    > o jakim ssaniu opowiadacie przy mizernych dziennych obrotach?
    > wskaźniki takie jakie są to są już od x czasu
    > tu nie ruszy od wskaźników.
    > Będą na widoku kontrakty (może w związku z KPO) to walor ruszy ... na razie to sobie plumka

na tej spółce nie ma miejsca dla niecierpliwych.
    Są takie gdzie czas goni, a są takie, które dają duuużo czasu na akumulację. Taki jest Izostal. Ja jestem tu ponad 4 lata, a są tutaj na forum i tacy, co są dłuzej. Każdy bawi się po swojemu i nie widzę, żeby ci "starzy" (którzy już mieli kilka okazji sprzedać z fajnym zyskiem) narzekali.
    Zbierając przez tyle lat zawsze można pobawić się na szczytach, potem znów odkupić niżej - jest kasa i jest tyle samo, albo i więcej akcji w portfelu, a do tego jeszcze dywidenda wpada.

Spólka ma dobre wskaźniki, dywidenda jest. A jeżeli komuś nie pasuje - jest mnóstwo alternatyw.
  • Re: Będzie złoty krzyż Autor: ~Marunia [31.0.62.*]
    SMA 50 już zakręca do góry
  • Re: Będzie złoty krzyż Autor: ~benek [83.26.190.*]
    Rynek bardzo słaby tam gdzie spekuła to ciągną.
  • Re: Będzie złoty krzyż Autor: ~kk [89.64.44.*]
    zadne zbieranie, brednie i tyle. kiszenie bez zaiteresowania, 0 plynnosc.. piszecie zyczeniowo i tyle
  • Re: Będzie złoty krzyż Autor: ~Sławomir [83.10.64.*]
    Domniemam że sprzedałeś na takim śmiesznym poziomie. Każdy robi co chce. Spółka zarobiła w 2022r ponad 30 mln. Tylko za 3 kwartały tego roku 18mln odliczając amortyzację która wirtualnie robi koszty. Wycena giełdowa 88mln. Wystarczy że fundusz się zainteresuje to mamy 10zł w kilka chwil. Jak to zrobić? Spółka musi więcej wypłacać dywidendy, na którą ja stać. Przez KPO przychody powinny się zwiększyć znacząco więc cierpliwość popłaci.
  • Re: Zmiana kodu na 2,7X Autor: ~Jacus [89.205.140.*]
    Efekt stycznia na izostalu jak najbardziej mozliwy
  • Re: Zmiana kodu na 2,7X Autor: ~benek [83.26.189.*]
    Pieknie to wyglada, ale mało popularna, na razie!!!.
  • Re: Zmiana kodu na 2,7X Autor: ~zz [80.53.213.*]
    Jak ruszy to będzie jak kula śnieżna. 3zł będzie szybko.
  • Re: Zmiana kodu na 2,7X Autor: ~Leszcz [94.254.217.*]
    To dopiero początek, uwaga: nie wyleszczyc się
  • Re: Zmiana kodu na 2,7X Autor: ~Tak [83.22.159.*]
    Koniec marazmu, lokomotywa ruszyła. Zmiana kodu na 2.8.
  • Re: Zmiana kodu na 2,7X Autor: ~Qbq [89.151.36.*]
    Była zmiana kodu na 2.7..., potem obwieszczono tu kod 2.8... i nowe ataki na wyższe ceny
    A dziś mamy zmianę kodu 2.5...
    Dlaczego tak ... skoro miało być tak dobrze?
    No chyba, że dobrze ma być w granicach 2030, ale to jeszcze 6 lat ;)
[x]
IZOSTAL -1,38% 2,85 2025-09-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.