• zwykła bandyterka Autor: ~nienajnowszy [178.16.102.*]
    celowe zaniżanie i okłamywanie a potem skup po taniości
  • Re: zwykła bandyterka Autor: ~ha [79.185.9.*]
    a o czym ja pisałem ? masz rację ,właśnie na tym to polega ,teraz /wesoła menażeria / zmieni podpisy i zmieni optykę patrzenia -STANDART
  • Re: zwykła bandyterka Autor: ~ma [109.196.156.*]
    hahahahaha dobre dobre, nienajnowszy tyle siedziałeś i się wysypałeś czy co? :D
  • Re: zwykła bandyterka Autor: ~nienajnowszy [178.16.102.*]
    niee, dalej mam moje perełki akcyjki
    ale nie mam piniendzy by dokupic :(
  • Re: zwykła bandyterka Autor: ~Alek [89.74.31.*]
    Kacyki wiadomo. Nie brak wydawania najważniejszych gier, kłamstwa prezesa i słabej jakości produkcje. To kacyki się uparły i uwalają kurs xD
  • Re: zwykła bandyterka Autor: ~qwfew [37.30.4.*]
    kto bronił kupować,ja mój stan akcji zwiększyłem w tym roku 3krotnie,miałem 5tys mam 15tys akcji
  • Re: zwykła bandyterka Autor: ~Obserwator [80.238.119.*]
    Wchodzimy na pierwszy psychologiczny opór, tu osoby zbierające po 3.1-3.2 mają 20% zysku i zaczną przekazywać goniącym optymizatorom pierwszą transzę. Sądząc po tym jak sprawnie idzie up sam zostawię tu niewielką część spekulacyjnego pakietu, reszta zagra o coś ekstra.
    gdzie zagra, uchyl rombka tajemnicy
  • Re: zwykła bandyterka Autor: ~Obserwator [80.238.119.*]
    Pakiet spekulacyjny tak jak pisałem 15k skupione w przedziale 3.1-3.2.
    Planowane poziomy oddawania:
    30% 3,75 - 3.85
    50% 3.95 - 4.1
    20% ~4.4
    W wypadku wybicia wsparć dołem możliwe wcześniejsze zamknięcie całej pozycji, tych już zdradzać publicznie nie będę.

Widzę po łapkach, że te wpisy niektórych irytują, ale dokładnie pisałem kiedy i dlaczego zbieram (i to w trakcie poziomów, nie po), dlaczego po zakończeniu ruchu podatkowego spodziewam się mocnego ruchu w górę i dlaczego na którymś z oporów spodziewam że się skończy i rozpocznie opadanie. Pisze głównie po to by samemu zachować dyscyplinę własnej strategii, ewentualnie z perspektywy czasu analizować jakie błędy mogłem popełnić.
    Z całego serca życzę Wam i sobie by opory wybiło, forek podzielił się nowymi informacjami, kacyki ujawniły się w akcjonariacie i wszystko było super, tyle że w to nie wierzę więc pod to nie gram. W takim scenariuszu dalej zarobię kilkanaście tysięcy na względnie bezpiecznej spekulacji, dalej mój długoterminowy pakiet będzie rósł, a Wy będziecie mogli cieszyć się rosnącą wartością perełki i mnie nazywać trollem, to naprawdę najlepszy scenariusz i nie będę żałować że cokolwiek sprzedałem za wcześnie, inne spółki do spekulacji znajdą się zawsze ;)
    6,80 zł będzie punktem wyjścia do właściwych wzrostów ale masz rację ,każdy sam decyduje
    6,8 to taki max przy wydawania 3 remaków rocznie, a na to się na razie nie zapowiada. Ale naganiaj, naganiaj xD
    misiu drogi ,między nami jest istotna różnica ,ja tutaj spokojnie doczekam 30 zł ,ty zadowolisz się ochłapami , mój stan posiadania zwiększył się ponad założony stan o 38% ,ja mam czas i to jest mój fundusz emerytalny ,spekulacyjnie 1-4 kółeczka ,tylko na konkretnym zysku , sprawdziłeś misiu PURE ? w 6 sesji 140% /kółeczka/ to na nowy rok ,alku miłej końcówki tygodnia życzę
    No wiadomka, że ty kupujesz w dołku, a sprzedajesz na górce. Jak każdy inwestor-gawędziarz. 30 może i doczekasz jak zrobią resplit akcji xD
    jeżeli umiesz trafnie wytypować spekulacyjne ruchy spółeczek, tak by na koniec roku miec zysk, to jak najbardziej, masz moje błogosławieństwo
    nawet wypada
  • Re: zwykła bandyterka Autor: ~Fergie [188.146.248.*]
    Całkiem sensownie napisane i realne.a kacyki stały się już legendarne :)
  • Re: zwykła bandyterka Autor: ~qwfs [37.30.4.*]
    skoro spółka z branży z zyskiem 10gr na akcje za ostatnie DWA LATA mogła się spekulacyjnie wybić do kapitalizacji ok MILIARDA PLN to czemu my mamy być gorsi i chociaż ze 300 baniek KAPITALIZACJI nie zrobić
    która to spółka?
  • Re: zwykła bandyterka Autor: ~egrtc [37.30.4.*]
    co za różnica która spółka jak znowu na swoim superhicie może zarobi 10gr na akcje w rok.
    pewnie chodzi o CIG

[x]
FOREVEREN -1,11% 2,68 2025-12-05 16:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.