Nawet nie potrafią dać info 2 dni wczesniej że będzie przełożenie Tutaj dwa scenario mogą się tylko pojawić : - dadzą raport jak będą mieli jakąś mega umowę - szansa 20% - upadłość - szansa 80%
Podawanie pierwsze raportów oczywiście marnych,,,a później ogłoszenie upadłości to byłby kiepski żart. Wszystkiego Dobrego Życzę w Nowym Roku i lepszych inwestycji.
Dzieki za link bo na moim portalu gdzie takie infa zawsze schodzą nic się nie pojawiło i sądziłem że nie dotrzymali terminu Mały plusik za dotrzymanie 2 dniowego terminu przełożenia
Niby żadnego ale jednak o czymś może świadczyć np że nie mają w ogonie firmy (dotychczas nie zachowywali 2 dniowego terminu) Poza tym ja bym osobiście wolał żeby przekładali raporty aż do momentu gdy będą mieli jakąś grubszą umowę Ludzie jesteście wzburzeni ale teraz dali by raport i 15-20gr by wskoczyło zatem zarobek jak ja pierdziu
Jak będzie bankructwo albo raport roczny nie będzie się zgadzał cyferkami z raportami kwartalnymi, to wtedy zobaczysz ilu chętnych na pozew cywilny się znajdzie.
Nawet jak majątek spółki zniknie, to będzie można coś wycisnąć z niego i rady nadzorczej. Nawet z tych co pouciekali, bo już dobrze wiedzieli, że tutaj pachnie pozwem zbiorowym.