Ech. Powodzenia na tej spekulacji życzę. Każdy z jakimkolwiek rozeznaniem wie, że ta spółka to trup. Ja doskonale rozumiem Twój to rozumowania " tyle spadło, to musi w końcu odbić" to samo mówili mądrale przy 30stu pln
Widzę , że z jasnowidzem mamy tu do czynienia.:)) Wmawiasz mi typowo leszczowe myślenie. Czyżby było Ci bliskie?:) powodzenia w wieszczeniu kataklizmów, nieszczęść i innych negatywnych teorii spiskowych. A może warto czasem przystanąć, pomyśleć i policzyć?
Widzę, że nie masz zadnych argumentów. Żadnym ekspertem nie jestem. Po prostu mam mózg. Spółka giełdowa musi zarabiać, lub mieć perspektywy zarobku. Co tutaj tworzy taką perspektywę ? Jaki jest ich następny projekt ? Kiedy pojawi się na rynku ? Jakie są szanse powodzenia ? Na żadne z tych pytań nie ma zadowalającej odpowiedzi. Może i odbije spekulacyjnie do 20 zł. Daj Wam Boże. Tylko co potem ?
Zero treści spekulancie. Nie marnuj mojego czasu. Nie masz ŻADNYCH argumentów. Piszesz jakiś bełkot i myslisz, że jesteś fajny. Ps. Chyba sie już kotek odbił :)
wsiadlem z PURE to 100% w 2sesje znow pewnie zarobie :) IBCPL jeszcze mam sporo tam spekulacyjnie od kilkaset do kilku tys % bedzie kwestia czasu porownjacie sobie IBCPL z MMCPL :) dzis +40% na 2 widlach zamykam Raen najpozniej we wtorek, potem pewnie korekta jak znam zycie :)