A co nie zauważyłeś jeszcze mojej pompki? Kto kupuje? Przecież nie ty! Ty mnie zwolnisz przy 145zł? Oki? Bo czuję że muszę trochę wyluzować... A potem znowu zmiana, Oki?
Widocznie przespałeś sezon hossy i nie zauważyłeś po której stronie walczyłem... Ha ha oj Myślący jesteś jednak niereformowalny... Kupiłeś w końcu, czy dalej czekasz na 10 zł???
Ja wymieniłem uszczelki i uruchamiam pompkę ponownie. Myślę że Myślący myśli podobnie? Skoro nie czekał jednak na te 10 zł... No to do roboty.... Przerwa śniadaniowa dobiega końca.... Trzeba zapracować na wykwintny prawdziwy szampan i jeszcze co nieco do niego aby ostro wejść w 2024 rok. Szczęśliwego i obfitego w kasiorę roku 2024 inwestorzy KGN!
Pozdrówka
Dnia 2023-12-28 o godz. 11:17 ~Paweł napisał(a): > Ja wymieniłem uszczelki
..teraz to tak się nazywa? ..sam wiesz najlepiej czym skończyło się twoje naganianie na sprzedaż akcji ? ale BRYLOWAĆ uwielbiasz? ha ha hahhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
To było lekkie wyhamowanie aby nie wchodzić w obliczu zablokowania konta przez komornika na 400 mln z VAT. Teraz ta sprawa została na boku i cały czas ostro dokupujemy... Nie widać? Widocznie tutaj już nie masz wglądu Myślący. Ale radzę rób to samo co my.... I nie licz na kółeczka.... Pozdrawiam
Myślący to umowa stoi? Zmienisz mnie przy 145zł? Bo muszę na urlopie z blondi się wybrać bo mi nie daje spokoju... Powiedział że to będzie od 15 stycznia już... Ona nie lubi zimna i musimy wyskoczyć na Owcze.. Ale to tylko chwilka i myślę że cię zmienię na początku lutego tak gdzieś od 250zł....potem to już będzie moja przyjemność wprowadzić KGN w trzecią setkę... A po wynikach myślę że damy radę na spoko... Pozdrawiam
Tak tak my kupujemy bo księgowa zobaczyła już 5 mld euro w portfelu na transformację energetyczną i mówi że dadzą dotację (...) też dla KGN.... To jak tu nie brać do kolejnego wora... Majętny już zespół... Oj majętny... Myślący dajesz... Teraz Ty!!!
Oj Myślący oj Myślący. Człowieki wyjdą na chwilę na lunch sjestę i nie możemy na ciebie liczyć abyś zastąpił w tym pompowaniu...a już tak mało brakuje do tych 145 zł... Myślący daj trochę czadu... Nie licz tylko na mnie.... I zespół....